Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenkinek! Próbálok érthető lenni, bár elég komplikált a dolog.

    Szal' a kérdés először is az lenne, hogy meg lehet csinálni 2 wifi-s router között a kapcsolatot wifi-n, ha az egyik nem tudja az AP módot?

    Egész konkréten a szitu: havernak van egy Linksys TL-WR642G wifis routere. Ezen van az adsl net belőve - működik is frankón. Ez az ablakban van. Tőle kb 50 méterre található egy Conceptronic wifis router - rálátásban, rajta egy gép kábellel. Azt szeretnénk elérni, hogy a Conceptronic routerre kapcsolt gépen legyen net.
    De haverral szenvedtünk vele 2 délután, és arra jutottunk, hogy a Linksys nem tudja az AP funkciót, és ezért reménytelen a dolog. Jól gondoljuk?
    A Conceptronic tud minden hülyeséget, így az AP módot is. Elértük azt, hogy csatlakozni tudtunk a Linsys-hez, tehát valamiféle kapcsolat van, de netet nem ad a Conceptronic felé. Ezt itt tudtuk az Infrastructure módnál belőni. A wifi irányába megy a net, ezt egy laptoppal megnéztük.
    Végül arra jutottunk, hogy nem érdemes próbálkozni, mert a Linksys-en semmiféle AP vagy Infrastructure módot sem találtunk.

    Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

    Köszi!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák