Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gulyasa

    őstag

    Helló!
    Wifi jelerősítőből melyiket ajánlanátok? (betondzsungel lakótelepi lakás, vezetékezés nem opció, nem online játék miatt kell)
    A router egy TP-Link WR1043ND 2.4GHz-et tudó "őskövület", de rendesen teszi a dolgát.
    Nem szívesen cserélném le, mert akkor a Digi-sek is kellenének az új router beállításához.

    Mielőtt valaki megkérdezné, ez miért probléma:
    A legutóbbi Digi hálózatfejlesztésnél az optikai kábeleket húztak be a lakásokba (előtte volt egy coax kábel az analóg és digitális tévének, plusz egy külön LAN kábel az internetnek, mindkettő a panelház közös elosztódobozából "jött").
    Hoztak egy media konvertert, ami szétválasztja/konvertálja a jelet a tévé felé egy coax kábellel, valamint egy másik optikai kábellel rákötöttek egy gagyi Huawei optikai terminált (habár állítólag 5GHz-es wifi-je van, de ezt sehol sem láttam megerősítve...), ami alapesetben vezetékes és vezeték nélküli routerként funkcionálna, de csak két LAN port van rajta.
    Látták, hogy én eleve 4 vezetéket használok. Becsületükre legyen mondva, meg tudták oldani, hogy összehangolták a Huawei-t a TP-Link-emmel (a Digi központból engedélyezve az utóbbi eszközt), így továbbra is van 4 db LAN-om (a Huawei "passzívan" továbbítja LAN-on az internetet, amit a TP-Link oszt szét továbbra is).
    Új router (pl. egy másik 5GHz-es) beszerzése esetén, a beállításhoz elképzelhető, hogy újra ki kellene hívni őket, de a jelenlegi járvány vészhelyzetet, ki tudja, mikor vonják vissza és jöhetnek a Digi-sek házhoz is...?

    [ Szerkesztve ]

    Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, Tribit MoveBuds H1

Új hozzászólás Aktív témák