Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Jött hozzám egy ASUS noti, ami pár percenként eldobja a WiFi kapcsolatot. Egyik napról a másikra jött elő a hiba, Windows (Win10 x64) frissítés utoljára jóval a probléma megjelenése előtt volt. A speedtest-et futtatva hektikus eredményeket kapok - ugyanaz az atomstabil 10 megás ADSL vonal 3-tól 9 megabitig teljesít, van, hogy a tesztet nem tudja befejezni, mert eldobja a WiFi-t. Érezhetően lassú is a böngészés. A kártya egy Realtek RTL8723BE, és a hibára keresve többen panaszkodnak ilyenre. Microsoft supporját hiába nézem, csak a sablon szöveget tolják, szerintem még egyetlen probléma sem oldódott meg ott.

    Újratelepíteném a rendszert, de nem vagyok benne biztos, hogy megoldja. Amit próbáltunk: csatornaváltás, router csere, driver újratelepítés. Szerintem kuka lett a WiFi adapter...persze ki nem tudom cserélni, mert garis még a gép, nem szedhetem szét.

    Találkoztatok már a jelenséggel?

    Köszi a segítséget előre is!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák