Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsotiabeka

    csendes tag

    Sziasztok!

    Meglévő itthoni hálózatomat szeretném bővíteni annak érdekében, hogy a kis szobában is picivel jobb legyen a net. A routeremen van WPS gomb, de még soha nem használtam. Kinéztem egy D-Link GO-RT-N300 Router mivel árban elég baráti és arra gondoltam, hogy a kisszoba és a meglévő router közé betenném valahová és így hátha jobb lenne a jel a kisszobában. Annyit utána olvastam a témának, hogy a két kütyün meg kell nyomni a WPS gombot és egymásra hangolódnak.Ha így nem menne valamiért akkor van egy 8 jegyű pin kód is mindkét eszközön.
    Az lenne a kérdésem, hogy:
    1, ez így jó lehet ahogy elképzeltem? Nyerek pár métert a második routerrel? A range extenderek jóval többe kerülnek nem is értem miért...Nincs komolyabb fizikai akadály elvileg.
    2, mi a különbség a WPS és a Repeater mód között? Úgy láttam utóbbinál kicsit jobban bele kell menni az eszköz menüjébe és ott állítgatni dolgokat. Az eredeti hálózatot szeretném használni, tehát ha átmegyek a kisszobából a nappaliba akkor ne kelljen újracsatlakozni az elsődleges hálózathoz meg ilyenek.
    3, Ha bele kell menni a második router menüjébe a repeater mód miatt akkor azt csak úgy tehetem meg hogy összekötöm a géppel? Telefonról nem tudok valahogy rácsatlakozni?

    Elnézést a banális kérdésekért. Előre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák