Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dik

    őstag

    Helló!

    Még jó, hogy nagynehezen ide találtam. Több kérdésem is lenne ha megengeditek. Az első annyira nem ide tartozik, de hirtelen jobbat nem találtam esetleg valaki hátha tud valami okosságot... :)
    1. Létezik valami megoldás arra vettem egy mikro hifit és elég gyengén fogja a rádiót. Minden adónál sistereg a háttérben arra gondoltam a kis tyúkbél vezeték ami kilóg belőle negyon kevés. Sajnos ez fixen jön ki belőle. Esetleg létezik valami olyan megoldás amit ha elhelyezek körülötte az segítené és erősítené az FM adókat körülötte valahogyan? Pioneer x-em12 van szó tegnap vettem, de valahogy ez a rádió részében csalódnom kell a többi tökéletes.

    2. Fecogame már felvettem a kapcsolatot, de a többiektől is kérdezném milyen lehetőségek vannak még az ő árulta antennán kívül ami a 842nd routeremet "atomra turbózná". :) Meglehetősen szerény a wifi. Az ő féle antenna az egyik esélyes jelölt, de esetleg milyen lehetőségek vannak még mert roppantul nem értek ezekhez a dolgokhoz!?

    Természetesen mindkét kérdésemre nem valami csillagászati árú megoldást keresnék! Mindenre nyitott vagyok így bármiféle segítséget szivesen fogadok. Persze nagyon köszönöm előre is a válaszokat!

    "A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"

Új hozzászólás Aktív témák