Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    Sziasztok!

    A következö problemaban kernem a segitsegeteket:

    A wifi routertöl, a haz egyik tavolabbi pontjaba szeretnem a netet eljuttatni. Vettem par honapja egy netgear ex6100 wifi extendert, ami szepen teszi a dolgat, de sajnos a vastag falak es a tavolsag miatt gyakran belassul vagy megall a net kis idöre. Ezen szeretnek javitani.

    Kineztem a netgeartöl powerline eszközt erre a celra. Itt jön a kerdes, ahol elakadtam:

    1. Meg tudja valaki mondani, mi a különbseg az XAVB5622 es az XAVB5602 modell között? :F Arban közel egyenlök.

    2. Arra gondoltam, hogy a fenti kettö eszköz valamelyiket valasztom es az egyikbe ertelemszerüen megy a router kabele, a masikba, meg a haz tavoli pontjan, bedugom a mar meglevö EX6100 wifi extenderemet, utp kabellel összekötöm a powerline eszközzel es igy szepen meg van oldva a wifi. Szerintetek ez jo megoldas vagy vegyem inkabb az XWNB5602 powerline cuccost, aminek az egyik vege wifi adokent szolgal automatikusan? Ez ugye dragabb is, mint a masik kettö es mivel a wifi extenderem mar megvan, azt sem szeretnem kidobni :( .
    Azon gondolkoztam viszont, hogy ha itt powerline+utp kabel+wifi extendereket vegyitek, akkor lehet nem lesz stabil, vagy bizonytalan lesz esetleg a kapcsolat stb....
    Mit gondoltok? Ugyan olyan jol es stabilan fog müködni a powerline eszköz+meglevö wifi extenderem összekapcsolva, mintha az utobbi wifis vegü powerline szközt vennem? (99% ban csak netre kell, semmi egyeb extra halaozati dologra. Az viszont fontos lenne, hogy stabil legyen)

    Köszi elöre is :R

Új hozzászólás Aktív témák