Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • abydos

    aktív tag

    Sziasztok!

    Van egy problémám és úgy tűnik csak a vezetékes megoldás jöhet végül szóba, mert nem találok más kiutat, de azért a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok, mielőtt azt a sok kábelt valahogy be kéne vetni.

    Van egy Asus RT-N53 Routerem és mellé egy USB N-13 adapterem. Elég sokat játszom és elég érzékenyen érint az, hogy majdnem percenként kapok egy network spike-ot. Ilyenkor a játék fél másodpercre megpusztul, ami ugye nem tűnik hosszúnak, de akár minden múlhat rajta. Ha pingelek egy oldalt parancssorba, akkor jól lehet látni, ahogy az átlag 20ms válaszidőm 600 fölé ugrik majd vissza.

    Van esetleg erre valami tanács, hogy mit csináljak? Víruskereső kilövés megvolt, a services-eknél is állítottam pár dolgot, próbáltam más csatornára rakni a routert, semmi változás. Ha a kábelt bedugom, akkor viszont minden szuper, csak ugye a fél lakáson keresztüllóg. A jelerősség 5/4 kb.

    Windows 10-et használok, de ilyen probléma sűrűn előjött nálam más oprendszereknél is.

    Külföldi fórumokon keresgéltem eddig, de ott megoldást nem találtam, csak annyira elállítottam mindent, hogy a jó öreg rendszervisszaállítást kellett használnom.

    Köszönöm!

    Üdv
    aby

    VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)

Új hozzászólás Aktív témák