Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csacsi77

    senior tag

    Egyébként erre valakinek még van ötlete?

    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. A helyzet a következő.
    Van egy UPC-s kábelmodem (TC7200U). Ebből megy a net az asztali gépre, egy ASUS O'Play médialejátszóra és egy TP-LINK (WR-1043ND) routerre, ami a WIFI-t viszi át két másik laptop felé.
    Telepítettem a Win10-et az asztali gépemre. Onnantól kezdődtek a bajok. Az addigi megosztott mappákat egyszerűen nem látja a médialejátszó, az asztali gépem pedig nem jelenik meg a másik két laptop hálózati részén. Természetesen a laptopok a megosztott mappákat sem látják.
    A következőket tettem eddig. Megszüntettem az eddigi otthoni csoportot és a megosztott mappákat, majd létrehoztam egy új csoportot és pár mappát ismét megosztottam. Nem látszott semmi. A speciális megosztási beállításokban is beállítottam minden megosztást, kikapcsoltam a jelszavas védelmet, a hálózat felderítése aktív. Mégsem látszanak a mappák, a médialejátszó pedig mindenképpen jelszót kér. Nincs semmilyen jelszó megadva. A WIFI képes nyomtatót sem látja a laptop.
    Lehet a UPC-s modemen kéne állítani valamit?
    Tudna valaki segíteni egy iszonyú nagy lámának? :R
    Előre is köszönöm!

    Annyit változott a helyzet, hogy a nyomtató már látszik, csak drivert kellet letölteni hozzá. A médialejátszó pedig látja az asztali gépet, de jelszót kér.

    Öreg fater megoldja!!!!

Új hozzászólás Aktív témák