Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andatti

    senior tag

    válasz Gubek-Einste #40258 üzenetére

    Köszi a választ. Ami az erősítőt illeti, háát, nem tudom, hogyan lehetne őket "sorba kapcsolni, kábel nélkül... Mert akkor még vehetnék két másik routert, ami legalább 2 antennás, és az egyik felerősíti a 3 antennást, a másik meg a 2 antennást és úgy talán elérne az udvar végéig az internet...
    "Ha van lehetőséged akkor én inkább egy sima USB-s modemmel kérném a mobilnetet és a jelenlegi router-re tennék CFW-t, hogy tudja kezelni."
    Akkor szerinted egyik asztali router sem jó? Pedig szerintem a listában nincsen olyan usb modem, ami tudná a 300-at... De majd holnap megnézem a listát, (mert most nincs nálam). Vagy azért ajánlod a kis usb-s modemet, mert azok alapból jobbak, erősebbek, mint egy asztali router?
    Abba már bele sem megyek, hogy vajon nekem menne-e, hogy a rejtélyes CFW-t rá tudnám tenni... Mondjuk az se világos, hogy az usb modemet hova kéne dugnom, a szgépbe, vagy a (meglévő) router usb-jére... Igaz, ha végre csinálnék rajta egy fw frissitést, akkor már a külső vinyót rá tudnám tenni és akkor nappal nem menne a gép, csak éjszaka áthúznám, ami kell és kész... De csak 1 usb hely van a routeren... és az se világos, hogy ilyen esetben ezek a routerek, (ez a tipus) meddig lát, egy Tb-os vinyót is rá lehet(ne) kötni?
    Vagy az nem lehetne megoldás, hogy a mobilnetes asztali routerre rákötném (utána kötném) a mostani 3 antennás hagyományos routert és akkor meg van oldva, sőt, esetleg kivive a szobából meg lehetne vele növelni a wifi lefedettséget. (a két egyszerre üzemelő routerrel...)

Új hozzászólás Aktív témák