Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Felteszem mégegyszer a kérdésemet, hátha valakinek van újabb ötlete:
    Conceptronic C54BRS4 routerem van. Ezen keresztül W-LAN-on csatlakozok a nethez. Miért van az, hogy a netes játékok (ez esetben CoD2, de amúgy ez most teljesen mindegy) pontosan 1 percenként belaggolnak??
    A pingem egy percig folyamatosan 20-30, majd jön egy kb. 200-as kiugrás (néha 500-as is! !), és belaggol. Majd megint pontosan 1 percig simán fut, és megint lagg. A játék mellett semmi netet igénylő cucc nem megy, még az MSN-t és a Skype-ot is kilövöm ilyenkor.
    Vannak különféle beállítások a routerben (jelsűrűség, jeltöredezettség, jelhossz), de akárhogy allítottam, nem lett se jobb, se rosszabb. Mindig maradt az egy percenkénti lagg.
    Amiket próbáltam már - eredménytelenül - CoD2 újratelepítés, tűzfal ki-bekapcsolás, Winfos újratelepítés, más OP-rendszer (Vista), új antennák, router firmware-frissítés, más VGA driver...lehet, hogy volt még valami).
    Légyszi írjatok, mi lehet a gáz. Köszi!
    Jah: jelminőségem 54 - 58%-os általában. Most kicsit változtattam az antennákon, így most 62 - 64 - 66% a jelem. Ezen mennie kéne laggmentesen (elméletben), mert úgy tudom, hogy ha a jel gyengébb is, akkor a kapcsolat még folyamatos, csak a sebességet veszi le a router.

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák