Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gubek-Einste

    Topikgazda

    válasz t.benedek #39430 üzenetére

    Mivel a jelenlegi router-ed nem dual band így ha nem tervezed ilyen router-re cserélést akkor felesleges a WDN4800-as adapter megvétele és különben is inkább az USB megoldás az ajánlottabb.
    A PCI-E adapternek a hátránya, hogy a gép ház árnyékolja, ki kell vezetni, hogy rendes vétel legyen. Emiatt lehet, hogy nálad ez okozza a gondot, érdemes lenne ezt kizárni mert ha ez a helyzet akkor elég egy kivezetett antennára cserélés is.
    Az USB-s előnye, hogy könnyen elmozdítható így mindig optimális helyre lehet rakni, laptopban is használható, igény szerint csatlakoztatható le-fel. Hátránya, hogy beépített vagy kicsi külső antennával rendelkezik általában.
    A PCI-E-s előnye, hogy általában nagyobb antennával rendelkezik. Hátránya, hogy a gépház erősen árnyékolni tudja a jelet, már rendszer indításkor eldől, hogy lehet-e használni, csak asztali gépben használható.
    A TP-Link TL-WN8200ND-höz hasonló adapter még a TP-Link TL-WN822N és az Asus USB-N14 is.
    Ha maradnál a PCI-E kártyánál akkor TP-Link TL-WN881ND vagy Asus PCE-N15 és az antennák lecserélése 2 db TP-Link TL-ANT2405C-re vagy TL-ANT2408C-re.

    #39431 bezzegz
    Inkább az Intel oldaláról mivel ő a chipset gyártója de ha nem válik be vagy valami gond van akkor próbáld meg a Dell-től leszedni, érdemes figyelni, hogy csak a driver-t tedd fel, ha lehet akkor kerüld a utility-s csomagot.

    #39432 Víz Elek
    DNS-nek és alapértelmezett átjárónak állítsd be a 192.168.10.233-t.
    Ha így sem meg akkor kösd össze a repeater-t a router-rel, a router-en állítsd a LAN-t 192.168.10.x tartományba és úgy próbáld meg.
    Mit írnak a használatiban?

    Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

Új hozzászólás Aktív témák