Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Renato1993

    tag

    Üdv!

    Teljesen el vagyok akadva, és sejtésem sincs hogy merre tovább.

    A helyzet:
    T-home-os net, Cisco EPC3925 Gateway, erről megy wifi,ezen lóg egy PC, valamint UTP kábellel is van rajta egy PC, idáig okés a történet, Win7 mindkettőn, ha otthoni hálózatot akarok csinálni látják egymást, megy a fájlmegosztás stb..

    Viszont még rá van kötve UTP kábellel egy TP-LINK WR541G router(erről is meg wifi, de ez most nem lényeg), arra pedig 2 PC, ez a két PC is látja egymást, megy az otthoni hálózat, fájlmegosztás, egyebek, viszont a TP-LINK routerre kötött gépek nem látják a Cisco-ra kötötteket és fordítva.
    Ne ezen szeretnék változtatni, csak nem tudom mit hogyan kéne beállítani.

    Ha TP-LINK routert helyettesítem egy TP-LINK SF10008D switch-el, akkor öröm-bódottá, lát mindenki mindenkit, viszont kellene a TP-LINK router wifije is.
    Azt a megoldást meg szeretném elkerülni hogy a switchet beiktassam a rendszerbe, és arra kössem a routert(és akkor lenne wifi is), de egy eszközzel feleslegesen több lenne ami áramot eszik, helyet foglal, stb.

    Egy kis iránymutatást megköszönnék, hogy merre is induljak. :)

    Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD

Új hozzászólás Aktív témák