Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rene85

    aktív tag

    Helló! ez a topik jobban pörög mint a többi, azért írok ide. (plusz a munkahelyen a hwsw érthetetlen okból le van tiltva, ahol a neteasy eredeti fórumja van.) tudom hogy ez nem neteasy-s topik, de... Sehol nem mondják meg nekem egy hozzászólásban hogy mi kell és azt hol vehetem meg (lehetőleg egy helyen...)

    1. Ha jól értem, a neteasy-hez kell egy router (olyan, amihez kábellel lehet antennát csatlakoztatni) plusz valami kis ellenállású kábel, plusz egy antenna. két notebookra menna a net. Ez így megfelelő?

    2. tudtok olyan boltot ahol ezt mindet üzembiztosat be lehet szerezni? volt már ajánlat routerre meg antennára is, de az a város két különböző felén van, ja egyébként budapestről beszélünk:)

    3. a neteasy úgy tűnik, hogy ppoe-elven működik. Ez azért horror, mert kaptam egy tesztjelszót tegnap (felhasználónév jelszó kombó természetesen) de kimaradt a felhasználónévből a @ és utána a valami mint @t-online.hu vagy ilyesmi mint adsl-nél. azért kipróbáltam a cuccost a honlapjuk leírása alapján (sima adsl csatlakozás egy az egyben xp alatt), és persze nem működött. a notimon látszik a neteasy két hálózata is a wifi hálózatok között egyébként. Ha ppoe-vel akarok csatlakozni a neteasyre (máshogy nem lehet ha jól értem), akkor bizony a wan miniporton keresztül akar csatlakozni (ami az ethernet lyuk a gépen nem?????) és a wifihez persze hozzá se ér. Akkor most a wifi szoftverét kapcsoljam ki, vagy mi a szösssz? (amit meg ugye nem lehet, csak úgy hogy a windows irányítja a wifi-hozzáférést.)

    Én vagyok a hosszú hozzászólások mestere, basszameg. ráadásul off topicban.... Azért kössz a válaszokat, jöhet pü-ben is, hogy ne b*sszuk szét a topikot.

Új hozzászólás Aktív témák