Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Megérkezett a Razer új csúcsegere, a Viper V3 Pro

    ph A némileg könnyebbé varázsolt termék a Viper V3 HyperSpeed formáját örökölte, ergo hosszabb, keskenyebb és picit magasabb, mint a V2 Pro.

Új hozzászólás Aktív témák

  • A_ScHuLcZ

    addikt

    Sziasztok!

    Kérlek segítsetek nekem, most vettem új konfigot, de valami nem oké vele, vagy én nem tudok valamiről. (ASUS P8H77-V) Jómagam rendszergazdaként dolgozom, de ilyet még nem láttam/hallottam, és a magyarázatát sem tudom. Hiba a következő: adott az itthoni hálózat digi nettel Linksys E2000 routerrel, asztali gépekkel, illetve laptopokkal. Gépcseréig semmi gond nem volt, viszont ez az új konfig olyat csinál, amire nem tudok mit szólni. Történetesen az történik, hogy ha leállítom a gépemet, amiben ez az ASUS lap van, akkor kb fél-1 perc késleltetéssel a router lebontja a netkapcsolatot, és blokkolja a forgalmat a lan portjain, csak wifi-n keresztül lehet elérni vagy pingelni a routert. Wifiről rá tudok lépni a routerre, és látom, hogy a DSL kapcsolat bontva van. De most figyeljetek! Ha visszakapcsolom a gépet, akkor szintén fél-1 perc késleltetéssel minden visszaáll a normál kerékvágásba, de nyilván új ip-t kapok a szolgáltatótól.
    Én először nem akartam elhinni, hogy a gép miatt van, azt hittem véletlen egybeesés, DE NEM! Ki lett tesztelve, tényleg a gép leállítása/elindítása okozza, csak a magyarázatát nem értem!! Hibernálásnál is csinálja, viszont ha letiltom a hálókártyát, az nem hozza elő a hibát, akkor már gond nélkül le lehet állítani, nem kavar be.

    Jelentkezzen, aki látott már ilyet, mert én már a plafonon vagyok tőle! :( Ötletem sincs mi okozhatja, mit csinálhatnék vele...

    Kaptam rá egy ilyen választ (innen kell olvasni: na a net ez is előfordult...), de eskü nem értem mit akar mondani a srác, külön VLAN-ra gondolt, vagy mi?

    "I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

Új hozzászólás Aktív témák