Hirdetés

  • Júniusban végre bemutatkozhat az új Gears of War játék

    gp Több mint négy és fél év telt el az utolsó rész óta, szóval ideje lenne megkapni a folytatást.

  • Újrázhat a Pixel Tablet

    ma Csak ezúttal dokkoló nélkül. A kiegészítő természetesen külön megvásárolható marad és elvileg érkezik az érintőceruza és a billentyűzetes tok is.

Új hozzászólás Aktív témák

  • And

    veterán

    válasz krx21 #24972 üzenetére

    "Egyébként az itt leírtaknak gondolom van némi igazság tartalma..."
    Szerintem meg nincs, pontosabban: nem bizonyítható. Tudjuk, hogy az ilyen tanulmányok eredménye elég nagyban függ attól, hogy ki rendeli meg (magyarul, hogy mit szeretne végeredményként látni). Merthogy ezer és ezer olyan tanulmány is született, amely szerint nem veszélyeztet senkit sem az ilyenfajta - egyébként igen gyenge - rádiófrekvenciás tér.
    Írják: "A szomszédból jövő ingyen wifi net áldásnak tűnhet, de valójában az azt biztosító router folyamatosan ontja a nagy erejű rádióhullámokat". Ebből meg minden igaz, kivéve a nagy erejű :U.
    Érdekes, hogy a wifi-től mennyien rettegnek, a mobiltól meg sokkal kevésbé, pedig az jóval nagyobb teljesítményre is képes, a fejünkhöz tartjuk, egyesek napi több órát is, de az átlagos használata is jóval nagyobb testben / fejben elnyelt energiát eredményez, mint akármilyen közeli wifi 7/24 üzemben.
    Nem azt akarom sugallni, hogy milyen remek dolog a testünkbe minél nagyobb RF-energiát szándékosan belepumpálni, de kár túlzásokba esnünk: a szennyezett városi levegő, szmog, a nyári erős UV-B sugárzás, az élelmiszerrel bekerülő szennyező és mérgező anyagok meg egy csomó más egyéb káros tényező hatása bizonyítottan jóval fajsúlyosabb az életünkre, mint a cikkben szereplő hatások, amelyekről más sok-sok évtizede (!) vitatkoznak, és még mindig csak ott tartanak, hogy jobb tőle félni, mint megijedni, de igazán meggyőző bizonyítékok továbbra sincsenek. Ez persze nem jelenti azt, hogy a jövőben nem is lehetnek, de ha annyira durva hatású volna a dolog, mint a mikrosütőbe tett macska esetén, az már réges-rég kiderült volna..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák