Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • And

    veterán

    válasz krypton #24484 üzenetére

    Igaz, bocs. Utánaolvasva ez a menüpont csak a Broadcom-os verziókban létezik, az Atheros-hoz való kiadásokban nem. A TL-WR841 összes hw-verziója pedig Atheros-alapú.
    Másik megoldás: időzített feladat, avagy cron. Ezt remélhetően támogatja az összes dd-wrt kiadás, és alapesetben engedélyezve is van, meggyőződhetsz róla az webfelület Administration oldalán. Ha van egy kis szerencséd, akkor ugyanott találsz egy "Additional Cron Jobs" nevű szövegmezőt, amit rögvest ki is tölthetsz a wlan-csatolót tiltó illetve engedélyező időzített parancsokkal, segítségként: [link], a 2012. február 12-i hozzászólást keresd. Ha a szövegmező nincs ott a webfelületen, akkor a ki- és bekapcsolást végző scripteket létre kell hoznod (lásd az előbbi leírás eredeti 3. pontját), majd ezeket be kell illesztened a cron-táblát tartalmazó fájlba, melynek helye: /tmp/cron.d .
    A wifi-interfész neve (a példákban következetesen ath0) kideríthető a telnet-tel kiadott ifconfig paranccsal, vagy látható a webfelület Status / Wireless oldalán, a felcsatlakozott kliensek listájánál (a WRT54G-verzióknál ez az eth1).

Új hozzászólás Aktív témák