Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nazar

    csendes tag

    Sziasztok!

    Münchenben lakok és o2-es netem van. Hozzá egy Alice IAD 3232 típusú wifi-s modem tartozik (bár nem hiszem, hogy ez befolyásolja a problémámat).

    Két db. windows xp pro van a gépemen az egyik sp2-es a másik sp3-as (a miértje lényegtelen :)) )

    Az sp3-as win-en a wifi úgy működik ahogy annak kell. A hálózat létrehozása zökkenőmentes volt, a wpa2-es kód beírásán kívül semmit sem kellett tennem.

    Az sp2-es win viszont másképp dolgozik. A rendszer felállását követően a tálcáról felugrik a kis ablakocska, hogy a gép vezeték nélküli hálózatokat észlel, ahogy annak történnie kell. Viszont mikor próbálnék csatlakozni akkor a hosszas töltés után nem csatlakozik mert nincs megfelelő tanúsítvány. A hálózat beállításaiban mindent belőttem ugyan olyanra mint ahogy az a másik rendszeren. Eredménytelenül. :F

    Nézelődtem a neten hiszen a Google a barátom, de most sajnos ő sem tudott segíteni vagy én nem figyeltem eléggé. Megnéztem, hogyan lehet "tanúsítványt beállítani" de hiába hiszen nincs tanúsítványom amit betölthettem volna.

    Tanácstalanságomban gondoltam felrakom az sp3-at amit nem szeretnék csak, hogy meg tudjam az-e a gond, de nem sikerült. Hiba lépett fel mert nem volt win32 alkalmazás, pedig az volt, de ez nem ide tartozik.

    Ha valaki járt már így vagy tudja a megoldást, kérem segítsen!

    Van egy ismerősöm az utcában aki ugyan ezzel a problémával küzd :W

    még valami. Először az sp2 volt fent és akkor sem működött. Ezért került fel a másik is.

    [ Szerkesztve ]

    Of course! SAT Super! Recall! Mad! Can not leaver. Play big 15 TABLA: BRAND NAME; DEEP; MARKETING... XEasy. X People think it's crazy. Y

Új hozzászólás Aktív témák