Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Johnzy

    tag

    válasz Kuka #22453 üzenetére

    1.: Azért rizikós, mert kitudja, hogy a linksys router / tplink evő páros a vastag födémek miatt képes lesz-e rendesen kommunikálni. Jeltovábbító okos dolog, csak nem tudom, hogy léteik-e simultaneously dua-band-os :F

    2.: Streamben igen, legalábbis az időkben. Ameddig a rendszer nagyobb mint az igény, addig nincs baj. Ha neked összejön a sim.dualband-al egy 120Mbps-es csatornád, akkor nyugodtan tolhatod a BD50-et. Ha az építészeti jellemzők következtében ez a csatorna csak 48Mbps-es akkor már a net egy töredéke bukta és legjobb esetben olyan 20-30 Mbps-es filmek csússzanak csak zökkenőmentesen le.
    Amennyiben médialejátszót veszel, (lásd nálam WD TV Streaming), úgy annyi előnye lesz az USB-s vinyónak hogy abba aztán nem zavar be a torrent és tiszta, kábeles 200-250 Mbps-es kapcsolatod van a forrás felé!

    3.: Nah, ez jó kérdés, fingom sincs! :DDD Annyit tudok, hogya dolgokat sose jó keverni, itt a 230V-os hálózat elegyedik egy LAN-al, ami papírforma szerint nem az igazi, de ha a mérnökök ezt működőképesre alkották meg akkor miért ne ;)
    Persze itt is van egy nagy gáz; kitudja, hogy milyen a ház villamos rendszere, milyen állapotban vannak a kábelek, milyenek a kötések. Sajnos ezek minősége is befolyásolhatja az erősáramú villamos hálózatot történő adatátvitel minőségét.

    4.: Az összetekerés addig elmegy ameddig havonta 1x kell 30 percre és nem tovább. :DDD
    5.: EME

    Jelveszteség: IRRELEVÁNS!

    Pörögjünk!!! - mondta a papagáj és belerepült a ventilátorba...

Új hozzászólás Aktív témák