Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rien

    senior tag

    Üdv!

    Adott: UPC Fiber Power 30. Van egy gép ami elég messze van a routertől (konkréten másik emeleten) és hát ott eléggé gyengus a net. Az antennák lelettek cserélve TP-LINK 2.4 GHz 1.8dBi (ANT2402A/TL-ANT2405C-re -nem tudom jó adatot írok-e mert nagyon nem értek hozzá :( ) antennákra. Nos ez nem elég. A két antenna légvonalban kb. 20 méterre van egymástól amihez pluszban befigyel egy szint különbség (jó sok betonnal, vassal).
    Egy kb. 9-10 méteres hosszabbító kábel (ez a max. amiket láttam) segíthet valamit, hogy ha közelebb kerül egymáshoz a két antenna vagy ez inkább még ront a helyzeten és erősebb antenna/router projektet kellene tervbe venni? A tény: eléggé lassú a net, meg néha le is csatlakozik (de azért használható kategória, de sok türelem kell hozzá :) ).

    És még egy kérdés, bár lehet nem ide tartozik: azt esetleg nem tudja valaki, hogyha a net csomaghoz hivatalosan három gépet lehet csatlakoztatni (ez pont a harmadik lenne) esetleg lehet azt kérni, hogy jöjjenek ki és oldják meg :D hogy jó legyen? vagy elküldenek majd melegebb éghajlatra :) x eFt-os kiszállási/problémamegoldási/szaktanácsadási díjjal megspékelve a sóhivatalba ? :)

    ----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------

Új hozzászólás Aktív témák