Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Immy

    őstag

    válasz kali #16614 üzenetére

    Az én hibám, hogy nem olvasok vissza. Most mégis kivételt tettem és az elmúlt 600 hozzászólás átnézése után még mindig nem találtam meg az általad írt "részleteket".

    Azért kérdeztem sebesség és jel/zaj arányokat mert számomra nem triviális mit is jelent a "stabil" és "" jelzők használata. Lehet hogy neked a 10megabites sebesség is "jót" jelent, de másnak más igényei vannak és oda már ez a sebesség nem elegendő.

    azt meg csak tudod, hogy hozzávetőlegesen mennyi jelenleg az n szabvány maximális jellemző/gyakorlati sebessége, nem?!?!
    A szabványban elméletileg meghatározott maximális sebességet bármilyen wifivel komolyabban foglalkozó honlap keresője kidobja. Azt pedig mindketten tudjuk, hogy a gyakorlatban mért sebesség pedig jelentősen eltér.

    drágább típusban erősebb proci és több memória van, ezért jóval több szálon - húzósabb beállítások mellett - húzza a torrentet, mint az olcsóbb típus, adott számú szálnál utóbbi már be is hal, amíg az erősebbik még vígan dolgozik
    Az interneted sebességénél megnézem ha gyorsabban torrentezel :C
    Másrészről hogyan is "hal" meg a gyengébb procival rendelkező eszköz??? (ilyen anomália esetén max lassulás lesz...)

    és ehhez nem kell a routerek maximális gyakorlati wan -> lan átviteli sebességét generálni, megfelelő terheléássel jóval alacsonyabb sebességen is elfektetem a routert!
    Az egész topik a wifiről/wlanról szól nemtudom miért kevered ide a lan-wan portok sebességét.

    A sok szájtépés után nem lett volna egyszerűbb az elején válaszolni? (vagy linket adni?)

    Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html

Új hozzászólás Aktív témák