Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Veektor203

    csendes tag

    Srácok! A következő dologban kérném a tanácsotok:
    Először is van két wifi-routerem. Egyik egy TP-Link márkájú DSL-modemmel egybeépített wifi router, illetve egy Belkin márkájú (csak) wifi router, tehát ezt külső dsl modemmel lehet netre használni. Na most, az van, hogy a telefonom nem hajlandó a TP-linkes routerrel normálisan együttműködni, ami annyit jelent, hogy egy-két lapot még betölt netezéskor aztán egyszer csak megáll rajta a net. És csak az adott böngésző vagy alkalmazásból való ki-be lépéssel lesz újra netkapcsolat a telefonon. Viszont a laptopommal tökéletesen összhangban van. Ellenben a Belkin routerrel működik a telefonomon is a net.
    A következőt szeretném csinálni. Mivel a TP-Linkben alapból benne van a DSL modem, így arról küldeném a netet a Belkin routerre amin keresztül a telómon is lehetne netezni.
    Megoldható ez így? És ha igen, akkor hogyan? Nem tudom az baj-e ilyenkor, hogy a TP-Linken nincs WAN port, csak négy LAN. A Belkinen meg van. Össze tudom ezt így hozni?
    Válaszotok előre is köszönöm.

    U.i.: Csak a Belkinnel nem akarom használni a netet mivel sajnos ennek van olyan hibája, hogy néha eldobja a netkapcsolatot, és csak áramtalanítás majd újra áram alá helyezéssel jön elő. Ezért is vettem meg a TP-Linket.

Új hozzászólás Aktív témák