Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz SWiNEBoY #15389 üzenetére

    ha az ellenoldal g szabványos, és/vagy csak 54 megabit/sec elméleti maximális sebességen jön létre a kapcsolat, akkor alapban nem fog átmenni 25 megabit/sec, az 54-es g szabványos átvitel jellemző - gyakorlati - sebessége valósan ~ 20 - 22 megabit/sec - és mint már írtam, ahhoz is ideális környezet kell, ellenkező esetben az lesz, ami nálad is! rossz beállítás, zajos környezet, nagy(obb) távolság, falak, nagyobb (fém)tárgyak...stb csak rontják a wifi hálózat hatékonyságát, ami a sebességre is kihatással van!
    amit még érdemes kipróbálni, hogy némileg növeld a sebeséget; több/minden csatorna kipróbálása, hátha a közelben elérhető egy - vagy több - azonos vagy szomszédos csatornán működő hálózat akad össze a tiéddel! sőt, olyan is létezik, hogy bizonyos ellenoldalak nem szeretik a router által szórható teljes csatornakínálatot, annak csak bizonyos tartományában működnek jobb sebességen!
    ezzel az alkalmazással felmérheted a környezetedet; link (nem kell telepíteni, csak futtatni!)
    keress olyan csatornát, amelyik szabad - és lehetőség szerint a szomszédos értékek is!
    25/? megabit/sec valós terhelés mellett g szabványon csak valamilyen kiterjesztéssel vihető át - mint például a 108-as vagy 125-ös jelölésű super-g -, de feltétel, hogy mind a két oldal kezelje adott kiterjesztést, és a beállítások is megfelelőek legyenek!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák