- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Aktív témák
-
bcs
aktív tag
válasz
Illissius #19 üzenetére
ezt tudom, de azt írtad, hogy ''Ezek kívül még használhatod a subst /d -t is egy virtuális meghajtó törléséhez, meg a windows disk managerét hogy valódi meghajtó ne foglalja el a kívánt betűt.''
ebből gondoltam azt, hogy tudod, hogy hol lehet beállítani, hogy melyik betütől kaphatnak ezek a szarok betüt... -
bcs
aktív tag
válasz
Illissius #15 üzenetére
a diskmanagment-et tudom hol kell elindítani, de a kérdésem az volt, hogy hol lehet beállítani, hogy ne kapja meg semmi a d: betüt?
és login scriptből kellene megcsinálni, vagy policy-ból beállítani.
de azért mindjárt kipróbálom a pendrive-os mutatványt is, csak szereznem kell egyet, mert a sajátomat otthon hagytam... -
bcs
aktív tag
éjszakás műszakosok közül se tudja senki?
-
bcs
aktív tag
ja, az jó lenne, ha egy gépről, és egy pendrivról lenne szó, de itt 250 gép van, és n+1 pendrive, meg n+1 digitális kamera... a 250 gépet még megoldom, de mi van ha valaki hoz egy új pendrive-ot? a gépeken szeretném vagy azt beállitani, hogy a d:-t ne lehessen felülvágni, vagy azt, hogy ezek az usb-s szarok mondjuk i:-töl felfelé kapjanak betüjelet...
-
bcs
aktív tag
azt nem lehet valahol beállítani, hogy ezeknek a cuccoknak milyen betütöl kezdve adhat betüt?
-
bcs
aktív tag
senki többet?
-
bcs
aktív tag
sziasztok.
subst-olt drive-it használok winxp alatt, d: betüjellel, és ha pendrive-ot, vagy digitális kamerát dugok az usb-re, akkor természetesen az a d: betüjelet kapja. van arra valami megoldás, hogy ezt ne kelljen mindig kézzel átállítgatnom?
köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest