Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
verybigboy
üzenetére
Szerintem kicsit fura, de amint megszokod, sokkal praktikusabb, hogy a kijelző alján helyezkednek el a fülek és a címsor. Nem kell keresztbe nyulkálni csak egy kattintás miatt.
A probléma ott kezdődik, hogy a legtöbb ember azt akarja, amit már megszokott. Gyakorló Linux-lyúzerként nekem ilyen betegségem nincsen.
És ez jól is jött, sokkal nyitottabban álltam hozzá a Win8 hülyeségeihezfícsöreihez. Ajánlok pár hónap distro hopping-ot, az jól átvariálja az új dolgokhoz való hozzáállást.
-
peterk
senior tag
válasz
verybigboy
üzenetére
Nincs az annyira gyermek cipőben, csak ne desktopként akard használni.
Ha veszel egy iPad-et, azon sincs Mac felület, ott is csak a touch felület van, a maga Mac-től (desktop felülettől) teljesen eltérő logikájával.Persze az IOS és az android már egy beérett rendszer mobil eszközökre, tabletekre, a windows rendszer (touch felületen) meg még most alakul. Mind a felület, mind az alkalmazáskínálat. Nem is versenyezhetne az előbbiekkel, ha nem lenne ott az x86, a full desktop oprendszer, ami megadja a lehetőséget, hogy az eszköz hibrid legyen, tablet funkciók mellett kiváltson egy tartalom fogyasztásra ill. irodai munkára használt PC-t is, perifériákra kötve. Akinek ez értékes feature az jól jár már most is a windows tablettel. Akinek nem, az viszont valószínűleg jobban jár, ha marad androidon/ios-en. Én azért vettem, mert azok az alap funkciók amire én tabletet használok - böngészés (nekem bejön a metros IE), skype, facebook, zene, film, olvasás, email, naptár, stb. - a touch felületen is megvannak már azok az alap appok, amikkel ez megoldható. És plusznak remek dolog, hogy perifériákra kötve egy remek kis alacsony fogyasztású mini PC is egyben. Plusz, ha nagyon kell, akkor tabletként használva is hozzáférek a desktop dolgokhoz. Ilyenkor meg elviselem a kényelmetlenséget cserébe azért, hogy egyáltalán van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ez jól is jött, sokkal nyitottabban álltam hozzá a Win8 
Ha veszel egy iPad-et, azon sincs Mac felület, ott is csak a touch felület van, a maga Mac-től (desktop felülettől) teljesen eltérő logikájával.