- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Ismeri valaki a Websense nevű szoftvert? A cégemnél ezt kezdtük el használni, egy olyan probléma támadt vele, hogyha egy rendszergazda a gépére XP-n a sima felhasználói fiókjával jelentkezik be és ez alól "Futtatás mint..."-tel indít egy programot rendszergazdaként, onnantól a Websense úgy látja, mintha a rendszergazdai fiókjával lenne bejelentkezve, melynek nincs jogosultsága Internet használatra és csak egy ki-bejelentkezés segít, amit elég idegesítő mindig megcsinálni. Ezután persze megint tud netezni a sima felhasználójával.
Nagyon megköszönöm, ha van valakinek valami okossága vagy ötlete a problémám megoldására!!!!!
-
hektor24
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Windows Server 2003 R2-ben (SP2) a Kiemelt felhasználók (Power users) és a Rendszergazdák (Administrators) Csoport (Group) között pontosan mi a különbség? Valaki meg tudná mondani? Egy link is jó lenne, Google-ban keresgéltem, de nem igazán találtam teljeskörű leírást.
Előre is köszönöm a segítséget!!!!!
-
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Rendszergazda vagyok. Pár gépünkön, amelyen Windows XP SP2 van és az egyik szerverünkön, melyen Windows Server 2003 van, folyton kiírja, hogy betelt a biztonsági napló, csak rendszergazdai jogosultsággal lehet belépni és üríteni. Van arra megoldás, hogy ne írja ezt ki, törölje magától vagy mindig felülírja az eddigieket? Valami jó megoldást kérek, mert elég idegesítő mindig ürítgetni rendszergazdaként.
Előre is köszi a segítséget!!!!!
-
hektor24
aktív tag
-
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a Windows Server 2003 Enterprise Edition angolt és lenne egy problémám. Nem tudok NVIDIA drivert telepíteni, leszedtem a legújabb 93.71 XP/2000-es drivert és ezt írja ki a telepítő: ''Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat, amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel. A telepítő most kilép.''
Előre is köszi minden segítséget!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest