- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
kraftxld #4846 üzenetére
Úgy nézem, hogy a pspassword csak helyi felhasználókra működik (lokális gépen, vagy megadott gépen levő felhasználóknak tud jelszavat adni).
A dsmod használatához meg domain admin (vagy secadmin) jogok kellenek, de nem használható saját jelszó cseréjére. Ráadásul ahogy nézem (az általad küldött linken), csak a Server 2008-ba van beépítve, letöltési lehetőséget nem találtam a MS oldalán.
Lehet, hogy nem voltam elsőre elég egyértelmű. Nekem olyan eszköz kell, amivel egy nem adminisztratív felhasználó meg tudja változtatni a saját domain felhasználójához tartozó jelszavát.
AE
-
ArchElf
addikt
brd fórumtárs ide irányított, hátha itt több segítséget kaphatok.
Szeretném megtudni, hogy a CRTL+ALT+DEL > Change Password... kivételével milyen mód van a saját jelszó megváltoztatására. Lehetőleg command line vagy szkriptelhető megoldás kell. XP kliens, AD user. net user júzernév /domain jelszó megoldás nem működik, mivel a kérdéses felhasználó nem domain admin. Nem működik az ADUC > Change password sem a saját felhasználóra.
Screen-video-hoz kellene, hogy látszon, mire változtatom meg a jelszót.
Amúgy melyik dll melyik funkcióján keresztül történik a jelszóváltoztatás, erről valakinek van infója?AE
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest