Új hozzászólás Aktív témák
-
Michi
tag
Sziasztok!
Én teljesen kezdőként virtuális gépre telepítem az SBS 2003-at. Minden felmegy szépen, mielőtt folytatnám a telepítést a 2. és 3. cd-ről, leállítom a telepítést, DCPROMO-t futtatva beállítom AD-t ,majd azután folytatom a telepítést. Mikor a telepítés ahhoz a szakaszhoz ér, hogy Intranet-et telepítse, egyszerűen megáll a tudás, 2 óráig vártam vele, de nem települt, azon a ponton megáll az élet. van egy routerem, ami DHCP-vel osztja az IP címet a servernek.
Ha van valakinek bármi ötlete, hogy miért áll meg az Intranet telepítésnél a folyamat, akkor azt megköszönöm!
Még valami. Szerintetek van értelme SBS 2003-at tanulnom, vagy kezdjem kapásból a 2008-as serverrel? Személy szerint úgy érzem a 2003 egy jó alap felkészülni a 2008-ra, de lehet hülyén gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest