Hirdetés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Újabb Tecno Spark 30C, most 5G-vel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Ezek az appok képesek bankkártya adatokat kezelni?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Tudnátok olyan alkalmazást ajánlani ami biciklizés közben méri a megtett útat, sebességet, ilyeneket?
-
moleculez
veterán
válasz ClintEastwoo #69235 üzenetére
A rendszer mappákat a büdös életbe nem fogod előkeríteni PC-n, ezen ne is törd a buksid. A Win10 meg egy béta állapotú oprendszer, saját magával is összeakad néha. Ha lehet próbáld meg a OneDrive appot törölni (régebben lehetett), és újra telepíteni. Amúgy a névjegyeket, meg úgy általában az MS fiók tartalmát szinkronizálja?
Leges legrosszabb esetben(és a legegyszerűbb is) : Rádugod a gép mikrofon bemenetével a teló fülhallgató kimenetét, és egy hangrögzítőben vedd fel.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Keresek multiplatform password managert, ami bankkártyákat is kezel. Az se baj ha fizetős. Fel akarom rakni WP-re, Droidra, ha PC-n van webes elérése az külön öröm de nem feltétel.
-
moleculez
veterán
Én csináltam egy új outlookos címet, belehuztam a régi gmailem, oszt annyi.
-
moleculez
veterán
válasz viewdetails #69666 üzenetére
Az outlook fenemód bugos wm10-n (tapasztalatból mondom), nem hiszem hogy ilyen apróságok működnek (ezeket nem próbáltam)
-
moleculez
veterán
A gépemen már Win10 fut és Edge-t használok. A telón IE-t. Könyvjelzőket, előzményeket össze lehet szinkronizálni valahogy?
-
moleculez
veterán
A Podcast app-ból a letöltött fileokat kilehet nyerni?
-
moleculez
veterán
Sziasztok. Lumia 930-n nem működik kihangositva a mikrofon. Miért?
-
moleculez
veterán
válasz MrCsiT #71079 üzenetére
Igen ilyen teren valoban gyenge, de nekem pl egy mail címem van, azzal elvan. Probalgattam a W10-t is rajta par napig, az outlook ott azert betyárosabb... Én a kamera miatt vettem, a 1020 alatt a vas mar megjelenéskor is koros volt...
-
moleculez
veterán
válasz bluemirage #72095 üzenetére
Szerintem egy igényes műanyag ház azért sokkal előnyösebb mint egy üveg. Itt a kezemben egy 930, és a szilikon tokot fogom, hiába fém házas. Azert az S3-S4 tejfölös doboz műanyagját nem,lehet osszehasonliatani a 920-al például.
-
moleculez
veterán
Az normális, hogy a Fényképek app nem mutatja az SD-ről a képeket? Egyszer, aztán eltűnik.
-
moleculez
veterán
válasz sunpower #80958 üzenetére
Szerintem ez a tiszta telepítés dolog kicsit túl van gondolva. Több mint fél éve nem gyalultam a telót semmi módon, csak dobáltam egymásra az updateket, és köszöni szépen jólvan a 930. Olyan hibákat olvasok itt, fogalmam nincs hogyan sikerül kihozni ezeket. (Na, most azt gondoljátok, hogy annyira imádom a W10 et mobilon, hogy elvakult fanatikusként nem látom meg ezeket, pedig ellenkezőleg, hamarosan lépek Nexusra, mert tele van a hócipőm az ígérgetésekkel)
Ja ha már hibák: A legutóbbi Recivery Toolos telepítés után, szartam én rá, hogy a 8.1 rendbe szedje magát, leállítottam minden frissítést az áruházban, Insider App-> W10. Na, azóta nincs Hey Cortana! egyáltalán, a menüpontja sincs meg. Na nem mintha használnám, nem hiányzik egyáltalán, csak na', most akkor a 8.1-része a Cortana, onnan "hozza át" a 10?
Na mindegy, amire használom a telót, arra tökéletes, de ennyi elég is volt.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Amúgy félreértés ne essék, nem mondom hogy én csinálok valamit jól, azt sem hogy a többiek rosszul. Amiket a fórum társak írnak, megkerülhetetlen tények, csak arra akartam rávilágítani, hogy RT, HR minden nélkül is lehet a rendszer jó. Van ilyen eset is. Viszont messze kerültünk attól, amilyen a 8/8.1 volt, azt nem lehetett osszeakasztani napi használattal. Azt gondolom a w10 nem egy előrelépés, hanem egy kanyar a windows mobil renddzereiben.
[ Szerkesztve ]
-
-
moleculez
veterán
válasz zsoltzsolt #81079 üzenetére
Felújítottal tele van az eBay, lehet én is veszek egyet fotózni.
-
moleculez
veterán
2 hete mentem droidra, visszanéztem, miujsag, látom nem sok minden, ugyanazok a problémák.
-
moleculez
veterán
Sziasztok. Ismerősöm Lumia 925-e nem hajlandó hangot venni videózáskor. A hangrögzítő működik, de az szerintem a beszédmikrofont használja. Ötletek?
-
moleculez
veterán
Kb 2 hónapja váltottam Androidra, és rendszeresen benézek ide, hogy miújság, és szomorúan veszem észre, hogy semmi javulás, egyet előre, kettőt hátra, minden félkész, mindenre workaround kell. Azért valahol hiányzik a csempe, veszek v majd egy 1020-t fotózni.
-
moleculez
veterán
válasz bluemirage #86851 üzenetére
Régen napi szinten okoskodtam itt én is, meg sokat tanultam. Visszajárok de hihetetlen, hogy a mai napig arról kell olvasni, hogy xy app miatt hogyan mit milyen sorrendben törölj le, majd rakj vissza... Talán lesz ebből valami, most ilyen mellékvágányon van az MS-nél, de ha telefonokat akarnak gyártani és eladni, akkor megindul a marketing gépezet, beleraknak néhány tíz millió dollárt, aztán had szóljon. ( Lásd Nexus->Pixel váltás ) Szóval, ma a fogyasztói társadalomban, mikor pszichológiai ismeretekre alapozva műkődik a marketing, csak az nincs nekünk eladva amit nem akarnak. És most nem csak az MS-ről van szó, hanem bármiről.
-
moleculez
veterán
Bele szoktam olvasni ebbe a topicba és mikor láttam, hogy a hosszú í-vel problémáztok, nem hittem a szememnek. Hihetetlen ez a platform, sőt inkább abszurd.
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
8.1-n leállt a messenger?
-
moleculez
veterán
válasz monosgeri21 #91101 üzenetére
Miért? Bocsi, ha volt már téma, ritkán járok ide. Meg most mi lesz?
-
moleculez
veterán
Akksi, vagy töltésvezérlő.
K-Adi: Az adatok rajta vannak, de Te sem fersz hozzá, nemhogy más. eladni nem tudod, a felejtős fiókban meg nem fog bajt okozni. Nézd át a OneDriveod, meg az MS accot, sok adatot ki lehet onnan menteni.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz zsoltzsolt #91758 üzenetére
Szerintem nem. De a kontaktok, meg a komplett outlook fiók igen.
Örülj, hogy a mostani működik. Még. 😂[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
Milyen jó kis családias ex wp-s offtopic lett itt😍😁
#92825 BZRT[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Afféle okoskameraként van egy 1020-am. Pár hónapja vettem, egész szép állapotban. De hogy milyen lassú... Kameraindítás normális, hogy több másodperc?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- A Google szerint gondot okozna, ha felnyitnák a Play Áruházat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jogász topic
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest