Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- IPTV App Live stream - Androidra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Alexios
veterán
válasz bandi0000 #166 üzenetére
Én xperia arc-ról váltottam év elején, és érezhetően nagy a különbség gyorsaság terén, bár én a helyedben már megvárnám a 8x-et, 1 hónap és itt van, a wp8-ban pedig azért lesz jópár újdonság a wp7-hez képest, illetve a wp7-nek ez az utolsó updateje, szóval a 8x eleve tovább lesz támogatott.
-
félisten
-
Alexios
veterán
válasz bandi0000 #208 üzenetére
De itt nem úgy van mint androidon, tudom hogy ott is elő van telepítve. Itt viszont minden wp rendszerű telefon alapból tud fb chatelni(illetve wlm is megy), egy gombnyomás csak hogy sms-t akarok-e írni, fb chaten küldje el az üzenetet, vagy msn-en keresztül.
Tulajdonképpen nem is nagyon van szükség a külön fb appra.(csak a csoportkezelés, illetve az offline üzenetek miatt kell)[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz bandi0000 #214 üzenetére
Nem tudom Át lehet méretezni a csempéket, míg iphone-on egy ikon méret van
[link] Viszont ha itt megnézed elég kicsi az ikonok közti rés, tehát hiába raknál be oda hátteret, az nem látszana, szóval én ezt nem élem meg akkroa problémának.
Amúgy nem tudom miben kéne személyre szabhatóbbnak lennie, de valamennyire szabadabb az biztos, hiszen wp8 alatt már a zune-t se kell majd használni szikronizáláshoz. -
MODERÁTOR
válasz bandi0000 #214 üzenetére
Hát a szifonon van háttérkép, meg mappák, oszt csumi. Egy valag ikon, semmi más. A notification centert variálhatod picit, de ennyi.
A WP8 jóval testre szabhatóbb lesz.
catroot: és aki mind a kettőt használja?
MasterMark: minek szivatni a usereket? Kell a halálnak zune meg iTunes
Együtt tudok élni vele, de bosszant a megléte.[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz bandi0000 #71463 üzenetére
Ki fogsz röhögni: az én (céges) 530-am mindig újraindul, ha farzsebbe teszem, és lehajolok. Egyszerűen megnyomódik - az igen könnyen járó - kikapcsoló/képernyőzár gombja. Ha bárhol máshol tartom, akkor meg bármit csinálhatok vele, soha nem teszi ezt.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen