Hirdetés
Hirdetés
-
Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
ph A vállalat igencsak érdekelt abban, hogy az NPU-s PC-k terjedjenek, és ezt csak exkluzivitása lehet elérni.
-
IFA 2024: Jópofa kiegészítők, amiket Berlinben láttunk
ma Szinte minden kiegészítőkkel foglalkozó cég ráállt a Qi2-re, kérdés, hogy a telefongyártók mikor fognak.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blex
senior tag
úgy értettem, hogy a procin kívül nem sok minden változik. képernyő ugyan az (vagy rosszabb, ezt nem tudom), nincs nfc, nincs előlapi kamera, csak érintőgombok vannak rajta.. nem érzem a nagy előrelépést. persze ennyi pénzért nagyon nem panaszkodhatom, csak azért mégis megjegyeztem.
egyébként ez a beats audio mit tud? van értelme? (hogy a pluszokról is beszéljünk)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Új, bontatlan Google Pixel 9 256GB Black
- iPhone 13 256GB Független Használt/1 hónap mar./Akku 100%/p3638/
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen