- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Fotók, videók mobillal
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
válasz legiaap #48629 üzenetére
Még mindig nem kaptam választ arra, hogy miért kell több app, egy feladatra, ha van egy ami tökéletes rá. Csak el poénkodtad hogy így meg úgy, de VALÓS válasz az nincs. De legalább leírtad hogy nekem nem javaslott váltanom. WP topikba csak ilyenért jársz? Mint a tegnapi "google play nem vírusos" hsz-ed 920 topikban, ami egy bődületes nagy baromság volt.
Catroot: Érdekes, eddig nem nagyon olvastam wp topicban arról hogy a moliplayer rossz.
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
catroot
veterán
válasz legiaap #48618 üzenetére
Valahogy azt veszem észre, hogy nehezükre esik sokaknak beismerni azt, hogy sajnos a wp legnagyobb hátránya az, hogy le van maradva a Store. Ezen nincs mit szépíteni.
@gyurkikrisz
Az alternatíva azért is lenne nagyon fontos, mert mindenkinek más az igénye. Lehet, hogy egy adott alkalmazás számodra tökéletes, míg másnak hiányos valamiért. És nem tud működő alternatívát keresni.
Sokszor megesik az ilyen.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
HKorn
veterán
válasz legiaap #48618 üzenetére
Ruhás példa azért nem teljesen passzol ide. Azt kénytelen vagy váltogatni, nem használhatsz egyet folyton.
Emellett én is azt mondom, hogy biztos jó ha van mindenre egymillió alternatíva, de engem speciel droidon tök zavart, hogy akartam egy szimpla jól kinéző egyszerű, sallangmentes appot valamire és napot töltöttem el azzal hogy próbálgassam melyik jó. Wp-n van 1 de sz pont olyan egyszerű ahogy én szeretem
Ráadásul én a gyári appokat szeretem használni, nem szeretem ha mindenre külön appot kell letölteni.Run&Ride
-
gabber01
addikt
válasz legiaap #48601 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy minek a milliónyi app, aminek a 99%-a hulladék, ótvar, szar és csak időpazarlás letölteni is! Pl. az említett Moli Player helyett minek más? Ha van valami ami tökéletesen használható adott célra, minek mást keresni?
Persze, vannak még hiányosságok, van ami lehetne jobb, de alapvetően megtalálsz mindent ami kell.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
zack
nagyúr
válasz legiaap #48245 üzenetére
Hehe...Az is fasza, volt vagy 5 dolcsi droidra (2), ami G2-ön el se indul, le se tölthető, mondván "not compatible". Itt is meg kell majd vennem, vagy naívitás hogy ingyenes lesz?
SD kártya...Nálam a bevált a Kingston Class10. Egyelőre egy 32GB elég lesz szerintem. Ezzel már filmezni is lehet jókat. Kezeli rendesen a Class10-et a WP?
(#48247) cattus
Nem fogom egyesével végig kérdezni. Csak 1-2 érdekelt kíváncsiságképpen. Alapvetően telefonként és fényképezőnek lesz használva, filmnézéssel kiegészítve. Tehát a játék nem elsődleges szempont.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz legiaap #48243 üzenetére
Valahogy éreztem. Real Racing 3? Ez droidon van, és szeretem. FPS műfaj minőségibb példányai?
PC egyébként külön meghajtóként kezeli? TC látja?
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Воланд
titán
válasz legiaap #47903 üzenetére
a spotify majd akkor lesz alternativa, hogy ha ugyan ugy elerem az osszes ms eszkozomon es amikor rabokok a zenekeresesre, akkor a megtalalt szamot ket bokes utan le tudom tolteni a telefonomra. addig nem az.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
válasz legiaap #47860 üzenetére
Mar eleg sokszor elhangzott, hogy lathatoan csusztatjak a felhozatalt. A 630 az 520 utodja (arkategoriaban is), az 530 minden eddiginel olcsobb lesz. Ennek egyebkent lehet ertelme, mert a 720 es a 820 valojaban ugyanugy kozepkategoria, ahelyett eleg lesz egy gep.
> "Annyivel nem drágább."
Ja, en meg a 930-at, mert annyival nem dragabb. De itt arrol van szo, hogy vannak, akiknek 5000 forint is szamit.
while (!sleep) sheep++;
-
pzstm
titán
válasz legiaap #47110 üzenetére
ez most ugye nem komoly, hogy 2014-ben bootidős e-péniszmérős videót rakunk fel????
mert én software update-n kívűl máskor nem kapcsolom ki okostelefonomat
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
BiP
nagyúr
válasz legiaap #47049 üzenetére
Én ma navigációt hasznaltam, es rajta volt közben az autós tolton is, az also resze nagyon melegedett. Igaz, meleg volt a kocsiban is, meg a nap is sütötte némileg, az meg nem szokott segíteni.
viewdetails: Furcsa elszinezodest én is tapasztaltam , de csak a billentyűzet reszen, kb. mintha felnyontam volna a fenyerot azon a reszen, de azota helyreállt magától. Nem figyeltem, hogy közvetlenül a restart oldotta-e volna meg vagy mas.
junior11: Nem ismerem a tobbi telefont, es fotomagus sem vagyok, de az eddig lőtt képeken nem tapasztaltam ilyet. Se a fenyerovel, se a kontraszttal, se fakosaggal, se reszletesseggel nem volt gondom.
sereeff: Nekem nem sikerult, de ennek semmi koze a cyanhoz, az OS-en mulik.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz legiaap #47049 üzenetére
akkor volt meleg, mikor a backupot állította vissza, és telepített rengeteg appot akkor meleg volt, leginkább a fém résznél, de nekem belefér. Melegebb nem lehet szerintem játéknál sem, de meglesem majd
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Pikkolo^^
addikt
-
nonsen5e
veterán
válasz legiaap #46452 üzenetére
Alkalmazas megvalogatas kerdese, nekem pont igy jott ki, ezeket az alkalmazasokat hasznalom naponta + az office lent eldugva mert nem transzparens.
Tovabbá emlékeztek arra a 8.1 leakre (azt. simán lehet, hogy csak fake volt) ami akkor jött ki, mikor még az Amber is csak épp kezdett kijönni? Csempék MÖGÖTTI háttér... Ez a mostani 1000x jobb.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Bukk900
őstag
válasz legiaap #46194 üzenetére
Szemből nem biztos, hogy meg tudnám különböztetni őket: Xolo-Prestigio-Micromax-Allview
-
Воланд
titán
-
BiP
nagyúr
válasz legiaap #44127 üzenetére
Na ezért mondogattam én itt régóta, hogy ez inkább 520 utód.
(#44128) woland_y2k: Nem cél veszteséggel árulni. Viszik úgy is, hogy keres rajta a cég.
(#44110) CyberPunk666: Másik billentyűzet speciel engem is érdekelt volna (ha lenne). Mondom ezt úgy, hogy sosem volt Androidos telóm. Symbianon nagyon megszerettem a Swype-ot, ill. a default bill. ékezetes betű kezelése elég kényelmetlen. (ez utóbbi miatt jó lett volna olyan magyar bill. ahol vannak külön ékezetes gombok is.)
De ha majd kijön a magyar Word Flow, (és kellően okos lesz), akkor ez megoldódik.(#44125) daniel909: A WP térnyerése lassú, de folyamatos. Ha mindig tud majd fejlődni, nincs halálra ítélve.
Az Android meg szerintem nem azért van elterjedve, mert az lenne a best.
Persze jó, mert szinte bármit meg lehet vele csinálni, nyílt, stb. de ez még nem lenne indok a jelenlegi elterjedtségre, a piacon nagy szerencséje is volt. Iphone drága volt, a gombos teló kezdett kimenni a divatból, mindenki érintőst akart, Symbiant kukázták, Windows Mobile meg a kockák rendszere volt az átlag szemében, maradt az Android. Meg azzal volt elárasztva a piac. Így mindenki azt vette. Ma meg már az elterjedtsége a legnagyobb erőssége. -
-
jockas
senior tag
válasz legiaap #44101 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy az ötvözi a 925 és a 1320 olyan tulajdonságait, mint a kamera és az IPS.
Melegedni meg mindegyik fog...miután ezekben már nem olyan procik vannak, mint anno a Symbian telefonokban. Az már más kérdés, hogy esetleg 1-1 telefon egy kicsit melegebb, mint a többi.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Lall
veterán
válasz legiaap #42031 üzenetére
Végül is kevesebb a kapacitása, de legalább drágább és itthon nem kapható. Viszon van egy nagy előnye, nem Nokia, így ha beledugod a telefonba nem robban fel, elpusztítva ezzel az emberiséget.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
x1port
addikt
válasz legiaap #37554 üzenetére
Kell az embernek értenie,hogy miért van ?
A lényeg,hogy nincs és a másiknál van.Lemész a boltba tejet venni van egy fajta amit nem igazán szeretsz de a másik boltban van 5 amik sokkal finomabbak.
Megveszed azt amelyiket nem szereted vagy szép lassan átszoksz a másik boltba a választék miatt ?Nekem az lenne a logikus hogy minél több vásárló legyen.
De ahogy látom tök bénán gondolkodom
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest