Hirdetés
- iPhone topik
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Valódi fotókon a Tecno hajlítható szériájának második generációja
ma A korábban látott renderek úgy tűnik, megfelelnek a valóságnak.
-
IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
ph Látványra kevés újdonságot hozott az AVM az IFÁ-ra, de ez nem jelenti azt, hogy ne kapnánk semmi újat.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxymaci
senior tag
válasz Plazmacucci #70950 üzenetére
Ezt hogy érted? Nem tudod szerkeszteni? Mert nekem simán megy
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
Kbali
nagyúr
válasz Plazmacucci #70950 üzenetére
Nekem simán működik oda-vissza a WP8.1 és a Win7 között.
-
Kbali
nagyúr
válasz szoltan70 #70948 üzenetére
Ha szereted és sokat használod a waze-t, akkor akár csak emiatt ne válts, mert gyakorlatilag nem működik tervezős üzemmódban (azaz erősen kétesélyes, hogy kilép a tervezés végén vagy sem, tud-e alternatív útvonalat tervezni vagy sem). Valamit nagyon elrontottak a fejlesztők és nem is ígérik a javítást.
Ettől függetlenül maga a platform jó. -
no1r
őstag
válasz Ausztenit #70947 üzenetére
ilyesmit én is akartam régebben, de az MS nem aktiválta a 20as szériában a Miracastot ami ezt tudná. Pedig elvileg abban a szériában is van olyan hardver ami képes lenne rá. (ha jól tudom).
szóval nem megoldható.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
félisten
-
őstag
-
mirci18
addikt
-
consono
nagyúr
válasz mirci18 #70960 üzenetére
A Lumia brandinget szüntetik meg, legalább is erre emlékszem valahonnan. Pl. a Lumia Camera helyett jön a Microsoft Camera, ami megy majd nem Lumia készülékeken is.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
mirci18
addikt
válasz Sungoo #70964 üzenetére
Hülye lett volna azt a rendszert felrakni aki az okostelefon részlegét tönkretette. Másrészt egyszerűbb a legelterjedtebb rendszert választani mint új rendszert csinálni és befuttatni.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
szaki1
tag
Nokia 635 telefonhoz kérek egy helpet!
Érdeklődöm, hogy a riasztásnál (ébresztő) hogyan tudok saját mp3 zenét beállítani?
Beraktam a Ringtones mappába a telefonra és az SD-re is, de nincs a listában!Köszönöm.
-
mirci18
addikt
válasz Sungoo #70966 üzenetére
Na most egy dolgot ne felejtsünk el. Annó egy jó húzás volt a Microsoft-tól hogy Nokia telefonokkal akarta magát reklámozni.De ezen lépjünk túl. A várt áttörés elmaradt. Tavaly kiadták az utolsó Nokia okostelefont ami csempés. Nekem még az van Lumia 830. Most leépítik a részben Nokia fotós alkalmazásokat.
Összegezve egy dolgot tehetsz.
Ha te is wp és Nokia fan vagy mint én akkor rossz úton jársz. Választanod kell a kettő közül. Mert több Nokia lumia telefon nem lessz.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Sikerült megoldani a problémát, de egy picit THOR túra lett a nokia care ben. Bemegyek leülök, tök jó a hely meg minden de az eladó akkora egy bunkó faCC volt, hogy majdnem kisétáltam. Konkrétan feldugta a mobilt tölteni, kitolta az ikont amit nekem is és a srác egy ilyet hozzám vág: "Mivan nincs otthon töltő?" Ezek után már csak bólogattam és tőmondatokban válaszoltam hog yszbaduljak, akku oriblem volt, holnap kapom vissza a cuccot.
Köszönöm a fórumtársaknak a segítséget!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
this is life
Ármester
-
moleculez
veterán
Sziasztok. Lumia 930-n nem működik kihangositva a mikrofon. Miért?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
mirci18
addikt
válasz hszilard666 #70970 üzenetére
Az szép.
Akkor végül is volt problémája a telefonnak mert azt nem értettem pontosan?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
okoska74
senior tag
Sziasztok!
Win 10 alatt a zene lejátszó támogatja a flac formátumot?
[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Sziasztok!
Most készülök barátnőmnek vemni egy Lumia 640 dual telót.
Az a kérdésem, hogy a win10 frissités kötelező lesz, vagy el lehet halasztani esetleg véglegesen?
A 8.1 támogatott marad továbbra is?Kössz!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Воланд
titán
-
félisten
válasz Воланд #70982 üzenetére
Értem, kössz!
Arról van infó már, hogy egy L640 kaliberű vason hogy fog muzsikálni a w10?
Nem lenne jó, ha a wp8.1-el megszeretett telefon belassulna, vagy bármilyen korlátozással működne tovább.Az nem tudom, hogy bármiben változtat-e az asztali windos-zal való kommunikáción, hogy azon marad a 8.1.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
-
őstag
+1
Pont az olyan új tucattelefonokon (már bocsánat) fog biztosan jól futni a W10, mint amit írtál. A régebbi 2 magos és/vagy 512 MB RAM-os telókon már érdekesebb lesz, hogy hogyan fogják optimalizálni.
A 8.1-es PC-vel való kommunikációban szerintem nem lesz érezhető különbség, ha lesz is valami kis plusz... az is inkább asztali W10 vs Mobil W10 között tudok elképzelni.Meliora sunt bono inimica
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok friss WP felhasználó vagyok!
Elég kezdő vagyok a témában, szóval minden ismeretlen a számomra.
Először lenne valaki olyan kedves és írna hasznos appokat, lehet bármi, ami jó, könnyen használható, ötletes, szakszerű stb..
Valamint szembeütköztem egy hibával (teló aláírásban) amikor zenét játszok le, a hangerő gombok nem reagálnak. a kis értesítés sávban halkítok meg erősítek a hangon tehát ott jó de a hangerő mégsem változik? ez miért van? Valamint hívásnál nem teszi le amikor a bekapcs gombot nyomok..
Van arra lehetőség mint androidnál ,Szóval hogy az áruházban gépről nézegetek körül, kiválasztok dolgokat, telepítek, és ha majd kap a mobilom netet oda leszedi automatán? mert kipróbáltam ,de a gépemre szedi le (szintén windows)
Kicsit szokatlan még a számomra a mobil, tudnátok írni hasznos tippeket, praktikákat a WP-vel kapcsolatban?
Nagyon szépen köszi![ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
válasz ZTE_luky #70990 üzenetére
Szia!
Hasznos appok...hát úgy igazából szinte mindent ráraktak ami hasznos. Max vonatmenetrend és Opera Mini mert az IE nem mindenhol fasza. Ha felmész az Áruházba akkor egy jó pár appot magától is leszed egy csomót. Játékok is vannak bőven. Youtube-hoz a Tubecast-ot javaslom. Háttérképhez meg Zedge.
A gomb lehet, hogy kapásból kontakt vagy indításnak kell egy HR. Előfordulhat hogy valami nem smakkol.
Ha a gépeden 8.1 van akkor tudja futtatni a WP-s alkalmazásokat.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
jim bcs
nagyúr
Az appokat elég az áruházból telepíteni, utána ott maradnak az előzményekben, így akármikor vissza tudod tenni ha letörölted.
ébresztő: a gyári riasztások tökéletes
wifi és bluetooth csempe: links
időjárás: accuweather
akksi kijelzése: akkumulátor
zene: audiobit music player
fájlkezelő: fájlok
zseblámpa: zseblámpa pro
gps: a sajátja a Here Drive+ és maps, traffi hunter, esetleg navicomputer túrához
pdf: pdf reader
vízmérték: clinometer
ha ecigizel: e-liquid calculator
fotó: instame plus
fotó szerkesztő: instame plus, lomogram+
képernyőzár: touch and lock
zene felismerő ha szükséges: shazam
névjegyzék mentése: contacts+message backup, ezt a beállítások legaljára teszi és külön ikont nem kapsz[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
ZTE_luky
aktív tag
mindkettőtöknek nagyon szépen köszönöm a hazsnos válaszokta! kipróbálom mind!
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
Hogyan érhetem el azt, hogy éjszaka ne jöjjön alkalmazáshang/értesítés este 12-től reggel 10ig...de minden bejövő hívás csörögjön(ezért nemjo a quiet hours)
-
martin66
senior tag
Appok közül ezeket ajánlom még én pluszba / helyettük:
- #1 Toolkit (nagyon sok minden egy helyen.
- Awesome Lock Screen (naptárat, időjárást, valuta árfolyamot ki lehet rakni)
- Easy Transfer Vezetéknélküli (Wifi-s) adat letöltés / feltöltés a telóra
- Lépés számláló (már akinél megy és van olyan szenzor a telóban) Fitbit
- Magyar szótár (angol, németet)
- Mindig TV online TV nézésre
- Runtastic appok edzéshez
- Simple Calendar (naptárhoz)
- Vieber
- Vonatinfó
- VoiceTranslator -
jim bcs
nagyúr
válasz busman #70994 üzenetére
(#70994) busman
Egészségedre! Nekem ennyi a fontos, minden benne van ami nekem kell.(#70996) Kbali
Nekem jobban bevált mint a gyári és frissül rendesen.(#70997) martin66
Az Easy Transfer nem rossz, de én gyorsabban megoldom adatkábellel amit akarok.Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
drfedayn
tag
Naptár : Chronos Calendar
Zene: Core player vagy Perfect Music
Lista: Wunderlist
Eredmények: Sofascore
Csillagászat : Skymap
Ébresztés: Realalarm
Ha egyetemista vagy: Photomath
Lottó: Okoslotto
Email: Metromail
Film: Flv
Fogadas: bet365
Bkv: BKk futar
Lampa: flashlight xt
Idojaras: amazing weather hdNem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
ZavaBalazs
őstag
válasz drfedayn #70999 üzenetére
az office lens is egy frankó productivity app, nem egyszer vettem már hasznát.
még két személyes kedvenc:
vírusirtó: placebo antivirus
Uhuru Kenyatta miniszterelnök úr app: presidentuhurukenyattawir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen