Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- IFA 2024: Kezünkben az iPhone 16 Pro Max dummy
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Még mindig az lenne a kérdésem, hogy egy ilyennel bluetoothon keresztül lehet zenét is hallgatni a kocsiban, vagy csak a hívásokat irányítja rá a telefon? Mert a bluetoothos nokia headset ugye csak hívákor aktiválódik. Ezzel mit kezd a telefon?
Köszönöm!
-
válasz csabi94 #70852 üzenetére
Nem ismerem a terméket, de a leírásban szerepel az A2DP kulcsszó - ez a sztereó hangátvitel protokollja, ami a zenelejátszáshoz kell -, illetve lejjebb magyarázza is, hogy a hívásoknak (HFP) elsőbbsége van a zenével szemben, azaz úgy működik, mint egy tipikus sztereó BT füles. Ez egyébként WP-n is jól szokott működni.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
junior11
veterán
Nyugi srácok, majd 2016 a Windóz éve lesz
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Sungoo
addikt
válasz Plazmacucci #70827 üzenetére
A 735-ös topikban is panaszkodnak erre, nekem is előjött már. (L735).
-
félisten
-
Melack
veterán
válasz #20749568 #70862 üzenetére
Kamera app nem kell, Lumia camera teljesen jó.
Zenére kinek mi, én most épp Core playert nyúzom, nagyon jó lett.
Igen, Whatsapp megy rendesen.
Here Drive+ 8.1-re ingyenes.
Igen, használható, tördelési nyűgjei időnként vannak.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Assdak
őstag
Találkozott már valaki olyannal, hogy random eltűntek bizonyos embereknél a telefonszámok?
-
Bogyi007
veterán
Maxi elégedett vagyok a 625-el, január végén ettől függetlenül vennék új telót. Mi az ajánlott modell helyette? Tavaly áprilisban ez volt a számomra legideálisabb készülék mind ár és teljesítmény tekintetében.
Most mely készülék lenne a tuti?
640?Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
őstag
válasz Bogyi007 #70874 üzenetére
SZVSZ... 730/735 lenne az ideális, ésszerű választás 625-ről történő váltás esetén. Most ár értékben az egyetlen best buy telefon. A 830 nem tud annyival többet és még jobban is merül... és sajnos IPS a kijelzője, ami WP-re nem a legjobb..., szerintem túlárazott.
Az asszony is 73x-et kap karácsonyra...Meliora sunt bono inimica
-
consono
nagyúr
válasz bluemirage #70876 üzenetére
De mennyivel jobb érzés kézbe fogni a 830-at Meg azért az az IPS is eléggé rendben van, fekete a feketéje.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
chipesz
őstag
válasz mirci18 #70879 üzenetére
"Microsoft has announced that it is ending support for several Lumia apps from 30 October 2015. The company states that this move is being initiated in order to "streamline the photo experience on Windows" as Windows 10 Mobile nears. The affected apps include Lumia Storyteller, Lumia Beamer, Photobeamer, Lumia Refocus, Lumia Panorama and Video Uploader."
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
őstag
válasz consono #70877 üzenetére
Így van a minőségérzetet kell megfizetni a 8-as és 9-es szériánál. 925 tulajként tudom ezt. Neki 6-os elég, ha 7-es vár. A WP kontrasztos, dobozos fekete alapon fehér világához, az AMOLED jobb és kevesebbet is fogyaszt. Az IPS szebb, természetesebb színeket tud, de én nem Photoshoppolni akarok a telefonnal.
Meliora sunt bono inimica
-
félisten
Mióta használtam a WP10 és asztali OneNote alkalmazást, 8.1 alatt nem tudok írni a jegyzetfüzeteimbe. A kinézetük is megváltozott. Ismerős valakinek a hiba? Így semmit nem tudok dolgozni 8.1 alatt.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tomboy0013
veterán
Tud valaki megoldást arra, hogy a Skype-ban újra csak a Skype ismerőseim jelenjenek meg ne az egész telefonkönyv?
-
Morris
veterán
Beszéljetek már le a 640XL-ről! (állandóan ezen jár az agyam, hogy lecseréljem erre a 925-öt)
-
Morris
veterán
Na, veletek tényleg ki van segítve az ember.
Akkor melyik az a "nagy képernyős (5,5" jó lenne)" készülék ami előrelépés a 925-höz képest!Muszáj váltanom és kell a nagyobb kijelző meg a combosabb akku.
ZavaBalazs: a méret nekem pont ideális lenne.
anorche1: Rossz anyaghasználat, és rossz összeszerelési minőség. - ez tényleg így van?
zsoltzsolt: nanemá
woland_y2k: WP marad. megszoktuk, szeretjük!
nowan: Arany nem érdekel, driod meg pláne.
Burt1793: Komolytalan érv...kukába vele.[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz Morris #70893 üzenetére
640xl vagy 1520
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
chipesz
őstag
válasz Morris #70886 üzenetére
Nekem is ezen jár az agyam. Ami meggátol abban hogy megvegyem, hogy nincs keret rá jelenleg. Várok az újakra. Aztán ha nem elég jó (illetve túl drága) marad a 640xl. Meg egyébk3nt is meg akarom várni a tapasztalatokat, hogy a végleges Win10 hogy fut majd rajta.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- DIGI internet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen