Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Folyatódik a Bleach: Rebirth of Soul karaktereinek bemutatója
gp A legutóbbi videónak a középponjtában Rangiku Matsumoto áll.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
Az miért van, hogy itt müködik a manuális letöltés és telepités?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
Narakh
senior tag
Üdv!
Lehet tudni valamit arról, hogy esetleg megoldanák a csörgés alatti rezgést a 10-es rendszeren? Elsőbálozó WP-s vagyok, és marhára szimpatikus lenne a rendszer, de a jelenlegi megoldás hidegzuhany volt.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
chipesz
őstag
válasz Narakh #70704 üzenetére
Erről már rengetegszer volt szó. Ez egy olyan programozási probléma ami megoldhatatlan. Szóval hiába lesz tele ilyen jellegű javaslatokkal a Feedback app.
(#70703) no1r:
Lehetséges. Ezt a szimuláció dolgot én sem tudtam hova tenni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Narakh
senior tag
válasz chipesz #70705 üzenetére
Ég a fejem, hogy ilyen gyakori témát feszegetek, de ha csak az elégedetlen felhasználókon múlna, Microsotféknak eddig is számtalan alkalmuk lett volna kiadni egy javítást, ezért a kérdésem. Eléggé aggaszt a probléma, és perpill tíz napom van még eldönteni, hogy együtt akarok-e élni vele hosszú távon (amiben sokat segítene, ha tudnám, hogy hamarosan orvosolják).
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz Narakh #70706 üzenetére
Sajnos nagy valószínűséggel nem oldják meg mert már eddig sem volt benne a szoftverben.
Ha erre vársz szerintem 10 nap kevés lessz inkább add vissza a telefont.Mi már megszoktuk.
Hidd el sokkal rosszabb dolgok is voltak annó a wp 7-es szoftverben és a 7.8-asban ennél mégis túléltük.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Narakh
senior tag
válasz mirci18 #70707 üzenetére
Természetesen nem a javításra várok tíz napot. Kitapasztalom, mennyire tudom így megszokni, aztán addig is sokat nyomott volna a latban, ha mégis volna valami fény az alagút végén. Egyéb hibákat valószínűleg tolerálnék, de ez pont az alapfunkcióba, a telefonos elérhetőségbe piszkít bele.
A tapasztalat szerint elég gyakran van szükségem rezgésre és csörgésre, hogy észrevegyek egy-egy hívást, szóval érzékenyen érint a dolog. Pedig ettől eltekintve egészen kezdem megkedvelni a telefont, úgyhogy nehéz szívvel vinném vissza.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Narakh #70709 üzenetére
Ha lenémítod a telefont, akkor folyamatosan rezeg. Tudom nem az igazi így, de hátha így is megfelel neked. Én se bánnám, ha folyamatosan rezegne normál ill. némított módban is, mert bicajozás közben előfordult, hogy nem hallottam a csörgést.
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
Gabesz77
senior tag
Üdv!
Aki használ Messenger-t, találkozott #602-es problémának nevezett hibával? Ha igen, van erre megoldás? Nem enged bejelentkezni a program.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Narakh
senior tag
válasz SOAD19 #70710 üzenetére
Azzal meg az a bajom, hogy csak akkor ér valamit, ha a kütyü a zsebemben vagy közvetlenül előttem van. Aztán a fenének van esze állandóan felhangosítani-visszanémítani (bár úgyis az lesz a vége, ha nem akarok lemondani a Lumiáról).
Vagy akkor legalább a rezgőmotor lehetne combosabb, de az se valami acélos.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz SharpSA #70697 üzenetére
mások pénztárcájában turkálni mennyivel jobb dolog, ugye?
a telefont nyilván megveszi az ember, mivel arra nincs ingyenes alternatíva (és egyébként is 15 volt) míg a lejátszóra van. én örülök tényleg, hogy neked jól megy csak hagyjuk már ezt a tipikus "magyar" hozzáállást, hogy a másikat ekézem, mert nekem csak aprópénz. hidd el én örülnék a legjobban ha lenne annyim, hogy meg tudjam venni. de ezt szerintem hagyjuk is, mert rohadtul off.Do you see the white shadow?
-
Gömbike
senior tag
Köszönöm a választ!
Az update 2 van fennt, de arra jöttem rá, hogy csak és kizárólag akkor indul újra a telefon, ( de ha kell, többször egymás után is), ha a töltőre van téve.
Kipróbáltam más töltővel, ott sem változott a helyzet. Így marad a szervíz, szoftveresen semmi baja szerintem. Novemberben lesz 1 éves, két év gari van rá, bízom a legjobbakban.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
consono
nagyúr
válasz SOAD19 #70719 üzenetére
Ami működik is, az csak a MS Band. Várom már a 2-t, jó lenne, ha lenne itthon is, hivatalosan, meg kicsit szebb designnal
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
zsoltzsolt
addikt
Tud valaki segíteni, hogy az otthoni, rejtett wifi hálózatomat miért nem jegyzi meg egy hete a telefon? A többi készülékkel semmi gond (telefonok, laptopok, netbok, stb.). Én kitöröltem az ismert hálózatok közül, s azóta öt percenként kell újra felismertetni a routerrel és beírni a hálózat nevét.
Ha valakinek van ötlete megköszönném -
whited
addikt
válasz zsoltzsolt #70723 üzenetére
gyári visszaállítást próbáltad ?
nygyorgy: így egyszerűbb lesz [link]
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Zola007
veterán
üdv mindenkinek
eddig droidom volt, de most elgondolkodtatott ez a 640-es dual sim-es Nokia
A kérdésem az lenne, hogy akinek van egyszerre droidja és WinPhoneja, meg tudná-e nézni nekem, hogy az alábbi droidos szoftverek elérhetőek-e Win 8.1 rendszeren?:Adobe Acrobat
Battery Solo (vagy más akku feszültség és hőmérséklet kijelzés)
Debreceni menetrend
Dropbox tárhely szoftvere
ES File explorer
Firefox
Google-fordító
automata telefonhívás rögzítő
MEGA tárhely szoftvere
Messenger facebookhoz
Polaris Office
Google térkép
Sunrise Calendar
Viber
Wifi analyzer
YoutubeKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
csabi94
őstag
válasz Zola007 #70728 üzenetére
Nagyon jó ötlet a váltás, Droid után én megváltásnak éreztem a rendszert (pedig az még a sima 8 volt, igaz, egy ezer éves Motorola Defy-ról váltottam).
Így nem is biztos, hogy mérvadó amit mondok, de általánosságban azt mondhatom, hogy szerintem ezek közül a Debreceni menetrenddel, a Firefox-szal, a telefonhívás rögzítővel (Win 10-ben ha jól tudom már lesz) és a wifi analyzer-rel lehetnek gondok. Értem ezalatt azt, hogy lehet, hogy találsz ilyesmit, de szerintem fapadosabb lesz, mint droidon. Telefonhívás rögzítése jelenleg egyáltalán nincs engedélyezve.Egyébként meg szerintem sok olyan dolog van, amiket ki lehet váltani mással.
Adobe van, de van annál talán jobb is, Firefox helyett a gyári Internet Explorer egészen jó, ritkán van csak vele gond, fordítót biztosan találsz, még ha nem is pont azt, Office beépítve van (igaz, nem Polaris).Nagyrészét amiket írtál, eleve tudja a rendszer, biztosan meg kell majd szoknod, de amúgy én nem váltanék vissza droidra. Tegnapelőtt megnézegettem élőben a 640-et, nagyon pozitív a véleményem, egyben van, jó a kijelzője, szép, szóval hajrá!
-
Воланд
titán
Adobe Acrobat - van, de ezer eve nem frissult
Battery Solo (vagy más akku feszültség és hőmérséklet kijelzés) - nincs
Debreceni menetrend - nincs
Dropbox tárhely szoftvere - van
ES File explorer - nincs
Firefox - nincs
Google-fordító - nincs, max valami 3rd party cucc
automata telefonhívás rögzítő - nincs
MEGA tárhely szoftvere - nincs
Messenger facebookhoz - van, de szar
Polaris Office - nincs
Google térkép - nincs, max valami 3rd party cucc
Sunrise Calendar - nincs
Viber - van
Wifi analyzer - nincs
Youtube - nincs, max valami 3rd party cucc"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Zola007
veterán
válasz Воланд #70730 üzenetére
akkor marad a Droid
Nekem ezek közül a többségük napi szinten fontos vagy munkaeszköz
beszélgetés rögzítés meg szintén üzleti érdekből alapkövetelmény[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Gery1987
őstag
Hali!
Na mondom.
Adobe Acrobat...van.
Városi menetrend, nézd meg van-e. Nem biztos.
Dropbox...elvileg van.
ES File Expoler...nem kell, a gyári kellően jó. Úgy se tudsz a gyomrába nyúlni a rendszernek.
Akksi kijelző...Takarékos üzemmód van. Amit te néztél az csak marhaság. Nem kell. Magyán vélemény. Amúgy is jól jelez vissza.
Firefox...helyett IE ami tök jó.
Google fordító...nem ez konkrétan de van, vagy böngészős megoldás.
Hívásrögzítő...ez szerintem nincs.
MEGA tárhely...passz.
Messenger van.
MS Office van ami jobb.
Google térkép helyett HERE Maps.
Viber van.
Youtube van, Tubecast néven.A többi passz.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
őstag
válasz csabi94 #70733 üzenetére
Call Recording W10? talán... talán...
http://www.windowscentral.com/call-recording-one-step-closer-windows-10-mobile-build-10149Meliora sunt bono inimica
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Egy gyors kérdés. A micro sim kártyát lehetséges nano méretűre vágni?
(Használtan vettem egy telekomos nokia 735-öt, aztán a telekomos micro sim-em nem megy bele) -
Zsoleszhun
addikt
-
csabi94
őstag
Sziasztok! Srácok, egy WP-s telefon mit kezd azzal, ha egy ilyenre csatlakoztatom?
Ezen szeretnék a kocsiban zenét lejátszani, bluetoothon keresztül. A kihangosítás csak másodlagos, az gondolom működne, de mi van akkor, ha a telefon ezt olyan eszköznek érzékeli, mint pl. az olyan bt headseteket, amire csak a hívást tolja át, a zenét nem? Szerintetek bevállaljam, hátha tudok rajta zenéthallgatni, vagy maradjak a kábelnél?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz dangerzone #70736 üzenetére
lehet, legtöbb mobilkereskedésben megcsinálják 300-500 ft
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
Lumia 820 garanciáját szeretném leellenőrizni, ez minden esetben működik, ha tudom az IMEI-t?
-
Mustármag
őstag
Üdv.
Ha jól láttam, akkor ma volt a Microsoftnak a bemutatója az IFA-n, találtam róla egy összefoglalót, de nem tettek említést az új Microsoft Mobilokról, én néztem el valamit, vagy tényleg nem volt szó új mobilokról?(#70745) woland_y2k : Franc, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
válasz Воланд #70745 üzenetére
Én úgy látom óriási baklövéseket csinál a Microsoft! Ha úgy néznek majd ki az új telefonok, ahogy a kiszivárgott képeken, hát sok vásárlójuk nem lesz, az biztos. Samu épp azért hagyta el ezt a jellegtelen, 12 egy tucat formát, (szappantartó) mert már "senki" nem vette. Ehhez hozzá jön, hogy Windows telefont eddig se sokan vettek. Pedig a forma, az anyag használattal lehetett volna sok embert megfogni. Most meg jön ez, hogy ide sem hoznak semmit, papolnak a most megjelnet Windows 10ről. Minden gyártó ide időzített mindent, hozott mindent, amit lehetett, hogy felcsigázzák az érdeklődést. Ez a szerencsétlen banda még erre sem volt képes! Valaki nagyon nem ért ott a dolgához, az már egyszer biztos! Az amúgy is élet halál közt lebegő Windows Phone oprendszert módszeresen nyírják! Ha csak, nem ez a cél?! Voltak már ilyen hangok is a felsővezetésből.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Unlimited #70746 üzenetére
A Samsung még mindig ugyanazzal a dizájnnal dolgozik mint eddig csak az anyaghasználaton változtattak felső kategóriában. A Lumiáknál ezzel sosem volt gond. Kinézet terén a 950/950XL nem igazán téveszthető össze egyetlen Lumiával sem, szóval a dizájn egyedire sikerült, csak sajnos a sima 950 esetén elég bazári lett. De majd meglátjuk élőben milyen lesz.
Egyébként nem az anyag használattal, hanem a jó marketinggel lehet az embereket megfogni. Ebben rejlik a WP gyengeségének oka is és ettől lesz sikeresebb a W10M.
Az meg, hogy most nem mutatták be az új telefonokat nem csoda. Még elég félkész a rendszer, nem kockaztathatták meg a sok bakit. Meg szerintem jobban felfigyelnek az egészre ha külön eseményen történik a bemutató és nem csak egy a sok közül az IFA-n. Persze ez sülhet el máshogy is. -
Воланд
titán
válasz Unlimited #70746 üzenetére
a microsoft soha nem tartott ilyen tomegrendezvenyen komolyabb bejelentest. es az os sincs kesz, ugyhogy teljesen feleslegesen mutattak volna be a keszulekeket. oktoberben jon a ket uj lumia, a band 2 a surface pro 4, meg meg valami.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Unlimited
aktív tag
Lehet, hogy igazatok van. Nekem az új telefonok, 950,950XL nagyon, nagyon gagyi hatást keltenek képeken.
Pl.: 930 nagyon egyedi forma, semmihez nem nagyon hasonlítható. Ezek meg, 1 a sok közül. De ne legyen igazam, élőben legyen jobb. Az meg, hogy formatervvel, design-al nem lehet vásárlókat fogni..................., szerintem pont, hogy azzal lehet.
Ilyenkor, mikor ennyire telített a piac, érdemi újítások nincsenek, hardver meg adott, minden csúcskategóriás telefonnál szinte ugyan az, akkor csak a kinézet, ami miatt dönt az ember.
Szerintem! -
félisten
válasz Unlimited #70749 üzenetére
Arról azért nem szabadna megfeledkezni, hogy a belépő telefonok között egy Lumia 435, 532, vagy akár 630/635 rendesen odaver akármelyik olcsó Samsung, Huawei, Sony készüléknek.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen