Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Google Pixel topik
- Honor 90 - modellalkat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Sziasztok
Milyen média lejátszót használjak, hogy ha neten videót nézek, normálisan tudjak benne tekerni és nem adjon olyan hangot közben mintha szétesne benne valami ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Gery1987
őstag
válasz ZavaBalazs #70606 üzenetére
elvileg igen bár én csak Wifi-n szoktam tolni de le tudja szedni.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
whited
addikt
Ha a gyári levelezővel szeretnék képet küldeni, de nem az 5mp-est, hanem a "nagyot" amit az 1020 készít akkor hogyan kell csatolni, hogy a nagyot küldje el, mert amiket most csatolok az 3-400kbyte
ui: wp-n ki lehet jeleztetni az akku %-t is a csík mellé, mint iOS-en ?
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
ZavaBalazs
őstag
válasz whited #70609 üzenetére
tippre a file attacher appal működik, de ne a fényképeket válaszd ki a csatolandó fájlnál, hanem a telefon - képek - camera roll mappából csatold. igaz ez elég hosszadalmas, percekig tartott, mire behozta a mappa tartalmát (igaz, most épp úgy 8 giga lehet benne), és nem kereshető, csak görgetni lehet benne...
vagy ha onedrivera tolod a backupot, akkor onnan megosztva egyszerűbb.nem lehet, de ha lehúzod az értesítési központot, akkor látod, kitűzöd a takarékos üzemmód csempét, akkor is (igaz néha kicsit le van maradva az aktuálistól), vagy nekem pl lockmixszel ki van tűzve a zárolási képernyőre.
szerk. a képmegosztásra eszembe jutott még egy: files app, camera roll mappa, hosszan nyomva meg tudod osztani. 930-on a nagy felbontású képek nevében szerepel a highres kifejezés, gondolom 1020-nál is ugyanez a helyzet, lehet érdemes először szűrni erre egyet.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
őstag
válasz ZavaBalazs #70610 üzenetére
"wp-n ki lehet jeleztetni az akku %-t is a csík mellé, mint iOS-en?"
Valóban nem... DE:
A Takarékos üzemmód-ot a listáról kitűzöd csempére. Nagysága állítható.... Az a csempe (talán Denim óta) pontosan mutatja az értéket és frissül mindig (még takarékos üzemmód alatt is ). Ez a legtöbb külsős appról nagyon nem mondható el. Tehát már nem kell ehhez külsős app, mint korábban.
Tehát emiatt felesleges a fenti értesítő központot nézegetni.Meliora sunt bono inimica
-
ZavaBalazs
őstag
válasz bluemirage #70611 üzenetére
talán nem ezt írtam, hogy kitűzhető a takarékos üzemmód?
nálam nem teljesen pontos, főleg nyúzás/töltés közben, tehát amikor gyorsan változik az akku értéke, akkor le van maradva a valóstól, gondolom nem real time frissül, hanem teszem azt 5 percenként. most egy órája nem nyúltam a telefonhoz, így nyilván sikerült utolérnie az azóta is változatlan értéket, szinkronban van.
amúgy valószínűleg a lockmixre kitűzött akku csempe is ennek az értékeit használja, mert hasonlóan szokott késni.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
őstag
válasz ZavaBalazs #70612 üzenetére
Jogos... értő olvasás(hiánya)... no meg az a sok betű....
Meliora sunt bono inimica
-
okoska74
senior tag
válasz bluemirage #70613 üzenetére
Csak egy vélemény:
Régebben még androidos koromban én is a százalékos kijelzést favorizáltam (mondjuk ott kellet is a beragadó app -ok kiszűrésére), de amióta windows phone -t használok teljesen feleslegesnek tartom mivel elég ritkán kell beragadt app miatt aggódni. Teljesen mindegy, hogy 92% -on van vagy 43% -on amíg a kis elem ikon nem vált sárgára addig nem szoktam nézegetni a százalékot de ilyen is csak a második nap vége felé szokott előfordulni. Pár hét használat után úgyis ráérez az ember ha valami nem stimmelne.iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
erahurka
félisten
válasz bluemirage #70611 üzenetére
Nem kell csempe, kb. 3 mm-t lehúzod a felső redőnyt és mutatja a százalékot is.
-
Teo.
aktív tag
Sziasztok.
Belefutottam egy nagyon alap hibába a telefonomon de súgóban tanácsolt módon nem tudtam megoldani a problémát.
Szerintem itt mindenki vágja miről van szó, szóval előre is elnézést kérek.Szóval vissza állítottam a telefont alap helyzetben és azóta nem tudok hozzáférni outlook-os email címemhez. Mikor hozzá akarom adni már azt mondja ott van, de mégsem tudom kitűzni a kezdő képernyőre mert a program listában nincs ott. Azt írja neten engedélyezzem a fiókot, de ott nem tudom hol a francban kell.
Előre is köszönöm a segítséget !!!!
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
chipesz
őstag
Volános appról van valami hír?
Nagy duzzogva ellennék a fantasztikus honlappal is (amit szerintem desktopon is szörnyű használni), de Win10-en lefagy.Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Teo.
aktív tag
Nem tudok semmit ki pipálni, amikor kiválasztom az outlook fiókot és megpróbálok bejelentkezni ezt írja.
Aztán meg ezt:
Ez utóbbi beállítást nem tudom,hogy hol keressem.
[ Szerkesztve ]
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
Teo.
aktív tag
-
tina54
újonc
Sziasztok!
HTC 8s készülékről lenne szó.
Meg akarom változtatni rajta a hotmail-es címet, amihez ugye alapállapotba kell állítani a telefont.
Azonban nem tudok belépni a beállításokba. Elkezdi tölteni, ha rákattintok az ablakot, de ki is lép nem sokkal ezt követően. Így ugye frissíteni sem tudom.
Mi ilyenkor a teendő?
Előre is köszönöm a válaszokat.ui: anyukámé a telefon, és már hívni sem tud vele(elég régen volt frissítve)
-
félisten
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Lenne egy problémám az emailkezeléssel.
Már évek óta tapasztalom hogy nem az összes levelet kapom meg az outlook-os címemre ezáltal a telefonomra mint amit az eredeti email címemre kapok.
Freemailos vagyok onnan vannak a levelek átküldve freemail-tól simán átküldéssel és kézbesítéssel a levelek.
Mi lehet a gond?
Nem e esetleg árirányítás helyett csak simán le kellene kérnem a leveleket új fiók beállításával?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
chipesz
őstag
-
félisten
-
mirci18
addikt
válasz Plazmacucci #70626 üzenetére
Nekem eddig megfelelt általánosan.
Most is csak pár olyan levél van amit hiányolok de azokat nagyon.
Mivel ugyanazon címeim vannak évek óta így lecserélni nem tudom őket.így a kérdés még mindíg él.
Mi lenne ha közvetlen az outlookra kötném rá a freemailos címem egy új felhasználó fiókkal.
Vagy esetleg nyitnék egy gmailos címet amire átirányítanám az összes freemailos levelem és onnan küldeném tovább az outlook címemre.
Szerintetek járható út valamelyik?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #70626 üzenetére
Az a nagyon gáz, mikor céges teherautóra látsz felmatricázva freemailes címet. 😲
-
mirci18
addikt
Most tesztelek egy megoldást.
Csináltam egy gmail fiókot.
A freemail fiókomból átirányítottam a leveleket a gmail-os fiókomba.
A gmail fiókból átirányítottam a leveleket a hotmailos fiókomba.
Reméljük így majd működik.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Ciccuka
veterán
Hogy lehet letörölni mindent (személyes adatot is beleértve) windows phone 7.8-as telefonról?
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Kbali
nagyúr
válasz mirci18 #70624 üzenetére
Ha benézel a freemail fiókba a meg nem kapott levelek ott megvannak? Nincsenek véletlenül másik mappában automatikusan, esetleg spam-ben?
Az én első mailcímem is freemailes (lassan 20 éves), de simán át van lőve a gmailre, az van belőve nekem fiókként, eddig minden megjött, kivéve a spam mappások, de abból 1-2 van csak. -
mirci18
addikt
Nekem a levelek mind a főmappában vannak.
Jelenlegi állás szerint van 3 levelem freemailban.
Egy essentra egy Dormeo és egy teszvesz.
Amiből egy levelet láttam a teszveszeset a gmailon.
A hotmailos címen megjelent a teszveszes levél normálisan az essentra-s meg a spamban jelent meg.
A Dormeo-s meg sehol.Tehát általánosságban elmondható hogy semmi sem változott ugyanúgy random jönnek vagy nem jönnek a levelek és ugyanúgy random vannak a reklámlevelek hol a spamban hol a normális levelek közt a hotmailon.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz mirci18 #70635 üzenetére
Javítom magam a freemail átküldi a leveleket a gamailos címre.
Ott véletlenszerűen a gmail berakja vagy a főládába vagy a spamba.
Értelemszerűen a spam leveleket nem küldi tovább sehova a gmail.
Az outlookban is véletlenszerűen rakja be a spamokba a leveleket.Szóval két lehetőségem maradt.
Az eggyik hogy az outlookban és a gmailban is eggyenként küldők alapján beállítom a megbízható leveleket.
Vagy kikapcsolom a spamszűrést a gmailon és az outlook-on is.
Ezt meg lehet valahogy tenni?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz mirci18 #70629 üzenetére
Azt nem néztem meg, hogy mekkora, csak arra gondoltam, hogy ha volt pénze legalább 1 db teherautót venni vagy bérelni, azt felmatricázni, annak a költsége mellett valószínűleg eltörpülne egy saját domaintes e-mail cím, vagy legalábbis nagyon minimum egy szolgáltatós e-mail cím, de nem ingyenes. De gmail-os címet is sokat látok teherautók oldalán, hátulján.
-
Gömbike
senior tag
Tanácsot kérnék!
A telefonom újabban naponta újraindul többször is. Csak a HR segít, vagy lehet, hogy dobjam ki a memokártyát?
Köszönöm a válaszokat!
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Kbali
nagyúr
-
Slack87
újonc
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.
Valahogy meglehet oldani, hogy hálózati meghajtót elérjek telefonról?
-
csabi94
őstag
Sziasztok! Már majdnem 2 éve vagyok 99,5%-ban elégedett Lumia 820 tulajdonos. Nem nagyon fordulna meg a fejemben, hogy lecseréljem szeretett telefonomat, csak már egy kicsit unom, illetve jobban örülnék egy olyan telefonnak, aminek jobb az akkuideje, azonban nem találok szinte olyat, ami a következő kritériumoknak megfelel:
-Glance képes
-Amoled kijelzője van
-Qi töltővel tölthetőViszont az aprót nézegetve vannak elég jó állapotú 925-ök, amik harveresen nem jobbak mint a 820, viszont azért csak jobb a kijelző (és Amoled), csak jobb az előlapi-hátlapi kamera, és nagyobb az akkis. Mindez úgy, hogy a telefon vékonyabb, és könnyebb. Persze a Qi-hoz kell egy külön kis tok, de legalább mostantól tokban lesz a teló.
Szerintetek, ha kb. 13 ezer Ft-ot kéne ráfizetnem, megérné váltanom?
A 925 amiatt nem lassabb picit, hogy egy nagyobb felbontású kijelzőt egy ugyanilyen hardver hajt meg?
Mennyivel jobb az akksija, mennyit számít az a kb. 400 mAh?
Mennyit vastagít és nehezít rajta a Qi tok?
Mennyire eltalált széria a 925? Vannak gondjaik? Pl. Barátnőm a 620-al sokat szenved, hardverileg egy kicsit megbízhatatlan az a modell, és nem egyedi problémákról beszélünk. A 925-nél tudtok ilyesmiről?
Bocsi, hogy kicsit hosszú lett.
Várom a véleményeteket, köszönöm szépen előre is.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
csabi94
őstag
válasz Plazmacucci #70642 üzenetére
Időm az van, pénzem is lesz (1 év passzíválás folyamatos melóval, nem pénz miatt), viszont tökéletesen megfelel nekem egy ilyen szintű telefon, a másik pedig az, hogy elvileg már nem lesz nagyon olyan amoledes Lumia, ami Glance képes lesz.
szerk: Ja, és nem mellesleg nem tudok 5"-nál nagyobb telefont elképzelni a zsebemben/kezemben, pedig nincs kicsi kezem.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz csabi94 #70643 üzenetére
Szerintem érdemesebb újabb generációból választani. 735/830. Vagy a glance-ről kéne lemondani vagy az amoledről. Meghozható a kompromisszum. Állítólag a 735-ben aktiválva lesz az állapotjelző led W10 alatt. Én személy szerint most 830-at keresnék az aprón 60 körül.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
mirci18
addikt
válasz Plazmacucci #70644 üzenetére
Én is a 830-at ajánlom jó üzemidő,glance,jó kamera.Szeretem nekem is ilyen van.
Én majd az őszt és ezzel az új tipusokat várom amik már elve windows 10-esek lessznek és continuum kábellal rá lehet őket kötni tv-re billentyűvel és egérrel pc-vé alakítva.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
csabi94
őstag
válasz Plazmacucci #70644 üzenetére
Nagyon szeretem a Glance screent, és az pedig egy Amoled kijelzővel működik tökéletesen. A 830-at nem láttam még sötétben, de a technológiából adódóan szerintem világít a Glance miatt az egész kijelző. És jobban meríti a telefont.
Akkor szerintetek várjak még? Ilyen rossz lenne a 925?
Meghallgatom más véleményét is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz mirci18 #70645 üzenetére
Ja ja. Bár félek, hogy azokon az új rendszer egy félkész foshalmaz lesz, mint amilyen most. Közel az a megjelenési dátum.
(#70646) csabi94
Igen világít az, éjszaka látni azért. Meg lehet szokni. Nekem van/volt 520, 820, 1520, 1320. Ezek közül csak ugye a 820 amoled, de az merül a legjobban. Szóval attól ne félj hogy a glance miatt kevesebb az üzemidő IPS kijelzőn.
925-ről csak annyit halottam, hogy melegedik, ratyi az üzemidő. Ezeket nem tudom igazolni, mert csak egyszer fogdostam, viszont nekem nem tetszett az összeszerelése. Túl sok kis rés van rajta körbe ami telement retekkel. Ilyen szempontból a 920 pl nagyon jó, az unibody.[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
csabi94
őstag
válasz Plazmacucci #70647 üzenetére
Igen, nekem is nagyon merül a 820. Ez lehet az Amoled miatt? Lassan rábeszéltek teljesen egy 830-ra.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- Óra topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- DIGI internet
- Eredeti játékok OFF topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen