Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
Eső előzte meg az őszi hardverforgatagot
ph Az eltérő perifériákon és hűtéseken túlmenően egy notebook söpört végig a tájon.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz PoganyPtR #70438 üzenetére
Viber, Whatsapp, Line, Kakaotalk, Wechat...? Azért elég sok alternatíva van. Én Wechat-et használok videóre, tökéletesen működik, sokkal jobb és stabilabb a Skype-nál.
snooze: Ilyet mondjuk szerintem a Cortana Quiet Hours funkcióval lehet összehozni. Ott be tudsz állítani fehérlistát, akiktől mindig beenged hívásokat, meg hogy 3 percen belül bárkitől beengedje a másodikat. Vagy simán rezgőre teszed, nem teljesen lenémítod.
-
félisten
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
az LTE-vel kapcsolatban kérnék egy kis segítséget.Nemsokára vesz egy ismerősöm Windows Lumia 640 telót, és úgy látom, hogy ez 4G-t tud B1/3/7/20 frekvenciákat használni.
A gyári adatlapról idemásolom az infót:LTE FDD hálózat: 1. sáv (2 100 MHz), 20. sáv (800MHz), 3. sáv (1 800 MHz), 7. sáv (2 600 MHz), 8. sáv (900MHz)
Tudnátok olyan progit javasolni, amivel meg lehet nézni Windows mobilon, hogy a 4G milyen frekin megy? Mert a szolgáltató erre képtelen, hogy megmondja milyen frekin megy a 4G térségünkben.
Igy eldőlne, hogy abban a két városban, ahol lakok és dolgozok, van-e értelme várni a B20-at tudó telefonokra, vagy nincs!köszi.
ui.
Ha nem jó topikba írtam, légyszi írjátok meg , hol tegyem fel a kérdésem.
Peti -
MODERÁTOR
-
Hínár929
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan Microsoft elérhetőséget, ahova tudnék írni panaszkodós levelet, készülék garanciális hibák miatt?
Ugyanis már elég sokszor volt szervizben a telefonom és valami megoldást keresek.Köszi!
-
Hínár929
tag
válasz Viktor0610 #70459 üzenetére
Köszi!
Ezt Én is megtaláltam, de bizonytalan voltam,hogy ez a megfelelő felület. -
csabi94
őstag
Jól látom, hogy van benne Glance (Lumia 640 LTE)?
-
-
enginev3.0
félisten
930-ra nincs olyan app ami szépen viszi a full hd mkv filmeket? VLC akadozik nagyon
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
ZavaBalazs
őstag
válasz enginev3.0 #70467 üzenetére
flv player? igaz, annak meg a menüje laggos.
egy próbát a moliplayer is megér, mindkettőnek van ingyenes tesztidőszaka (a molit ha letörlöd, akkor újra is indul)wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
törölt tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e tudomásotok olyan calorie trackerről (vagy fitness appról), ami PC-vel szinkronizálható?
Köszi előre is!
-
D4ni
őstag
Srácok, nincs véletlenül az explorerben valami teljes képernyős funkció? Hasonlót sem találok.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
D4ni
őstag
válasz ZavaBalazs #70472 üzenetére
Köszönöm
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Воланд
titán
olcso, csunya, nagyra nott 640 mindketto. kiemelkedo eladasokat ezekkel sem fognak produkalni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
félisten
-
Воланд
titán
válasz erahurka #70479 üzenetére
nezd, lehet, hogy szebb, de ha oda teszed egy uveget es femet hasznalo telefon melle es meg ugyan annyiba is kerul, akkor nem ezt fogjak valasztani. ha meg olcsobb lesz, akkor meg azt fogjak mondani, hogy ha olcsobb, akkor biztos rosszabb. szoval ezzel a ket keszulekkel nagyon nem lesz kint az ms a vizbol es teljesen felesleges az elkovetkezo egy evben a mobilos winnnel foglalkozni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Воланд #70474 üzenetére
annyira azért nem gáz a helyzet, persze a műanyag nem annyira szerencsés, de pl a felsőkategóriából egyre inkább kihagyottabb micro sd (meg sokak mániája, a cserélhető akku!!4) benne van. ami nagyon nem tetszik, az az on-screen navi gombok, meg a kisebbiken eléggé bugyután néz ki a fényképező rész, a nagyobbiké sokkal elegánsabb. ja meg a kisebbik nem tud alapjáraton qi-t, csak ha flip tokot raksz rá, és surface pen support sincs hozzá? meh.
viszont úgy néz ki a már megszellőztetett elb*szott oldalsó gombsort csak a nagyra tették fel, gondolom a méretei miatt kerültek lentebb a hangerő gombok, hogy könnyebb legyen a kezelése.Plazmacucci: az s6 áron (fölött) nyitós pletykával nem az volt, hogy kiderült róla, hogy az a leendő surface phoneról szól?
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Воланд
titán
válasz erahurka #70482 üzenetére
a kinai gyartok nem sikeresek penzugyileg. amerikaban, eu-ban alig adnak el beloluk valamit, szolgaltatokhoz nem kerulnek be, ha megis, akkor rogton jon az aremelkedes. kinaban meg az apple vezeti az eladasokat. meg a legtobb kinai ceg igyekszik a minimumon tartani a koltsegeket (nincs raktarkeszlet, nincs support halozat, viszonteladokkal torteno bohockodas), csak azert, hogy ne doljenek be olyan latvanyosan. a xiaomi szvsz nulla profitot termel a telefonjaival.
-
Воланд
titán
válasz ZavaBalazs #70483 üzenetére
tovabbra sem ertem, hogy miert kell a ket hangero gomb koze betenni az on/off gombot. lathatolag semmi funkcioja nem lesz, ugyanis a kistestveren mar a normalis helyen van.
-
törölt tag
válasz Воланд #70478 üzenetére
Mondjuk nem tudom, hogy milyen áron nyitott a 930, mert akkoriban még nem figyeltem, de amikor vettem a télen, akkor egész korrekt volt már.
ZavaBalazs: Ehh, nincs a kisebbikben Qi? Az milyen ökörség már. De bezzeg irisz szkenner az kell bele Úgy látszik nem is biztos, hogy az ára lesz a legnagyobb gond.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Воланд #70485 üzenetére
mondom, valószínűleg ennyi, hogy egy kézzel könnyebben kezelhető lesz, mivel csak a nagyobb készüléken hozták lejjebb a hangerő gombokat, a másik két gomb kb ugyanott van.
nekem sem tetszik, csak keresem rá a magyarázatot, ez elég kézenfekvőnek tűnik.sheratan: mondjuk még mindig másfél-két hónap van a bemutatásig, előferdülhet, hogy nem minden kiszivárgott spec valós. meg ha flip tokos hátlappal megoldható a qi, akkor gondolom simával is, de a legjobb úgy lenne, ha ezért nem kéne plusz hátlapot vásárolgatni.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
waces
aktív tag
válasz Воланд #70484 üzenetére
mivel sokáig nem is lehetett máshol megvenni őket, csak kínában/kínából ez valahol érthető (xiaomi azthiszem 90-95%-ban hazai pályán adta el a telefonjait). másrészet azért annyira nem is veszteségesek (persze egy negyedéves reportból kiszedni, hogy mennyit hozott a mobil üzletág és mennyit más az kb esélyteeln, de ugye anno a nokiát vagy akár a samsungot se csak és/vagy elsősorban a mobil uzletág adja el (sőt, még az almát se) )
Every living creature on earth dies alone.
-
törölt tag
válasz Воланд #70484 üzenetére
Azért a kínai gyártók elég sikeresek pénzügyileg, bár abban egyetértek, hogy a Xiaomi pont nem a telefonokból él meg, mert azokon alig van profit (de amúgy ezt megtehetné a MS is, mert neki is van bőven szolgáltatása).
Kínában amúgy már nem az Apple vezet, és a két cég közül, ami beelőzte, az egyik az külföldön (főleg EU és Latin-Amerika) realizálja a bevétele háromnegyedét, szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy mert a kínai piac.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen