Hirdetés
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
ma Egy kvázi ismeretlen PhoneMax nevű cég standján találkoztunk a Q9 minivel.
-
Már meglévő dizájnra épül az Acer PC-s kézikonzolja
ph A Nitro Blade 7 feltűnően hasonlít a Terrans Force Handle 5-re.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz csabi94 #70148 üzenetére
Windows Phone Recovery Tool. Színes, szinkronizált, ingyenes.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
consono
nagyúr
válasz zojjektum #70151 üzenetére
Az Amazonon lehet, de a Blu oldalán egyértelműen SnapDragon200 van. Meg a tesztekben is...
Persze simán lehet, hogy az európai verzió már 410-es, akkor bocsi mindenkitől![ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Clemi
veterán
válasz consono #70153 üzenetére
Én is kattintgattam egy darabig, de a Blu Win HD és a Blu Win HD LTE két különböző telefon. A hátlapjuk alapján egyértelműen megkülönböztethetők. Az LTE verzió amiben a SnapDragon410-et jelölik meg mindenhol az újabb és annak a hátlapján a bal felső sarokban van a kamera.
Ami tény, nekem jobban tetszik mint bármelyik Lumia, viszont még az Amazon.de oldalon is a 2 éves garanciát külön meg kell venni ami egy Lumia 640 mellé alapból jár, így már nem annyira jó vétel még az LTE verzió se. -
zsamiatt
őstag
Sziasztok,
Van a cégben egy 520-s és 620-s nokia. Minden a legfrissebb benne. Folyamatosan panaszkodnak a felhasználok, hogy random kifagy és csak az akku kivétel segít. Találkozott más is ilyen problémával?
A 920-snak nincs semmi baja.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
csabi94
őstag
válasz zsamiatt #70155 üzenetére
620 van Barátnőmnek, és nem akartam elhinni neki, hogy mennyi gondja van vele. Nekem a 820-al semmi gondom nincs, aztán amikor olyankor csinálta a telefonja a hülyeségeit amikor együtt voltunk, már kénytelen voltam elhinni. 620 topikban van sok ember, akinek semmi baja vele, meg vagyunk páran, akik olyan szériát fogtunk ki, ami hajlamos a hülyeségekre. Megjegyzem, hogy volt már szervízben, és alaplapot is cseréltek elvileg.
-
törölt tag
PC Win 10 és Lumia probléma:
Eddig PC-n 8.1 alatt volt a Metro Windows Phone app. Amikor rákötöttem a gépre a mobilt, mindig szépen automatikusan importálta a képeket ömlesztve a gépre a From Windows Phone Camera Roll mappába, ha végzett jelzett és kész, legközelebb csak az újakat és így tovább, remekül működött. A mappát rendeztem készítés dátuma szerint, explorerben szépen láttam a legfrissebb képeket.
Most 10 alatt sok minden más mellett ezt is elcseszték. Már egy Phone Companion app van és nem csinál magától szart se, de kattintásra sem. Olyat ír ki a Photos app majd importálja nekem. De az is mint minden Metro app ovisoknak van írva és semmilyen opció nincs hogyan hova, be akarta dobálni a telefon képeit a gépre a sima Pictures mappámba ráadásul külön mappákba. Plusz én nem is akarom, hogy aztán a Photos appot megnyitva ott legyen minden létező kép minden létező helyről.
Nekem a fenti felállásra lenne szükségem, hogy egy darab mappában gyűlik az összes fotó, egy helyre importálja a telefonról. Ahogy eddig két éven át működött rendben. És a Store-ban már nincs is fent a régi 8.1-es WP app, csak ez a béna Companion fajta. Nehogymár kézzel kelljen minden alkalommal explorerben telefonról gépre másolni, ami eddig automatikusan ment a háttérben.Valakinek ötlete? Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
jmakk
őstag
Betelt az SD kártyám a telón és egy nagyobbra cserélem. Ha azt szeretném, hogy minden adatom meglegyen az új kártyámon is, mit kell tennem? Elég átmásolnom a kártya tartalmát egy az egyben, vagy esetleg bonyolultabb metódus (klónozás vagy spéci progi) kell?
-
Clemi
veterán
Első körben talán a klónozás segít, bár ha jól tudom a telefon a kártya egyedi azonosítóját figyeli, ha pedig ez így van, akkor lesz egy kis gubanc.
Ami biztos, másolj le mindent egy külön helyre ami most (személyes adatod) a kártyán van, majd próbálkozz a klónozással. Ha az nem jó, akkor szvsz telóban kártya formázás, majd USB kábelen felmásolni vissza az adataid. Az oda telepített programokat újra kell telepíteni, de például a fényképek mappa tartalmát is simán vissza tudod másolni, csak sajna bukod az időrendi sorrendet, amire talán megoldás, hogy kártya kivétel előtt átállítod, hogy hol legyen a fényképek helye és ha jól emlékszem akkor a telefon visszateszi a képeket a belső memóriába, majd az új kártya beüzemelésekor oda átirányítva kiteszi vissza, de így ezzel a módszerrel megmarad képek dátuma. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz tomboy0013 #70165 üzenetére
Mert az Időkép weboldala informatív, kellemes, szeretjük. Az ő nevükkel fémjelzett WP-s appról meg az előbb tömören leírtam a véleményemet. (Mondjuk a leghasznosabb időjárás-app, a Radarkép kinyírásáért viszont gyűlölöm őket)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
csabi94
őstag
Ez a Win10 még eléggé kiforratlan, úgy érzem. Igaz, hogy csak egy 820-am van, de nagyon könnyen lassul.
Megy vissza este a 8.1. -
zsamiatt
őstag
Nincs bennük SD kártya. Full reset volt mind kettőn. Nem újra indulás van hanem fagyás. Eddig nem volt. Valamelyik frissitéstől kezdhette el, mert másfél évig a 620 is hibátlanul ment.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
csabi94
őstag
válasz junior11 #70172 üzenetére
Amúgy nagyon tetszetős, meg jól ki van találva, de így jelenleg csak kompromisszumokkal használható. 8.1 az kompromisszummentes volt, csak vágytam már valami újdonságra, így gyorsan feltettem, még mielőtt úgy döntök, hogy veszek egy Honor 6-ot.
(#70174) junior11: Nem, sok minden visszatart. Glance, qi, megbízhatóság, egyszerűség.
[ Szerkesztve ]
-
trlala
aktív tag
Sziasztok!
L930 telefonomhoz szeretnék venni zenehallgatáshoz valami fülhallgatót, de nem a leggagyibbat, de nem is a 100e ft-os kategóriára gondolok. Találtam Sennheiser CX 5.00 névre hallgatót, aminek két típusa van, az egyik ios, a másik androidos. Van ennek valami jelentősége egy fülesnél?
köszi -
Mustármag
őstag
válasz trlala #70175 üzenetére
Üdv.
Ha jó fülest akarsz, akkor kérdezz inkább itt-> FÜLhallgató topic[ Szerkesztve ]
-
=WiNTeR=
senior tag
Astoriával próbálta már valaki a Fallout Shelter-t? YT-n láttam egy videót, ahogy WP-n fut, de a fene se tudja, hogy mennyire legit.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
csabi94
őstag
Nálatok a Glance megjeleníti az értesítéseket a legfrissebb W10-ben?
(#70179) sheratan: amúgy az Amoled nekem azért kell, mert a Glance úgy szép. Tehát ha nincs Glance, de van értesítési led, akkor jó nekem egy jó IPS is.
[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
válasz =WiNTeR= #70178 üzenetére
Video: Hands-on with Android apps on Windows 10 Mobile
Idézet a kommentek közül: Well I have installed and ran Fallout Shelter on my 930. It seems that the first time you run it after getting it installed works decently fine. I just spent an hour or so playing it with little issue. There is one catch however.... As soon as you exit out of the game, your chances of getting it to load again are nill as every time I have tried, it crashes shortly after the main menu once you try to load a game. I've only been able to get it to work again by uninstalling the game and going through the command prompt stuff to side load it back on. Rinse and repeat.
I am assuming the crashing has to do with attempts to load or search for previously saved games, like the one I just played. I imagine the Android code is looking for some directories that are not the same as W10.... Looks for the existing save, doesn't look right and then crashes.[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
fi:zi'k
nagyúr
Miért kezeli ilyen ostobán az egyedi csengőhangokat a rendszer?! Mindezt 2015-ben.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Jones528
tag
Hali, nem tudja valaki miért nem vált hátteret a zárolási képernyő? (de soha, ha egyszer manuálisan ranyomok akkor atvalt de egy nap múlva visszavalt arra ami volt eddig is)
Nokia Lumia 1020
-
kisapa
senior tag
Üdv Mindenkinek! Van egy Lumia 635-öm. Pár napja azt vettem észre,hogy nem működik az internet megosztás. Éppen ebben a hónapban szándékoztam visszamondani a külön mobilinternet előfizetésemet mert nem használom annyit. Így viszont nem tehetem mert alkalmanként azért szükség lenne rá a laptopomon is.Mi lehet a gond?
-
kisapa
senior tag
válasz gyurkikrisz #70193 üzenetére
Az internet megosztás nem működött.Még 8.1 van rajta de azóta csináltam néhány újraindítást és most megy.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #16820480 #70189 üzenetére
Most került még csak tartós használatba a 640-es, így az első körben tapasztaltakon túl most jönnek elő az ilyen hülyeségek.
Nem tudsz sehonnan (legalábbis nem jöttem rá) saját zenét csengőhangnak beállítani, csak a "ringtones" mappába pakoltakat, de az se mindegy, hogy miként másolsz oda. Nevetséges.
Biztos lerágott csont, de én csak most szembesülten vele.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
no1r
őstag
válasz fi:zi'k #70195 üzenetére
DRM free hangokat lehet felhasználni, ez mindig is igy volt kb mióta létezik az OS.
az meg teljesen normális, hogy a ringtones mappából tallózod a csengőhangokat. a nevéből adódóan erre van kitalálva.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
nagyúr
DRM nincs, ellenben nyakatekert, ostoba meg
oldásvalósítás van.
Attól, hogy így van WP-n, attól még nem ez a jó.(#70198) spider80
Múltkor írta ismerős, hogy megnézett 2-3 tutorialt yt-on és még mindig nem értette, pedig nem műszaki analfabéta.(#70199) zojjektum
Konkrétan akkor sem látta, a PC-n másoltam, a memóriakártyáról a telefonra. Csak a gépről másolva fogadta el.(#70200) BobTail
Tehát az szerinted elfogadható, hogy direktbe szopatják a felhasználóikat?!
Értem én hogy Ambassador vagy, de azért ezt ne már.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
spider80
őstag
válasz fi:zi'k #70197 üzenetére
iPhone-od gondolom sosem volt még. Ott azt hiszem még 30 mp-es limit is van, hosszabb nem lehet.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Elektromos autók - motorok
- LG LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiderültek a részletek az ASUS Dual Mode LCD monitoráról
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Xiaomi 14 Ultra 3 év garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen