Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a HMD Skyline, a márka első felsőbb kategóriás készüléke
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
válasz #16820480 #70099 üzenetére
Igen, jobban megérheti droidra is fejleszteni, ha eladható WP-re is valamennyi.
A Gugli nyilván nem "ken", de adhat nagyobb jutalékot egy droidra eladott program után, ha az nem készül el WP-ra. A MS-nak nyilván több jutalékot kell fizetnie.Egyetértek, ha ez az apk-átfordíthatóság nem tolja meg a WP szekerét, akkor már csak a W10-WP10 átjárás tolhatja.
Pollen: Igaz. Nem így néz ki a képlet.
A portolás a WP-only fejlesztőket kiszorítja, majd bővítenek vagy bezárnak.
Ha a Gugli keresztbe tesz, marad minden a régiben.[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Sziasztok,
Hol tart most az Insideres WM10 használhatóságban? Azt látom, hogy most jött ki egy újabb build, bár "túlságosan" angolul van róla az infó. Érdemes már használni?
-
Because
őstag
sziasztok!
kezdő windows phone tulaj (nokia 530) lennék, belelapoztam téma összefoglalóba, de lehet átsiklottam felette.
van lehetőség telefonszám SIMre mentésére? fontos lenne számomra, ha másik telóba rakom a SIMet akkor vele együtt jöjjenek a kontaktok[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz Because #70105 üzenetére
Microsoft vagy Google fiókon lehet tárolni a számokat. Új kapcsolat felvételénél kérdezi is, hogy hova legyen mentve. Amikor telefont cserélsz, és bejelentkezel a fiókodba, akkor szinkronizálja a kapcsolatokat. Én úgy tudom így van, de úgy is kijavítanak a tapasztaltabb felhasználók.
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
nyössz... köszönöm a válaszokat!
-
Wildpath
tag
Miért van az hogy nem enged képet feltölteni onedrivera? folyton hibaüzenetet dob ki (sikertelen feltöltés, próbálja meg később) 2 napja megy ez.
Lumia 1020 // https://www.flickr.com/photos/134271638@N08
-
wjbhbdux
veterán
egy kis lumia konkurencia, az amerikai BLU Win telefonjai megérkeztek Europába, amazon.de oldalról rendelhetőek hozzánk is.
Win HD LTE kb 46k szállítással.
Win Jr LTE kb 36k szállítással./s
-
FishAir
senior tag
Hali!
Be van állítva L735-ön, hogy automatikusan töltse fel a képeket a OD-ra, a legjobb minőségben. Azt vettem észre, hogy a telefonon más az adat mérete, mint a OD-on. A kérdésem az lenne, hogy akkor most hol van a kutya elásva?! Mondjuk még ha tömörít is rajta egy kicsit nem hiszem, hogy képernyőn nézegetve észre vennék belőle bármit is. Csak kíváncsi vagyok ez mitől lehet.
iDontcare
-
törölt tag
válasz erahurka #70114 üzenetére
Valahogy én is így vagyok vele, az ilyen kis gyártók eléggé hadilábon állnak a terméktámogatással. Ha azt szeretném, hogy kiadás után elhanyagolják a telefonomat, akkor visszamennék droidra
Nagyon bízom benne, hogy az új Lumiák jók lesznek, kíváncsian várom, hogy végül milyen modelleket mutatnak be idén. -
törölt tag
válasz erahurka #70116 üzenetére
Mondjuk errefelé eleve problémás a droid használat, mert minden Google szolgáltatás tiltva van, a Play-t sem lehet elérni (VPN nélkül), szóvl vagy vesz valami helyi gyártányt az ember, vagy szív. A helyiekkel is van rendesen szívás, például engem zavar az adatbiztonság kérdésessége, meg ilyenek.
Nagyjából 7 év droidozás után egyetlen szempont az, ami miatt hiányzik, pár app csak azon van, illetve hiányoznak funkciók a WP verzióból. -
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Létezik valami megoldás arra, hogy az irodába/haza érve automatikusan váltson rezgésre a telefon, mindenhol másutt meg hangosan csörögjön? L730-ról van szó.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
törölt tag
válasz viewdetails #70119 üzenetére
Az sem szép dolog, ha egy állami szervezet akarja lenyúlni az adatokat, de ezellen nem sokat lehet tenni. Viszont ami problémásabb, hogy a helyi ilyen-olyan app boltokból letöltött dolgok esetén fene tudja, hogy mi mihez fér hozzá és mit lop el. Még az ismert alkalmazások közül is, hiszen sok helyi app boltban eleve kalóz verziók vannak fent, és ha már valahogy belenyúltak, akkor akármit lehet módostani
-
Liudvikas
tag
Sziasztok,
szerviz miatt vissza kell költöznöm ideiglenesen 7.8-ra, ha beállítom a fiókot, ugye a kontaktok legalább meglesznek?
Másik: ha resetelem szerviz előtt a másik telefont, az már biztonságosnak mondható adatok szempontjából, igaz?
köszi
-
erahurka
félisten
válasz #16820480 #70117 üzenetére
Az az igazság, hogy nekem még nem volt androidos telefonom így nem tudom mi hiányzik. Általában elvagyok Winnel is, de a Lollipop óta tetszik a droid felülete igy lehet kipróbálnék egyet. Csak ne lenne olyan rohadt fapados a kamera minden középkategóriás droidon
Windowson csak a sok bugból meg az appok minőségéből van elegem.
cs1rk3: Én senkihez sem fűznék sok reményt Microsofton kívül. Meg kellene oldani hogy ez is gyártótól függetlenül mehessen mint PC-n.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz erahurka #70123 üzenetére
Nekem van Lollipop a tabletemen, és csomó dolog nem tetszik benne, ami nem hogy jobb lenne, de egyre rosszabb Például a gyorskapcsolók, egyre nehezebb elérni. Eddig tableten legalább működött a jobbról vagy balról lehúzás (balról az értesítések jöttek le, jobbról a gyorskapcsolók). Mostmár csak az értesítések jönnek le elsőre, és mégegyszer kell húzni rajta egyet, hogy a kapcsolókat elérd, hogy látni lehessen az akksi százalékot, meg ilyenek. Ez mire jó? De még van sok ilyen epróság. W10-ben sokkal jobban meg lesz ez oldva például.
Ha nem volt még droidod, akkor elsőre vonzó lesz, aztán majd meglátod ott is a hibákat, kényelmetlenségeket idővel. Ott sem kolbászból van a kerítés. Nyalókából. És árt a fogaknak. -
erahurka
félisten
válasz #16820480 #70124 üzenetére
Igen, a kapcsolók megoldása nekem sem tetszik. De talán appal meg lehet oldani.
Tableten kifejezetten nem tetszik az Android. Csak egy nagy telefon, miért nem kapott saját felületet itt-ott? A home meg ilyen gombok is középen vannak, oldalra rendezve jobban el lehetne érni.
-
-
Clemi
veterán
válasz buca84 #70133 üzenetére
Bocsi, de mint írtam ehhez a részéhez nem értek, csak azt láttam, hogy szűkösebb a felsorolás mint mondjuk a 640-nél és pont nem tudom, hogy a felsorolás tartalmazza-e azt a frekvenciát, amin az itthoni szolgáltatók működnek.
Bocsi, igen már látom, hogy a 640-nek is van vakuja.... de ez a teló akkor is sokkal pofásabb!
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
820 tulajként keresném telefonom méltó utódját, de nem találom.Ez kéne mindenképpen:
-4,5-5,2 col közötti, Amoled kijelző
-Glance screen
-Wireless charging
-jó akkuidőEgyszerűen nincs ilyen telefon.
930 teljesen jó lenne, de ugye nincs Glance. 830 az meg nem Amoled (pedig az a király).
Gondolom az új modellek meg akkora tepsik lesznek, hogy még a nagy kezemben sem fognak elférni.u.i.: Már gondolkoztam egy Honor 6-ban is, csak abban sincs qi.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz #40993792 #70138 üzenetére
Én is gyorsan megbarátkoztam Egészen fekete a feketéje, vividre állítva a színeket meg egészen élénk is lett.
A Blu Win HD-vel én vigyáznék, gyenge a proci, így még 720p-ben sem tud videót felvenni, ha jól emlékszem, csak 480p-ben, mint a Prestigiok...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Mr. Nimbus
senior tag
Másodlagos telefont keresek és sokat nem akarok adni érte. 520 vagy 532 a jobb választás szerintetek?
-
csabi94
őstag
válasz Mr. Nimbus #70143 üzenetére
Természetesen 532.
-
csabi94
őstag
Gondoltam felrakom a 820-ra a W10-et. Eljutott a háromnegyedéig, majd :-( smiley-val kikapcsolt. Azóta ha bekapcsolom, 1 percig úgy tesz mint aki csinál valamit, megy a fogaskerék, majd kikapcs. Mi a francot csináljak vele?
-
donmackó
őstag
Üdv!
Keresek egy normális DLNA lejátszó progit. Eddig a myMediahub-ot használtam/használom de nem jó, mert szaggat (sima sd filmeknél is 720p felett meg nagyon) és állandóan kilép. Van valami módja hogy win phone-on is tudjak (a routerre kötött hddről) wifin filmet nézni normálisan mint android-on?
Ezt csak így itt hagyom ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen