Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- 5G-re vált az Infinix Hot széria
- Tasker
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoleszhun
addikt
Tud valaki olyan programot amelyik meg tud nyitni .m3u vagy .m3u8 kiterjeszésű video stream-et és nem csak fake?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok! Most veszek egy Dt 601 vezetéknélküli töltőt. Az akkumulátornak ha mondjuk itthon ezen tárolom a telót?
-
Ringman
nagyúr
válasz Partyface007 #59850 üzenetére
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Partyface007
őstag
az MS írta asztali vagy server verziók jól működnek (jó nyilván nincs tökéletes rendszer de azért összeségében azok jók ott nincsenek ennyire elcseszett idegesítő dolgok)
szóval úgy érzem kicsit el van hanyagolva a wp
ezért reménykedek hogy az egységes platform miatt drasztikus javulás jön....
-
Partyface007
őstag
válasz Ringman #59853 üzenetére
ja hogy a vállalati levelezést hívják így, értem
és azoknál nem működik jól a csatolmány? 1 e-mail nél volt csak gond i vagy úgy általánosságban nem jók a csatolmányok ezeknél a fiókoknál?
https://support.google.com/a/users/answer/139655?hl=en
Attachments aren't syncing
Google Sync is occasionally failing to properly process attachments. We are working on a fix.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Partyface007 #59855 üzenetére
most teszteltem, ha a gmail webes felületéről szúrok be szövegközi képet és mellé csatolok egy fájlt, akkor átjött minden csatolmány.
ha thunderbird alól teszem meg ugyanezt (cégnél ezt használjuk, nem a gmail webes felületet), akkor meg nincs csatolmány wp-n megnyitva (droid telefonomon van)
általában screenhuntert/windows snipping toolt (képmetsző magyar win esetén) használunk arra, hogy képet/magyarázóábrát illesszünk be a mail szövegébe.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
törölt tag
Wp_re lètezik valamilyen fontos tehendő, feljegyző program
-
Ringman
nagyúr
válasz FishAir #59857 üzenetére
html van beállítva.
szerk:
fura, mert ha a thunderbirdben írt mailt megnyitom pl webes felületen, vagy droidon és továbbküldöm magamnak, akkor meg minden ok, meg tudom nyitni rendesen a fw mailt[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zsoleszhun #59861 üzenetére
Köszönöm!
-
FishAir
senior tag
válasz Ringman #59860 üzenetére
De az sincs ott a mailben ha megnyitod a telefonon, hogy Download pictures? Olyasmi, mint amikor régen nem töltötte be egy lap a képeket. Mert WP-on védelmi és adatforgalom kímélő okokból egy ilyen tap to download funkció üzemel alapban, amit szerintem nem is tudsz megváltoztatni. Ha ez sem, akkor passzolom.
iDontcare
-
Ringman
nagyúr
válasz FishAir #59857 üzenetére
ja hogy két helyen is be lehet állítani, most nézem, így már megy!
csak ezt néztem : postafiók -> címzés és szerkesztés -> levelek írása html formátumban
nem pedig ezt:
beállítások -> szerkesztés -> általános -> üzenetküldési beállítások -> küldés html formátumban
ez utóbbi volt küldés mind szöveges, mind html-módban-ra állítva.
köszi
szerk:
ez volt a csatolmány helyett:
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
A t-mobile oldalán szerettem volna megnézni a készülék árlistát, de hiba üzit dob fel az Explorer. Érvénytelen a cím. Flash miatt lehet? Mert más, nem wp-s cuccon bejön.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
törölt tag
válasz #16820480 #59770 üzenetére
Ez a Nextgen Reader tényleg nagyon jó! Meg is fogom venni, amint sikerül beüzemelni a hülye paypal fiókot, mert most azt dobja fel, hogy lejárt a kártyám, pedig nem.
Illetve a Casts is jól fel tudta venni azt a podcastot URL alapján, csak most nincs semmi rajta, de pénteken frissül elvileg, meglátjuk, hogy lejátszani is tudja-e. Illetve nekem a felülete is jobban bejön a gyárinál, kicsit áttekinthetőbb.Illetve sikerült találni egy egész korrekt megoldást a fájlátvitelre: Easy Transfer, nagyon egyszerűen megy, csak azonos wifi hálózaton kell lenni, és asztali gépen fellépni az appban megadott IP címre, onnantól meg csak ki kell választani fájlokat, és átdobni a telefonra.
Illetve van VLC távirányító is, ami szintén azonos wifi hálózaton működik, ha jól néztem, és elég jónak tűnik.Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy ha szeretnék egy olyan mappát, amiben privát dolgokat tárolok, és nem sszeretném, ha az esetleges képek, vagy videók vagy hangfájlok megjelenjenek a galériában/zenelejátszóban, akkor erre van valami módszer? Droid alatt egy .nomedia fájlt keleltt az adott mappába tenni, és akkor csak fájlkezelőből lehetett őket elérni. WP alatt van hasonló?
-
Воланд
titán
válasz #16820480 #59867 üzenetére
fajlkezelovel, vagy pc-n letrehozol egy akarmilyen nevu mappat es az oda masolt dolgokat a telefonon max fajlkezelovel latod.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ACAB95
tag
Üdv
Van egy Lumia 520 wp8.1 mobilom. Betört a kijelző és nem reagáll az érintésre... lehet valahogy orvosolni, hogy működjön az érintőképernyő szoftverileg? Előre köszönöm!"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
Pearce
aktív tag
Na most azt a pletykát mennyire lehet komolyan venni, hogy a Spartan /aminél volt az a hír, hogy egy új böngésző lesz/, az valójában különféle böngészőket tud majd futtatni önagában?
Tehát hogy 4 lapot nyitsz meg, és az egyik lapon a Firefox, a másikon az Opera, a harmadikon az IE, a negyediken meg a Chrome fut? -
alratar
addikt
Sziasztok.
Remélem jó helyre írom a kérdésemet.
Tegnap óta nem ajánlja fel a megjegyeztetett felh. nevet és jelszavam az IE.
Mi lehet a gond?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
félisten
-
alratar
addikt
válasz Plazmacucci #59874 üzenetére
Kikapcsoltam, bekapcsoltam a telefont, de semmi.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
félisten
-
Melack
veterán
A 920 milyen vezeték nélküli technológiával tud képet/videót kiküldeni TVre? A Lumia Play to-t néztem, de nem tudom, mit használ, mint adatátviteli technológia.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Tim82
nagyúr
válasz Melack #59880 üzenetére
DLNA, Miracast-ra nem képes, azt az újabb generációs Lumiák tudják.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
alratar
addikt
válasz Plazmacucci #59879 üzenetére
Más oldalon gond nélkül felajánlja.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Aeroglobus
tag
Sziasztok!
van egy Lumia 630-as készülékem, és kb egy hónapja nem sikerül a biztonsági mentést megcsinálnom vele, akkor sem ha a Onedrive-ről törlöm a régi mentést. Régebben működött. Az Onedrive-n megjelenik egy mentési fájl, azzal a dátummal, amikor csinálom, de a telefon azt írja ki, hogy sikertelen a mentés. Próbáltam Lumia 525-ről szintén, azzal sem működik. Találkoztatok ilyennel? Mi lehet a megoldás?
-
tomboy0013
veterán
válasz Aeroglobus #59883 üzenetére
Én telefonon szoktam törölni az előző biztonsági mentést és nincs gond. Még Onedrive-on sosem töröltem. Próbáld ki úgy hátha működik. Biztonsági mentések kezelése részben kell törölni az előzőt.
-
Aeroglobus
tag
válasz tomboy0013 #59884 üzenetére
Próbáltam a telefonból is, de ugyanaz a helyzet. A fájl méretére azt írja 11 MB, kitörli. A mentés megismétlése után pedig újra kiírja hogy sikertelen volt. Előtte nekem is megoldotta a problémát a régi mentés törlése, de most nem.
-
zojjektum
senior tag
válasz Aeroglobus #59885 üzenetére
Próbáld többször. Nejemnek a múltkor, ha nem próbáltam 25x akkor egyszer sem, de végül elkapta.
-
orangutan4
tag
válasz Aeroglobus #59883 üzenetére
Nem telt be onedrive tárhely?
-
Воланд
titán
Microsoft Spartan: First look at the new browser
becsszo, ez mar tenyleg az.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Aeroglobus
tag
válasz orangutan4 #59887 üzenetére
Nincs megtelve, mert mást nem is mentek rá. Kép is talán kettő van, ami csoportnak a háttere.
-
Dave™
nagyúr
válasz tomboy0013 #59892 üzenetére
Miért, azt a painttel rajzolt valamit bárki is komolyan vette?
-
ilgatto
tag
válasz Aeroglobus #59891 üzenetére
Én sem tudtam még sosem biztonsági mentést készíteni.
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Aeroglobus #59898 üzenetére
Most néztem meg, nekem működik 920-on a mentés, preview for developers-es 8.1 cyan van rajta
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PlayStation 5
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen