Hirdetés
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- iPhone topik
- IFA 2024: Csúcskategóriás chip és kamera az OLED strapakirályban
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Hirdetés
-
Elérhető a Radeon Anti-Lag 2 fejlesztőkörnyezete
ph A frissen kiadott SDK DirectX 11 és 12 API-hoz kínál támogatást.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Íme a Silent Hill 2 Remake első másfél órája
gp Egy japán streamernek köszönhetően megnézhetjük, hogy fest a játék felújítása.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz westcoastog #59744 üzenetére
Gondolom az egy külön app....de így gyorsabb volt...
-
Dtomka
veterán
válasz westcoastog #59754 üzenetére
& (#59755) Bukk900 & (#59756) hjoci1980
Nah ilyen lett:
Köszönöm szépen! (mindig tanul az ember valamit!)[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Воланд #59626 üzenetére
Rubino szerint fake, mivel az app list moge nem terveznek hatteret. szoval inkabb csak felig fake, mert a csempek moge lehet majd hatteret beallitani.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
B0SS
csendes tag
Helló! Vettem egy 32Gb-os Samsung márkájú micro sdhc class 6-os kártyát. Telefonban formáztam majd kábelen/kártyaolvasón feltettem a régi képeimet a korábbi kártyámról. A file alkalmazásban látom a képeket de a fényképek(galériában) nem jelennek meg. Mi lehet ennek az oka? Volt ki/be kapcs, kártya ki/be. Felül a fényképeken belül elindult a frissítés csík de utána se jelent meg semmi se.
Ötlet? -
őstag
Tudtok olyan alkalmazást, ami leteszteli a belső tárhely, és a microsd írási és olvasási sebességét és ki is írja az eredményt megabyte-ban?
>> Új Samgung Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák adatlapomon <<
-
B0SS
csendes tag
-
törölt tag
Igen, csak mondjuk ha kikapcsolom őket, akkor bizonyos dolgokról nem fogok értesülni, mert ugye alulra csak 5 app tehető ki a lock screenre. Ez utóbbit amúgy nem értem, miért nem az van legalább, hogy a legfrissebb 5 értesítést mutatja, ha már korlátozni kell a számukat.
btudos: Igen, ez lehet, hogy amúgy sem ártana, hogy mások ne éfrjenek a készülékhez. Bár most még élvezem, hogy egy mozdulat feloldani a képernyőt
valaki_xy: Köszi, ez jó hír!
Eddig amúgy egészen tetszik a rendszer, bár pár dolog van, amit nem igazán találok még benne.
Például egy olyan podcast klienst, ami képes kezelni a BBC Radio4 News Quiz műsorát. Már kettőt is találtam, aminek ott figyelt a katalógusában, de "unable to subscribe" fogadott az alsó gombon sajnos
Illetve egy jó Feedly kliens sem ártana, most a Phoney van fent, de jobb lenne valami, amiben nicnsenek hirdetések.A másik, hogy a Wunderlist valamiért nam hajlandó letöltődni. Elsőre elindult az átvitel, de pár MB után megállt, és azóta ha újra elindítom, akkor csak Pending. Bár persze lehet mást is használni, de ez elég jól működött mostanában droidon, és megszoktam.
-
törölt tag
válasz Воланд #59769 üzenetére
Megtalálja a gyári is a keresővel is, de ki van sötétítve, és nem reagál kattintásra. Régiózáras lenne, vagy mi a csuda? Mert semmilyen üzenetet nem dob. Droidon Podkickerrel használtam, ott semmi baja nem volt.
Köszi a Nextgen Reader tippeket neked és cattusnak is, kipróbálom! Csak be kellene állítani valahogy a bankkártyát a fizetéshez.
-
-
-
captainnemo
aktív tag
Ami nagyon hiányzik, az még az, hogy pl. az értesítésekből nem lehet egyből az alkalmazásra lépni. Mondjuk pl. az sms ikonra téve az ujjam húznám fel a zárképernyőt, akkor az sms alkalmazásba vinne. Továbbá jó lenne ha ezek az ikonok mondjuk számok nélkül is mindig kinn lennének, így fel lehetne oldani a telefont közvetlenül egy adott alkalmazásba. Nem akarok flamet, de ezek a megoldások vagy hasonlóak, a legbutább droidos zárképernyőkön is ott vannak.
-
Blyan
félisten
válasz captainnemo #59773 üzenetére
Ha az értesítési központból csinálod, és magára az üzenetre nyomsz (vagy bármire amiről értesítést kapsz, tehát nem az alkalmazás nevére, hanem magára az értesítésre), akkor egyből oda dob, ahhoz, amiről értesítés szól. És ez lock screenről, fentről lehúzva is működik rendesen.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
BiP
nagyúr
Az ominózus twitter üzenetekben azt írták, minden WP8 mobil megkapja a W10-et.
De ahogy woland írja, a gyártón is múlik, így nem biztos, hogy lesz is rá elérhető, hivatalos firmware vele.(#59757) Dtomka: Na, így már látszik a lényeg
Különösen tetszik, hogy megoldottad áttetsző csempékből. Természetesen kizárólag szakmai szempontból értem(#59773) captainnemo:
Így van. Az értesítésekben az alkalmazás neve és maga az üzenet külön "link", attól függően, hova szeretnél ugrani.
pl. áruháznál az áruház felirat simán bedob a store-ba, az "x alkalmazás frissült" üzenet pedig a frissítési előzményekhez.(#59776) Pinyo16689: Akkor szerintem is 830. Több kamerás frissítést megkap, mint a 925.
[ Szerkesztve ]
-
Pinyo16689
senior tag
Gondolkodtam a 720-am cseréjén. Szerintetek 830 vagy 925? A képalkotási képesség lényeges szempont.
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
félisten
-
Blyan
félisten
válasz Plazmacucci #59777 üzenetére
Mert ennyivel jobb a 830 vagy csak a 10MP miatt mondod?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
félisten
-
tomboy0013
veterán
válasz Pinyo16689 #59776 üzenetére
Szerintem mindenképp a 830-at válaszd. Jobb a kamera, eleve megkapja a Lumia Camera 5-öt is, teljesítménybe is egy lehelletnyivel jobb. Üzemidő és belső memória terén is egyértelműen jobb a 830, sőt szerintem a kinézete sem egy lapon említendő a 2 modellnek(bár én a 925-öt mindig elég csúnyácskának tartottam ezért is 920-at vettem régebben is).
-
Blyan
félisten
válasz Plazmacucci #59779 üzenetére
Csak kiváncsiskodok. Az új app lehet érv, de elnézve a képeket nem láttam túl nagy előrelépést a 925-höz képest. Mondjuk energiatakarékossági szempontok alapján biztosan a 830-at választanám.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz captainnemo #59782 üzenetére
De akkor van megoldás a dologra, csak az nem tetszik neked. Amit szubjektív okokat figyelembe véve talán meg is értek. De ez van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na igen... Remélem egy zárképernyő áttervezést kap majd a W10. Most ráadásul volt olyan, hogy meg sem jelent értesítés egy appból, ami úgy van beállítva, hogy alul is kap egy slotot és a felső sávon is értesít. Nem tudom, hogy miért volt, lehet, hogy még akkor jött, amikor nyomtam a Win gombot, és azt hittem, hogy nem léptem még ki a főképernyőre, de azért igazán szólhatna. Máskor meg a fenti szalagértesítések akkor sem tűnnek el, ha már megnéztem a hozzájuk tartozó üzenetet.
FishAir: Mondjuk Play Storeban működik simán kártyával regisztrálva is, csak tegnap este valamiért hibát dobott a webes felület, nem tudom miért... Majd megpróbálom újra, bár ezek a régiófüggő dolgok szoktak szívózni.
-
félisten
-
Blyan
félisten
válasz captainnemo #59786 üzenetére
Az értesítési központba a kapcsolók közé fel lehet tenni a kamera indítást is, más kérdés, hogy oda a szintén limitált számú lehetőség miatt inkább mást rak az ember.
-
Blyan
félisten
válasz captainnemo #59789 üzenetére
Már amelyiken, mert 830-tól lefele az új készülékeken már nincs...
-
Blyan
félisten
válasz captainnemo #59791 üzenetére
Eleinte minden WP készüléken volt kötelezőszerűen, csak hát beindult a smucigoskodás...
[ Szerkesztve ]
-
Pinyo16689
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
StLui
veterán
Talán itt többen használtok OneDrive-ot, ezért próbálkoznék.
Laptopon, amin win7 van, nem tudom hogyan kéne kikapcsolni, hogy offline is elérhetőek legyenek a képeim, win8-nál jobb klikkre előjön ez a lehetőség. Asztali gépre is szinkronizálom, és elfelejtettem, hogy a laptora is, ott pedig betelt a 120-as SSD. Nem merem simán uninstalálni a OneDrive alkalmazást, féltem a képeket.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
viewdetails
addikt
válasz Pinyo16689 #59776 üzenetére
Én most váltottam 925-ről 830-ra. A kijelzője az utóbbinak kevéssé meggyőző az AMOLED után, a sebességben kicsit jobb a 830 (értsd: nem két hanem egy betöltő animácó a progamoknál), kamera részletesebb, de kicsit zajosabb. Fogyasztásban viszont ugyanazokkal a programokkal, beállításokkal a 925 nap végére 30%, 830 60%.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Pinyo16689
senior tag
válasz viewdetails #59796 üzenetére
Köszi! Nehéz dönteni, mert a 830 kb. 20 e Ft-al drágább, viszont újabb készülék, hosszabb támogatásra számíthat, és szebb. Én az IPS kijelzőt jobban szeretem, de ott is van jobb-rosszabb. Persze a 930 lenne az igazi - az OLED ellenére :-) - de az tényleg nagyon drága...
-
StLui
veterán
válasz Partyface007 #59795 üzenetére
Most az a kérdés, hogyan töröljem a win7-es laptopról az oda leszinkronizált képeket, úgy, hogy a felhőben és az asztali gépen minden megmaradjon, a többi minden ok, erre nem jövök rá.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Íme a Silent Hill 2 Remake első másfél órája
- PlayStation 5
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen