Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
ma Friss renderkép és tárhely információ is érkezett.
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
Már meglévő dizájnra épül az Acer PC-s kézikonzolja
ph A Nitro Blade 7 feltűnően hasonlít a Terrans Force Handle 5-re.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
válasz tothjozsi96 #58985 üzenetére
Múltkor a T-pontban én jelentkeztem ki egy csajnak (utólag) úgy, hogy letöröltem az appot. Előtte azért még írtam egy-két ismerősének trollkodásból, de nem csúnyát.
-
SOAD19
addikt
válasz Integrale #59648 üzenetére
Főleg a beállítások résznél kellene megoldani a csoportosítást. Persze az appoknál se ártana, mert nem mindig emlékszik az ember az adott app nevére, hogy rákeressen, így görgetheti végig a listát.
Amúgy szerintem se olyan vészes, ez a kinézet, nyilván nem ilyen háttérrel, hanem egy sötét, homogénebb képpel.[ Szerkesztve ]
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
Integrale
veterán
válasz SOAD19 #59652 üzenetére
A kinézettel az égvilágon semmi baj nincs, és a 7.X idejében sem volt. A csoportosítást úgy értettem, hogy ha már ömlesztve van minden app, akkor legyen egy "játékok" fül alatta a játékokkal stb
Vagy legalább paterolják vissza a helyére őket, és ne a szerencsétlen analfabéta userekre hallgassanak, akik orrba -szájba kérdezték, hogy hol vannak a letöltött játékok.Lalll: főleg, hogy az utolsó menüpontok helyei frissítésnek megfelelően még változnak is.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Воланд
titán
válasz ZavaBalazs #59650 üzenetére
az os nem tud belenyulni kulso fejlesztok altal keszitett csempebe.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
captainnemo
aktív tag
válasz Integrale #59653 üzenetére
A csempékkel én is elvagyok, de jo lenne esetleg még nagyobb méretű változat. Az appokat jó lenne csoportba szervezhetővé tenni. Mondjuk lehetne szabadon csoportokat létrehozni és oda betenni. Ezen kívül lenne meg pár apró ötletem de alapvetően ki vagyok békülve az ui-val. Valahová irtam egyébként egy listát mi az ami nagyon hiányzik vagy zavar.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Воланд #59654 üzenetére
sejtettem, hogy valami ilyesmi van mögötte, azért is emeltem ki, hogy user szemszögből lenne így egyszerűbb az élet.
a proggereknek nem lehet megadni követelményként, hogy tegyék elérhetővé az OS számára, vagy írjanak bele átlátszó-nem átlátszó csúszkát, vagy bánomisén?
mondjuk ez huszadrangú probléma, csak így hirtelen eszembe jutott.#59653 Integrale: ja, az app listában is elférne egy olyasmi megoldás, mint a csempéknél a mappa. azzal meglenne arra is a lehetőség, hogy tetszés szerint csoportosítsd őket (rábökve meg lenyílna a lista), meg arra is, hogy akinek így tetszett ahogy van, használhassa továbbra is így.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Melack
veterán
válasz captainnemo #59655 üzenetére
Csoportba rendezésre ott a Mappázás Denim alatt. Csempék meg ha nem kapcsolod be a 3 oszlopos megjelenítést, akkor elég nagyok.
Integrale: Köszi, akkor sztornó a kommentem. A játékok gyűjtését támogatom, az iszonyat zavaró már 3 játék melett is.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Integrale
veterán
válasz ZavaBalazs #59656 üzenetére
Valamit hagyni kell a W10 GDR1/2/3-ba is.
(#59657) Melack az app lista rendezéséről van szó. Nagyobb méret pedig nem mutatna rosszul, pont úgy mint Windows 8.1-ben.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Воланд
titán
válasz ZavaBalazs #59656 üzenetére
ez nem az os feladata. ha transparent csempe kell, akkor azt majd a fejleszto megcsinalja. ez nem ugy mukodik, hogy egy csuszka es akkor atlatszo lesz a csempe, az egy kulon fajl.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Alexios #59665 üzenetére
T9-es tárcsázó az nagyon hiányzik, pdf, dokumentum csatolása levélhez és biztosan lehetnefelsorolni 1-2 manapság már alapnak mondható funkciót. A hagyományos alap funkciók nyilván megvannak
A záróképernyőn van 5 értesítésnek hely, ez kevés. Jó lenne ha a gyűjtött eseményt is ki lehetne rakni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Alexios
veterán
válasz leslieke #59673 üzenetére
Oké, de azért lássuk be ezek nem olyan nagyon nagy dolgok, amik olyan hatalmas alap dolgok lennének, az e-mail csatolmány kezelés szerintem ami olyan hogy nagyobb, de abban meg biztos vagyok hogy változni fog. Mondom úgy ezt, hogy jelenleg androidot használok, de szerintem a wp-nek pont nem az alap dolgokkal van baja.
-
WinPho
senior tag
Most hogy így W10 a messiás (a W15 lesz a tuti, biztos!!4!4négy) én egy landscape startscreennek+applistnek jobban örülnék végre. Meg még egy csempmeméretre. Ha nagyon akarják ezt a háttér a csempe mögé dolgot, akkor nézzen ki pont úgy, mint asztali Winnél. És akkor ne legyenek átlátszó csempék... El kéne különödnie, ez lenne pont a lényeg...
És legyen desktop!(#59678) leslieke
Csinálj egy mappát, amibe a tárcsázót és a legtöbbet hívott ismerősöket teszed. Vagy az ilyesmi nem megoldás/részmegoldás?[ Szerkesztve ]
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
mdraco
őstag
Mikor is lesz a win 10 bemutató, 21-én? Habár én nagy változást nem várok...
-
btudos
veterán
válasz WinPho #59679 üzenetére
Nem lenne rossz megoldani, hogy a csempek tartalma el tudjon fordulni barmelyik iranyba, de a duplaszeles csempeknel (pl. idojaras) mar izgalmas, hogy ezt mikent oldjak meg. Az egyszeru ikonok meg megoldhatok lennenek, de ahol egy szamnal komolyabb informacio van a csempen, ott mar problemas a megvalositas.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
mzsolti
tag
Hátha itt valaki tud okosságot:
Live.com még mindig nem küld jelszóemlékeztető emailt/smst. Valakinek nincs ötlete, hogy tudnám a jelszavamat visszaállítani outlook.hu (telón alapértelmezett) fiókhoz? Emailt persze nem lehet nekik küldeni. -
aDic
tag
válasz Alexios #59665 üzenetére
pl. nem rezeg hívás közben, nincsennek hangprofájlok (+ egyéb beállítások esetleg helytől függően), a beállítások egy nagy rakás ..., az alkalmazások nem csoportosíthatóak, a wifi kikapcsolás egy vicc, nincs összesített hívás statisztikák (ez lehet csak nekem hiányzik), a híváslista is egy vicc, stb. Azt már le sem merem írni, hogy pl. elmulasztott hívás, sms értesítés esetén villoghatna pl. a Windows gomb a készüléken. Jó pár funkció csak amerikai angol beállítással működik (pl. quiet hours a cortana miatt) amit ép ésszel nemigen lehet megindokolni. De sorolhatnám reggelig. Pedig nem nagy dolgok. Csak elő kéne vennie az MS-nek pl. a nokia féle symbian-t, ami már vagy 15 éves oprendszer, és abból az alapfunkciókat kivenni (és direkt nem androidot, vagy iOS-t írtam). És nem gondolnám, hogy ezek rétegigények lennének.
Sokszor az az érzésem, hogy az MS fejleszti ezt az oprendszert, de hogy ők biztos nem használják, az tuti. Mert ha használnák, akkor ilyen alapvető dolgokat nem kéne mellőzni.
De nyílván a fentiektől 1000x fontosabb, hogy a menü mögé egy idióta képet be lehessen rakni.
-
Zsoleszhun
addikt
Megmértem az akkumulátorokat,
saját 920 (2 éves gyári töltővel töltve) bekapcsolt wifi, 2 időjárás, 2óránként szinkron, lockscreen, viber, skype... 93% -ra merül reggelre (19:00 - 6:00-ig)
a párom 520-a (1 éves mindenféle töltővel töltve, amit egy nő talál ) szinte ugyanazok az appok, ugyanolyan beállításokkal reggelre 97% -ra merül[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy J3 (2017) Duos
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen