Hirdetés
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Ilyen egy teljes kör a Call of Duty: Black Ops 6 zombi módjában
gp Ahogy arról korábban már szó volt, az idei COD részben elfelejthetjük a nyílt világú élőhalott vadászatot.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Elérhető a Radeon Anti-Lag 2 fejlesztőkörnyezete
ph A frissen kiadott SDK DirectX 11 és 12 API-hoz kínál támogatást.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Kösz a válaszokat mindenkinek.
-
aDic
tag
válasz Plazmacucci #59577 üzenetére
Indítsd újra a telefont és megoldódik a fogyasztás növekedés. Nálam is rendszeresen van ilyen L925-ön.
Legalábbis én azt vettem észre, hogy ha telepítek/frissítek alkalmazást az áruház alkalmazáson keresztül, akkor egy idő után a telefon elkezd melegedni és nagyon merülni. Olyan mintha az aruházba programba valami beragadna telepítés után és az pörgetné.
Érdekes, hogy ha sysapp pusher-rel frissítek alkalmazást, akkor nem csinálja.Én azt szoktam, hogy alkalmazás telepítés, frissítés után újraindítom a telefont és akkor ez az indokolatlan fogyasztás növekedés még soha nem jelentkezett, míg ha telepítés után nem indítottam újra a telefont, akkor szinte mindig.
-
malibu
tag
Sziasztok!
Csak egy egyszerű kérdésem lenne. Nekem soha nem volt windowsos telefonom, de egyik ismerősömét próbáljuk beállítani. Hol találom a wifi-nél a titkosítási beállításokat? 802.1, EAP, PEAP, MSCHAPV2, stb...Csak nevet és jelszót lehet beírni, de van pl a upc wi-free, ahol 2 féle hitelesítést is be kellene állítani. Androidnál simán a jelszó ablakban megjelennek ezek, ha szükség van ilyesmire.
Köszi!
-
malibu
tag
válasz Zsoleszhun #59605 üzenetére
Telefonon nem jelenik meg ilyen beállítás. Mivel ez országszerte elérhető upc wi-free mindig más routerhez csatlakozik helytől függően és kell neki 2 féle biztosnági beállítás. PEAP+MSCHAPV2
-
malibu
tag
válasz Zsoleszhun #59607 üzenetére
igen én is látom a neten képeken, hogy van ilyen, de nekem fent felhasználói név + jelszó van alapból. nem is állítható. Lent pedig tanúsítvány tipusa és ott mindenféle ország, cég jön be. microsoft usa, stb.. vagy 50 fél dolog közül lehet választani, de egyik sem ez. nincs EAP-os ablak.
-
malibu
tag
válasz Zsoleszhun #59609 üzenetére
Lumia 520. Nem tudom mi van rajta, de megnézem az extrákat
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Látott valaki megbízható boltban (nem Jóska-Pista GSM, hanem iPon, speedshop, MM, Tesco kategória) két év garival Lumia 630-at 30E-ért vagy az alatt?
Előre is köszi!
(az említett boltokat nem kell már ellenőrizni )J.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz joysefke #59611 üzenetére
Van itt a ph-n is 30-ért bontatlan 1év garis [Lumia 630] 211 pozitívval nemhinném, hogy "Jóska-Pista" lenne
¯\_(ツ)_/¯
-
félisten
Lehet valahogy érintés nélkül exponálni az időzítőn kívül? Hangvezérlés vagy valami bluetooth eszköz létezik?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
integrated
tag
Skacok a telefon beallitasi kozott a "telefon kepernyojenek kivetitese" opcio wifi-t vagy bluetooth hasznal?
iNew V3 1.0.8 ROOTED; Nokia Lumia 1520, Xperia Z2 WHITE
-
Zsoleszhun
addikt
-
integrated
tag
-
orangutan4
tag
Email fióknál mit jelent az a szinkronizálási beállításoknál, h fiókhasználat alapján? Nem outlook,nem gmail, hanem egy külön beállított fiók. Nincs olyan, h az üzenet érkezésekor töltse le, csak az említett, 15p, 30p..stb
Mennyi idő lehet a fiókhasználat alapján? -
Burt1793
veterán
válasz orangutan4 #59619 üzenetére
Én ezt úgy értelmeztem, hogy attól függ, hányszor nyitod meg az appot. De gondolom minden megnyitásnál is frissít.
-
Burt1793
veterán
válasz orangutan4 #59621 üzenetére
Bocs, ezt nem tudom, én átraktam 15 percre a frissítési intervallumot, nekem az elég.
-
CJ4567
veterán
válasz orangutan4 #59623 üzenetére
Nálam fiókhasználat szerinten van, így működik: ha napi szinten érkezik levél(szerintem 1 vagy több) akkor elemek érkezésekorra állítja, viszont ha kevés levél jön(tehát kétnaponta egy-kettő pl.) akkor átállítja akkumlátortakarékosabb beállításra, ez attól függ milyen gyakran jön levél, tehát 15 perctől 2 óránkéntig terjedhet.
Nálam van olyan beállítás hogy üzenet érkezésekor töltse le, elemek érkezésekor néven, nálam ezt állította be a fiókhasználat szerint(naponta 3 levél biztos érkezik, általában 4-5), de külön is ki lehet választani az elemek érkezésekort.
No Sana No Life
-
-
Воланд
titán
ez bun ronda. 2011 ota ezt ugatom, hogy egy hulye hatter informaciot takar ki, erre az elso kiszivargott kepen ez remekul latszodik.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Integrale
veterán
-
Воланд
titán
válasz Integrale #59629 üzenetére
egy hatter van, az "duplazodik".
szerk.: de, az kellene meg, hogy egy kep a csempek moge, egy meg a hatterbe. az aztan igazan szep megoldas lenne.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Burt1793 #59633 üzenetére
"Az meg, hogy így már nem csak fehér vagy fekete lehet a csempék mögött a háttér nem hoz semmi pluszt/minuszt."
ezt majd kerdezd meg az 512 mb rammal rendelkezo keszulekek tulajdonosaitol is.
amugy jah, egy minusz arrol a kepzeletbeli listarol (mit nem tud a wp), de tapsikolni nem fogok oromomben.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
-
Lall
veterán
válasz Pttypang #59644 üzenetére
Igen, de nem tudsz majd beállítani a csempéknek és a csempék mögé is hátteret. Az elég szép szörnyszülött lenne.
Blyan: Mert jön a BB éve. Legjobb ever
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Ádám16
addikt
Te spec. mit vártál? A csempék teljes elhagyását, és áttérni iOS szerű ikonokra? Vagy a listás nézetben valami revolutionaryt? (Komolyan kérdezem, nem nagyképűen)
Nekem az UI-val abszolút nincs bajom WP téren, mással viszont van. Az alkalmazások minőségével, és számával. A W10-zel erre várok gyógyírt. Valahogyan csábítsák ide a fejlesztőket, és tartsák is itt őket.
Illetve foglalkozzanak a platformmal úgy, ahogy illik. WP7 óta nem sokat tett le az asztalra az MS, ha valamit akarnak, akkor azt részemről vagy most csinálják, vagy soha. -
ZavaBalazs
őstag
azt nem bánnám, ha program helyett inkább egy univerzális kapcsolótól függően lennének átlátszók. mondjuk a színséma+háttér menübe bedobhatnának egy "all tiles transparent" on/off csúszkát, user szemszögből egyszerűbb lenne, mint összevadászni innen-onnan átlátszó csempéket, az fix.
remélem azért lesz rá mód, hogy az app lista megmaradjon fekete háttérrel, oda nem állna jól a színes háttér (ami most épp nem sokban tér el nálam egy accent colourtól, valami kellemes színű elmosódott zöld biszbasz), tehát ha választható lenne, hogy mindkét helyen meg akarom-e jeleníteni a hátteret, vagy csak a kezdőképernyőn, az remek volna. ha meg nem, én elvagyok az accent colour egyszínű csempékkel is...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen