Hirdetés
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor 90 Lite - tárgyalótermi dráma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
Hirdetés
-
Korábbinál gyorsabb eGPU-t hoz a OneXPlayer
ph A OneXGPU 2 egy még be nem jelentett mobil Radeont alkalmaz.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Kihívót kapott a legolcsóbb Redmi
ma A Tecno Spark 30C még ránézésre is a Redmi 14C ellenfelének készült, de a hardver is igen hasonló.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacus_84
senior tag
Denim frissítés óta ha kihangosítva telefonálok, egy idő után elsötétül a képernyő. Normál és Skype/Viber híváskor is, így a beszélgetés végén nem tudom megszakítani a hívást. Más is tapasztalta már ugyanezt?
-
half333
őstag
Üdv! haver most vett ilyen Nokia Lumiát,és nem tud facebook-ra képeket feltölteni, megmondaná valaki hogyan lehet? azt írja nem lehet folyamatosan,és alapból nem lehet idővonalra,csoportba,vagy apróhirdetésbe,valami program kell hozzá. tudnátok ebben segíteni? Hozzáteszem gyári facebook alkalmazás.
-
saiyajin
senior tag
A topikjaban mar kerdeztem, de itt is megteszem, mennyire normalis, hogy az Erintes menupont alatt nincs opcio az erzekenyseg allitasara? (L535)
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
v.attis
őstag
Nem frissít a gyári naptár alkalmazásom sem csempét, sem zárképernyő értesítést, semmit. Ha megnyitom akkor mindent jól mutat. Mitől lehet ez?
-
v.attis
őstag
Nincs, de lehet megvan a baj. Volt Nokia fiók is a telón. Most töröltem és azonnal frissített a csempe is. Holnap kiderül.
-
boratsagdiy
tag
Mennyire éri meg megvásárolni a nokia lumia 530-at hétköznapi használatra ?
Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
seremys
újonc
válasz boratsagdiy #59571 üzenetére
520 Jobban megéri. Nézz meg egy összehasonlítást. Igaz, hogy régebbi, de jobb.
-
törölt tag
Kijelző pocsék 530-nál.
-
WinPho
senior tag
Egy kis pluszpénzért, talán 630-at is szerezhetsz. De ha tényleg az olcsóság a fontos, akkor 530.
(hétköznapi használat alatt mit értesz?)I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
törölt tag
Èn nemrèg cseréltem le a 530-at egy lumia 625re egy 20-as ért
-
félisten
Az lehet hogy a tubecast okoz tobbletfogyasztast mikor a telefon alszik? Nem futhat a háttérben de valamiért megis jobban merul a telefon mint szokott, es ez akkor kezdődött kb amikor azt telepitettem. A takarékos üzemmód semmi különöset nem jelez, minden normálisan fogyaszt.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
SOAD19
addikt
válasz Plazmacucci #59577 üzenetére
Teszteld le! Letörlöd, és megnézed, hogy nélküle mennyit fogyaszt este, miközben nem nyúlsz a telefonhoz. Majd holnap visszarakod, és este megnézed, hogy úgy, mit mutat. Nekem is fent van, de, hogy többet fogyaszt-e vele, azt nem tudom, ígyis-úgyis hamar lemerül.
Írok egy pozitívumot is, mert általában, csak panaszkodok. Mostanában, úgy tapasztalom, hogy dupla koppra egyből felébred, míg korábban legtöbbször csak 2. próbálkozásra vette a lapot. Remélem, nem kiabáltam el, kopp-kopp, csak, hogy stílszerű legyek.[ Szerkesztve ]
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
SOAD19
addikt
válasz SOAD19 #59578 üzenetére
Lehet igazad lehet, mert ezalatt a pár óra alatt 25%-ot esett az aksi, miközben hozzá se nyúltam a telefonhoz. Korábban mintha nem lett volna ennyire durva csökkenés, és nem rég van fent nekem se.
[ Szerkesztve ]
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
kengyel
nagyúr
Én is felraktam a tubecast-ot , de nem vettem észre merülést alvás közben. Mikor használom a folyamat bizonyos %-ot elér, de háttérben futás nincs !
kengyel
-
hroberto
veterán
Én is használom már egy jó ideje a Tubecastot, de nem meríti a telefont szerintem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
félisten
-
Burt1793
veterán
Microsoft Band órát nem lehet valahogy beszerezni? Nagyon bejövős nekem a cucc. 😊 nagy kár, hogy hivatalosan itt nincs forgalmazva, de ha nem olyan garanciaigényes, mint amennyire a L930 az, akkor az se zavar, ha nem lehet itthon szervizeltetni.
Nekem a 930 8 óra készenlétnyi alvásnál 2g és 3g között váltogatva (gyenge itt a 3g), mobilnet és wifi off-fal 1, max 3 százalékot merül.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
válasz gyurkikrisz #59588 üzenetére
A Microsoft Store-ban még mindig "Emil me when available" van.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Sziasztok.Sok évnyi Droidozás után váltanék wp-re.Van olyan aki váltott esetleg?Mik a tapasztalatok?Stabilabb?
-
Unlimited
aktív tag
Ha erre a merülős rejtélyre valaki valami megoldást tudna, akkor azt én nagyon megköszönném. Nekem is vannak ilyen jellegű problémáim. Leveszem töltőről, hozzá sem nyúlok, és órák alatt 10-12%-ot is képes merülni.
-
törölt tag
a kérdésem az lenne hogy a push mail (hotmail vagy outlook.com ) esetén mennyire meríti a telót? (elemek érkezésekorra állítva használom az emailt.) vagy jobb lenne ha 2 óránként lekérdezné? (lumia 800 wp 7.8)
-
Kbali
nagyúr
válasz Dj.Kütyü #59598 üzenetére
Inkább 735. A legfőbb dolog, hogy nem kell romolgatni, hogy jó legyen. Nekem már félkézzel ment az akksi ki-be, rom újrahúzás az autóban, amikor csontrafagyott szegény defy. Igaz ezt már 2,5 évesen csinálta. Ja és az utolsó számomra normális rom 2.3.6 volt, de már az is főzött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen