Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
it EU-s panasz érkezett a videojátékos cégekre a fogyasztók becsapása miatt.
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett az RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltika11
tag
válasz BobTail #59500 üzenetére
Akkor képtelen vagyok/vagyunk megbarátkozni ezzel, és majd lecserélni a telefont.
De mint minden nagy cégnél, gondolom a Nokiánál/Microsoftnál is terveznek előre, tehát jövőbeni terveket dolgoznak ki. Biztos nem a múlthéten találták ki hogy csinálni kéne HDR-t, és egyéb funkciókat. Hanem korábban. Miért nem lehetett kihozni úgy például a 1020-at hogy komolyabb hardverrel, felkészítve a nagyobb teljesítményt igénylő funkciók fogadására? Vagy esetleg nem volt még 4 magos processzoruk másfél évvel ezelőtt amit belerakhattak volna? Mert így elszúrni és kukába dobni a 1020-at... a csúcskamerás nagy beharangozással és reklámmal kihozott telefonjukat. Mert olyan büszkék voltak erre a modellre. Aztán másfél év után a kukában landolt. Olyan kíváncsi lennék a tervekre, konspirációkra, mit hogy gondolnak, hogyan terveznek ott. Hogy tisztán lássak, mit miért csinálnak. Biztos mindennek megvan az oka. Mindenesetre nagy vígasz lenne egy 1020 utód. Egyelőre várok. -
Zsoltika11
tag
És ezzel gyakorlatilag a WP felhasználók döntő többségét bő 80-85%-át kizárják ezen funkciók eléréséből. Most szeretnének több felhasználót, vagy a maradékot is el szeretnék űzni erről a platformról? Én imádom a rendszert, bő 3 éve vagyok WP felhasználó, nem is szeretnék váltani, de az ilyen húzásokkal nagyon elveszik a kedvem a jövőben.
-
kolosanyi
veterán
válasz BobTail #59509 üzenetére
A 630-on meg vagy 8 másodperc, mire elindul az app, míg a gyári kamera app gyors. Ott aztán nincs semmi ilyesmi.
Egyébként ennél a telefonnál ezt lekakkantom, az alapok működjenek rendesen és kész, az ilyen-olyan fotós appok nekem már extrák. De ha 1020-am lenne, bizonyára zavarna a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
válasz Zsoltika11 #59501 üzenetére
Baromi egyszerű, mikor a 1020 megjelent, nem volt más lehetőség hardverben, mint amit beleraktak. 2 GB RAM, a rendszer által akkoriban támogatott csúcsprocesszor, ennél többet nem tehettek.
Az tény, hogy ahhoz a kamerához ez kevés, és simán ki lehetne hozni egy 930-1020 hibridet, kereslet lenne rá, legalább akkora mint a 1020-ra, de valamiért mégse.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
SOAD19
addikt
válasz Zsoltika11 #59501 üzenetére
A 1020 után 2-3 hónappal késôbb (ph tesztek alapján) jelent meg az 1520, amelynél már 4 mag van, szerintem a 1020 is kijöhetett volna 4 maggal, vagy halaszhatták volna a megjelenését. Én se Örülök, hogy kimaradunk a jóból, mikor 120k-t adtam ki érte pár hónapja.
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz zsoltzsolt #59517 üzenetére
Igen.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz zsoltzsolt #59519 üzenetére
Fogaskerék, kategóriák kezelése, az ismerősöket kijelölöd (megjelenítés, szűrő). Visszalépsz a főoldalra, majd bal alul lesz olyan kategória, hogy Ismerősök. Rendezésnél témakört kell kiválasztani és megjelennek a levelekkel együtt.
-
viewdetails
addikt
válasz kolosanyi #59470 üzenetére
"I've got some bad news for you, sunshine..." a Decathlonos Bluetooth mellkasövvel is.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
kolosanyi
veterán
-
Jones12
csendes tag
Sziasztok!
Nem teljesen ide tartozik, de: A térképeket hamar szokták aktualizálni? Hogyan oldható meg, hogy csak a megvásárolt megyei matricás utat jelöljem be nem fizetősnek, a többit kezelje fizetősként? Az összes, nem csak a Here navi szoftverét át kell írni?
Van valakinek ötlete, hogyan működhet ezentúl?
-
Def26
félisten
lumia 635 -öt tudok pc -n modemként használni? usb kötném össze.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz Pttypang #59529 üzenetére
köszi. ez nem működik az utóbbi napokban, szürke marad a kapcsoló és csak gondolkodik. Ha nagy nehezen bekapcsol akkor meg akadozik rajta az internet.
pl. megosztott félnek abszolute nem ad netet.
Szerinted a szolgáltató belenyúlhat a mobilnet megosztásába?[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Burt1793
veterán
Az officeszal hogyan lehet új dokomentumot írni?
-
Zsoleszhun
addikt
-
BobTail
őstag
válasz Zsoleszhun #59538 üzenetére
Két szó: gyenge hardver.
-
törölt tag
Lehet hülye kérdés lesz.
A windows 10 milyen újításokat hozz , lehet már tudni valamit róla ?
-
Zolly444
aktív tag
Hello. Van olyan külföldi oldal ahonnan kiszálítassal együtt 40 ezerből kijön a lumia 535? Utánvétellel..
-
Burt1793
veterán
válasz #38464487 #59545 üzenetére
Nem lesz számottevő javulás, a takarékos üzemmódban próbáld letiltani az olyan alkalmazások háttérben futását, amik nem kellenek, illetve a tárterületsegéddel vagy az alkalmazások fülön töröld le azokat az alkalmazásokat, amiket nem használsz (pl az alap időjárás, sport és hasonló programokat) vagy növeld a szinkronizálási intervallumokat.
-
l925
tag
a biztonsági mentés azt is megjegyzi h milyen alkalmazások voltak letöltve és magától visszarakja? Vagy nekem kell megjegyezni az összeset ha akarok egy hard resetet? Nagyon kéne a telónak... mert néha néha meg-meg kattan..
-
Pferi
senior tag
válasz Zolly444 #59542 üzenetére
[link]
Szerintem ha itt veszed meg jobban jársz. Pár nap múlva már lesz nekik készleten is. Ha van Cetelem kártyád 40.000-ért meg is veheted.
Én is 535-ön hezitáltam, de inkább vettem annyiért egy tökéletes állapotú 920-ast, és nagyon meg vagyok elégedve vele.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
SOAD19
addikt
Ugye, azt nem tudom elérni, hogy zárolási képernyőnek, egy adott mappában lévő képet mutassa random módon váltogatva?! Úgy emlékeztem, hogy lehet, de valószínűleg, a kezdőképernyőre kirakott Fényképek app-ra gondoltam, ott lehetséges ez.
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen