Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Már meglévő dizájnra épül az Acer PC-s kézikonzolja
ph A Nitro Blade 7 feltűnően hasonlít a Terrans Force Handle 5-re.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Íme a Silent Hill 2 Remake első másfél órája
gp Egy japán streamernek köszönhetően megnézhetjük, hogy fest a játék felújítása.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilgatto
tag
Ez a DNG fájlokra gondolom nem lesz hatással. Engem főleg az érdekelne, hogy szebbek-e a Denim nyers képei?
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
ilgatto
tag
A magyar térképeknek is kijár egy frissítés a bevezetett fizetős szakaszok miatt...
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
Pferi
senior tag
válasz ilgatto #59404 üzenetére
Kösz szépen! Épp mérgelődtem hogy a gyári programoknál nem lehet állítani a fénykép méretét, a Proshot-al megoldódott a problémám.
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
nicu71
addikt
Kérdésem:Aki esetleg feltette a finn product code szoftvert a Denim miatt,az vissza tudta állitani a rendszert az előző cyanból származó rendszervisszaállitással? ezen agyalok
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
dejaris
addikt
Joe Belfiore: 'I want to assure you that our Office team has not forgotten Windows Phone'
Hurra
-
Partyface007
őstag
válasz dejaris #59464 üzenetére
tény hogy egy kicsit nagyobb lendülettel fejleszthetnék (fejleszthették volna eddig is) a wp-t....
de talán most hogy kijön az egységes w10 sokkal egyszerűbb dolguk lesz a fejlesztőknek és ezzel párhuzamosan a felhasználók is jobban járnak majd....
(nekem pl. kifejezetten nem tetszik az új 5-ös android és az új IOS se jött be annyira (mondjuk Apple már csak a hype miatt se nyerő nálam de ez egyéni szoc. probléma :-) )
-
Partyface007
őstag
válasz Pttypang #59466 üzenetére
múltkor woland kolléga mondott valamit ezzel kapcsolatban amit rögtön megnéztem androidon és ott is pont ugyanazt tudta csak :-)
szerk:
eszembe jutott word-ben szöveg formázása volt, attól eltekintve hogy picit máshogy néz ki wp-n mint androidon pont ugyanazokat a lehetőségeket kínálta mindkét rendszeren...
persze nem vitatom biztos vannak különbségek....
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Pttypang #59466 üzenetére
Pedig csak a szokásos.
(#59468) dejaris
Akkor jó. Már azt hittem, valami konkrét, de akkor tényleg csak a szokásos.----------------------------
Más téma. Múltkor szóba kerültek a Bluetooth LE pulzusmérők, azóta vettem egy Polar H7-est és tökéletesen működik. Aki ilyesmi ketyerét venne, ajánlom a Polar termékét.
-
joysefke
veterán
Igaz az a hír, hogy a Tesco-ban Lumia 630 van 30K-ért?
Látott valaki bp-i Tescoban ennyiért k630-at?
J.
-
veterán
válasz Partyface007 #59469 üzenetére
Nem tudom, en mindenkitol azt hallom h milyen jo a szofisz naluk, aztan meg akarok nyitni egy excelt a boltban es kozli h nem tudom szerkeszteni.
Itt nekem mar valami error kezd villogni a szemem elott irlEverybody lies.
-
Tim82
nagyúr
-
joelke HU
senior tag
Hali. A Bing háttérkép másnál sem frissül magától? 8.1 Lumia Denim van a telón.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
törölt tag
sziasztok!
nekem van egy lumia 800-asom, wp 7.8, szeretném letölteni a xpress browsert mert állítólag (fórum szerint) már használták az elődök... nos hogyan lehetne mert nem ajánlja fel... esetleg a régi verziót felheggeszeni valahogy? mert úgy látom hogy tömörítős böngészőből hiány van a 7.8-on -
d@minator
addikt
Sziasztok! Barátnőm apjának vettünk l530-at. Első beüzemeléskor a windows azonosítót Gmail-lel is létre lehet hozni vagy mindenképpen live.com-ossal kell?
-
Bukk900
őstag
Jó lett a kamera indulása denimmel. [link]
-
NoOne1976
őstag
Mindenképpen WP-ben gondolkodok, mert eddig egy 710-es volt, ami nekem kellett, azt tudta. Vagyis eddig elégedett voltam. Most cserélnék olyanra, ami WP8-as, de maradnék az alsó szegmensnél, mert nekem a telefon nem státuszszimbólum.
Éppen ezért 520/530-ban gondolkodtam ajánlások alapján.
A MM-ban járva lettem figyelmes az ARCHOS 40 Cesium-ra. WP8.1-es. Ára hasonló, mint az 520-é. Viszont van rajta vaku, meg első kamera is. [link]
Sajnos nekem a technikai paraméterek semmit nem mondanak. Összehasonlítva egy 520/530-al mit mondanátok róla? Vagy melyik Lumianak felel meg jelenleg?
-
félisten
-
Bukk900
őstag
válasz Plazmacucci #59493 üzenetére
Amint felrakod a Finn romot, vagy vársz, amíg ideér.
-
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok! Ha Hívás+SMS szűrőben mit jelent az ismeretlen szám tiltása? A telefonkönyvben nem szerepelő vagy a rejtett számról hívók tiltása? Előre is köszönöm
-
polonic
félisten
válasz zsoltzsolt #59496 üzenetére
Az rejtett szamrol hivok tiltasat.
-
BobTail
őstag
válasz Zsoltika11 #59499 üzenetére
Ne reménykedjetek, egy sima képet több másodpercig készít el, viszont a HDR a másodperc tört része alatt készít 3 képet, teljes felbontásban, erre a 1020 hardvere képtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen