Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - A GT karakterek sem hiányozhatnak
gp A játékban számos ismert karakter közül választhatnak majd a rajongók.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flesh
aktív tag
válasz ZsoltG60 #59299 üzenetére
https://onedrive.live.com/Options/DeviceBackups?ru=https%3a%2f%2fonedrive.live.com%2f
Itt keresd, itt törölni is tudod, nincs az annyira elrejtve!
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
zserbox
őstag
mi az a veszteségmentes fájlformátum a mivel a legjobb hangminőség érhető el és egy 8.1-es WP teló lejátsza? és flacból milyen progi tud konvertálni ilyenre?
valamint a lumia 735 jobb hangminőséget tud produkálni mint egy lumia 520? (azonos fülhallgatóval) -
kolosanyi
veterán
válasz joysefke #59277 üzenetére
Szia!
Nekem 630 van, én elégedett vagyok vele. A 820-at nem hallottam, 920-hoz tudom hasonlítani csak, meg Sansa Clip+-hoz, illetve Sony NW-A808-hoz. A 630-nak van egy kis mélykiemelése, a magasak elég tompák, viszont a felbontás nem rossz, illetve a tér is rendben van. Ennyi pénzért nem rossz, szerintem hallgatható, pláne közlekedés közben.
-
tomboy0013
veterán
Hát az attól függ, hogy kinézetre vagy használhatóságra megy az ember. Nekem azok vannak rögtön a szemem előtt amiket gyakran használok, például egy skype ami még sajnos nem átlátszó. Viszont ha alkalmazással áttetszővé teszem akkor meg az értesítés nincs a csempén. Meg a céges alkalmazásom is egyszínű, de arra még alternatíva sincs, hogy áttetsző legyen. Szóval nálam nem annyira kivitelezhető a dolog De ettől függetlenül olyan a hátterem ami még ezek mellett is jól mutat.
-
félisten
Az én telefonom sem csinál biztonsági mentést. 0% és áll. Remek!
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
La Magra
tag
válasz confuser #59297 üzenetére
Köszi a tippet! Sajnos az újratelepítés nem sikerült (valóban felajánlotta "100 évvel később", hogy töröljem, csak épp nem csinált semmit, amikor az eltávolításra nyomtam...), a HR meg gondolom a hard resetet akarja jelenteni, azt pedig azért előbb még megkérdezem a tulajdonosától, nehogy több kárt csináljak, mint hasznot...
A HR egyébként egy sima "telefon alaphelyzetbe állítása" a beállításokban, vagy van valami trükkje? -
joysefke
veterán
válasz kolosanyi #59305 üzenetére
Köszi a választ!
Sokkal gyengébb a 630 a Sansa Clip Plus-nál? A barátnőm pont hogy otthon is hallgatná, nem csak tömegközlekedés közben, illetve néha rá is lenne dugva valamilyen aktív hangfalra/erősítőre.
Nem audiofil minőséget akarok olcsó telefon áráért, de azért legyen má egy elfogadható minősége a kijövő analóg hangjelnek.... Ha az analóg jel szar akkor az egész megvan lőve, tök mindegy mire dugom rá már mindenképpen szar lesz...
Van sztereó erősítőd-hangfalad?
Ha igen nagy kérés lenne, hogy összehasonlítsd a laptopod/PCd 3,5mm-es kimenetéről illetve a 630-ról lejátszva a hangot, mindkét esetben a kimeneteket a sztereó erősítőre dugva?J.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #59210 üzenetére
na akkor próbáljuk meg még egyszer, erre valakinek ötlete?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
félisten
válasz ZavaBalazs #59321 üzenetére
Ha a tárterület segéd nem tudja kipucolni akkor sehogy. Csak nagy méretű képeket nem lehet a Lumia camerával, de szerintem a gyárival sem.
-
kolosanyi
veterán
válasz joysefke #59318 üzenetére
Nem mondanám, hogy sokkal gyengébb, én az utóbbi időben már nem is használom a Sansát. Persze én nem vagyok reprezentatív, mert nekem elsődleges a zene élvezete, nem arra megyek rá, hogy a tökéletes hangzást megkapjam, teljesen elvagyok a belépő asztali fejhallgatós láncommal is. Mindenesetre arra készülj fel a 630 esetében, hogy a magasak tompák, mosottak, a mélyre meg ráhúz picit (fejhallgatónál és hangfalnál egyaránt), de csendes szobában se vállalhatatlan. Ha nem kifejezetten audiofil igényekkel közelíted meg, csak nem szeretnéd, hogy szokol minőségben szólaljon meg a zenéd, akkor azt teljes mértékben teljesíteni tudja.
-
btudos
veterán
válasz ZavaBalazs #59321 üzenetére
Az elsot passzolom, a kepekre vonatkozolag viszont ugy van ahogy mondod, WiFi-n a teljes felbontast kuldi fel OneDrive-ba, a normal galeriaban pedig az 5 megas kepek szerepelnek, igy a nagyfelbontasu kepek torlesevel helyet takarithatsz meg.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz btudos #59324 üzenetére
+Plazmacucci, köszi! akkor a mailben letöltött képekkel kapcsolatban keresgélek majd, ha találok valamit bedobom ide is.
a 900 megás, de beakadt feltöltés nélküli onedrivera valami tipp? törölni nem tudtam az appot, HRt meg ha lehet, kerülném.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
morschergabe
tag
válasz joysefke #59277 üzenetére
Én igazi különbséget nem érzek a 610-em és a 735 közt.A lányom 635-ösét most nem tudom kipróbálni.A 610 fülese jó volt, de a 635;735 nem kaptak gyárit.Most, mivel a 610-es kábele már nem bírta a gyűrődést, egy Tescoban vásárolt 3000 Ft-os fülest használok, ami Boogy néven kapható, fekete és fehér színben, hangerőszabályzóval és miksivel, tehát headset is.A telefonbeszélgetéseknél, míg kicseng a másik félnél, konkrétan nem kell teljes hangerő a halláskárosodáshoz...de tisztán szól.Zenében: ugyanazokat a zenéket hallgatom, mint a 610-en is, a 735-ön.A különbség az eq miatt érezhető.Jó minőségű mp3-nál érthetően és részletgazdagon szól, melodic metal és rock zenében is.A cinek hangját és a gitárét is egyaránt tisztán lehet hallani, vagy a bassgitár döngését.Hangerőben pedig maxra még egyiket sem mertem felcsavarni, jó minőségű mp3-nál, mert 27/30-nál már tud fájni a fül.Szerintem élvezhető zenehallgatásra.Ha gondolod, elsején megnézem lányom 635-ösét is, hogy szól!
-
Dtomka
veterán
Ismét felmerült 1 kérdés. 635 teloba max mekkora (tudom 32 képes max kezelni) mekorra mem kártyát érdemes venni? (Én 8 gb osat használok, de sztem 16 GB jobb lenne. )
Köszönöm -
veterán
válasz morschergabe #59328 üzenetére
A 610 melle wh-208 jart, nagyjabol 4k az ara barhonnan.
Everybody lies.
-
joysefke
veterán
válasz morschergabe #59328 üzenetére
Ha gondolod, elsején megnézem lányom 635-ösét is, hogy szól!
Köszi a leírást, megköszönném ha megtennéd!
J.
-
-
veterán
-
yootti
tag
Üdv.
Szeretném megkérdezni,hogy megoldható otthon a mikro sim átalakítása nano simmé,tehát mennyire macerás és mire kell odafigyelni?Nem csak tisztességesnek kell látszani-annak is kell lenni!
-
yootti
tag
Köszönöm.Akkor az lesz,hogy cseréltetem, nem kínlódok otthon.
Nem csak tisztességesnek kell látszani-annak is kell lenni!
-
félisten
Ezek a szuper telefonok mennyi idő alatt csinálnak mentést one drivebe? Enyém 5 órája 3%-on áll.
-
Levwi
aktív tag
válasz joysefke #59279 üzenetére
Egy normális headsethez képest a 820-é elég gyengusz ha jól tudom még a 920 mellé is ugyanazt csomagolták. Az 520 mellé csomagolt füles a piaci 500 forintos füles szintjén van szóval kuka a 630 mellé ha jól tudom nem is adnak, rájöttek hogy semmi értelme úgyis a szemétben landol. Ha jó fülest akarsz akkor inkább egyszer adsz ki érte minimum 3-5 ezer forintot mondjuk veszel egy maxell metalics-ot vagy egy tdk-t(elég jó árban van és ahhoz képest szépen szól. Vagy mint én hogy veszel egy sony mh1-et kéz alól átalakítóval együtt és hidd el azt fogod megtartani és a 820 fülesét adod barátnődnek
Huawei P20 Pro Black
-
tomboy0013
veterán
válasz Plazmacucci #59340 üzenetére
Kb. 3 perc.
-
félisten
-
FishAir
senior tag
válasz yootti #59339 üzenetére
Ha függő a telefonod számlát vigyél. Ha független a telefonod, akkor ingyen csak akkor cserélik ha 2 évnél régebbi a kártya. Egyébként 2000-4500 forintig terjed a csere szolgáltatótól függően. Illetve T-nél még trükközhetsz a mobiltárcás SIM-el. Igaz ki kell fognod egy olyan emberkét, aki nem ért hozzá, hiszen még WP-on nem működik. Ja és ha céges a telefon, akkor készülj fel a legrosszabbakra. Az éppen aktuális meghatalmazás a honlapjukról cégszerűen aláírva, aláírási címpéldánnyal + számla a telefonról.
iDontcare
-
Воланд
titán
válasz Plazmacucci #59340 üzenetére
belepsz a onedrive-ba, torlod az ott levo mentest es a telefonon ranyomsz ismet a mentesre.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
törölt tag
Új vagyok wp-ben.
Az lenne a kérdésem melyik böngésző a legjobb wp-re ? Egy lumia 625-öm van.
Akkumulátor kímélő program létezik a telefonra ? Mint pl sonynál a stamina mód ,olyasmire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen