Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Íme a Silent Hill 2 Remake első másfél órája
gp Egy japán streamernek köszönhetően megnézhetjük, hogy fest a játék felújítása.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
válasz MasterMark #59199 üzenetére
A telefonon találtam nyomógombos reset leírást, ha ez sem megy, akkor csak a szervíz marad, először csak az a pontot csináld, hátha elég a soft reset.
1. Csatlakoztassa a töltőt, és töltse telefonját legalább 60 percig.
2. Ha telefonja nem tudja betölteni a kezdőképernyőt, indítsa újra, majd állítsa alaphelyzetbe telefonját az alábbiak szerint.
Fontos: Ezzel törli a telefonon található összes személyes tartalmat, és visszaállítja a gyári beállításokat.
a. Válassza le a töltőt. Nyomja meg és tartsa lenyomva egyszerre a bekapcsológombot és a hangerőcsökkentés gombot. Amikor a telefon rezegni kezd, engedje fel mindkét gombot.
b. Amikor a telefon rezegni kezd (ha a telefon ki van kapcsolva, kapcsolja be), azonnal nyomja meg és tartsa lenyomva a hangerőcsökkentés gombot, amíg a telefon képernyőjén meg nem jelenik egy felkiáltójel (!). Engedje fel a hangerőcsökkentés gombot.
c. Ezután nyomja meg a hangerőgombokat és a bekapcsológombot a következő sorrendben: hangerőnövelés, hangerőcsökkentés, bekapcsológomb és hangerőcsökkentés.
d. Várjon, amíg telefonja alaphelyzetbe áll. Eközben kb. 5 percig fogaskerék ikonok forognak a képernyőn, majd a képernyő kb. 30 másodpercre elsötétül. Végül a telefon újraindul.
e. Hajtsa végre a telefon kezdeti beállítási lépéseit. Ha megjelenik a dátum és az idő, ellenőrizze, hogy helyesek-e az adatok.
-
FET-MEN
veterán
Sziasztok. Volt régen egy 610-esem még a kezdetekben. Most lett egy 630DS-em, probléma: FB messenger, vagy a sima böngésző, gondol egyet,hogy ő lefagy, megáll, és már jön is az ujraindulás. Miért van ez? hardveres erő van pedig, 610-es atomstabil cucc volt, pedig harmatgyenge volt, itt most nem erre számítottam napi szinten legaláb 1x előfordul.
Iphone 7
-
Land
veterán
Van már lehetőség pl. Egyik játék menteseit valahova lementeni? Kellene nyomnom egy Factory Resetet a 820-ason, mert Wp8-ra váltás óta ujraindul naponta egyszer, de van egy játék, amit 1 éve gyűrök és nem szívesen kezdeném újra...
Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
ZavaBalazs
őstag
az emailben letöltött képeket honnan lehet kipucolni? asszony előszeretettel küldözget 5 megás jpg képeket (de hogy miért? ), amiket nem találok se a fotók közt, se laptopon fájlkezelőben, de a storage sense alapján foglalja a helyet.
ugyanitt akkor már megkérdezném azt is, hogy mi a teendő, ha az onedrive a storage sense szerint 900 megát foglal, pedig már nincs beakadva feltöltés?bónusz kérdés. lumia 930-am van, 5+16 mp jpg képeket készít. jól tudom, hogy a galériba az 5 mp képeket rakja be, onedrivera meg csak a 16-osokat tölti fel? azaz ha a 16-osokat töröm a mobilról miután felment onedrivera, az 5-ösöket fennhagyva, akkor a galérián semmi változást nem veszek észre, ugyanúgy meg tudom mobilon nézni a (gyengébb minőségű) képeket, csak több helyem lesz?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #59210 üzenetére
Na ez az 5 megás és 16 megás kép mizéria engem is érdekelne, attól függetlenül, hogy alig látni különbséget a kettő között, csak méretben. Én örülnék, ha lenne olyan opció, hogy csak 16 megásat csináljon.
-
leslieke
Jómunkásember
925-re mikorra várható a Denim?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
trassher
addikt
Glance screen + weather továbbra is lehetetlen? Direkt emiatt kezdtem használni az MS féle Időjárás appot ami nem mellesleg egy rakás szar. A csempe időjárástól és napszaktól függetlenül egy felhős holdat mutat, csak az értékek változnak. Hiába állítottam be hogy a háttér az Időjárás alkalmazás legyen ott semmilyen adat nem jelenik meg, cserébe teljesen homár a "kép". Na ezek után sincs olyan lehetőség hogy "Időjárás" az állapotrészleteket megjelenítő alkalmazás menüben.
Volt már pár restart és a Denim is fent vala. Ötletek?Redmi Note 7
-
Воланд
titán
irj a fejlesztonek, hogy 7.5 ota van erre lehetoseg (8.1-ben meg meg jobb lett ez) es tegye bele az alkalmazasaba.....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
vlcsko82
aktív tag
635-re mikorra várható a Denim?Sac/kb?
[ Szerkesztve ]
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
-
kiskakas
senior tag
Wifi kezeléssel lenne egy gondom, más is tapasztalta? 925 és 630-on is jelentkezik.. Ha a telefonon elmentek egy ssid+password-ot X helyen és Y helyen ugyanez a páros működik, visszatérve legközelebb X helyre, nem csatlakozik a wifihez, csak elérhetőnek jelzi.. Ha manuálisan csatlakoznék, kiirja,h vmi duplikáció, töröljem.. majd újra fel kell venni..
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz MasterMark #59209 üzenetére
Nekem anno 920-szal volt ilyen esetem, majd fogtam és csináltam egy softresetet (hangerő le+kikapcsoló gomb együttes nyomva tartása sokáig) és újraéledt a telefon. Egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Mr. Nimbus #59223 üzenetére
Ezt csinálom, de nem történik semmi.
Bármeddig nyomva tarthatom, ha elengedem rövid rezgés aztán semmi.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Mr. Nimbus #59223 üzenetére
Már lejárt a szerkesztés, látom, hogy az A pont a softreset...
Szerintem szervízgyanus.
Ha letöltöd a lumia sofware recovery toolt ott megpróbálod újrahúzni, talán úgy felismeri a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a Line Program még mindig nem egy. Pedig szükségem lenne rá. Akinek van a telefonján az kérem privátban vegye fel a kapcsolatot velem! Köszönöm mindenkinek a segítséget!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
orangutan4
tag
Üdv,
Csoporthoz - csengőhang külön lehetséges?
Vagy csak 1esével lehet minden emberhez beállítani? -
Clemi
veterán
válasz lugosi #59230 üzenetére
A vészhelyzeti reset az a hangerő LE + bekapcsoló gomb nyomvatartása, ami nagyjából az akku kivételnek számít és ez a módszer az unibody telók miatt van, ahol ugye nem lehet kivenni az akkut.
A továbbiakban leírt pontok a tényleges HR műveletek, mikor nincs asztali gép a közelben, hogy egy teljes hardveres törlést visszaállítást lehessen csinálni a telefonon. -
Jones528
tag
Hello, Hogy és mivel tudok feliratos filmet lejátszani?
Nokia Lumia 1020
-
Melack
veterán
Miracast/DLNA megy L920-on? Ha igen, hogyan?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Jones528
tag
Igen így már lejátssza, köszönöm a segítséget
Nokia Lumia 1020
-
l925
tag
válasz junior11 #59233 üzenetére
Van itthon egy 620as is arra már felraktam. Nem vettem észre h szarabb lett volna tőle ám javulást sem tapasztalok... A lumia camera ugyanolyan lassú mint eddig volt sőt a 925 ön cyannal továbbra is gyorsabb mint a 620on denimmel.. Mondjuk persze más a hardver ez igaz ugyh bízom benne hogy az erősebb lumiákon tényleg hasítani fog a lumia camera.
A mappázás és a mobilnet kapcsoló viszont nagyon hasznos és tetszik, leginkább ezért várom már nagyon az updatet. -
Balli
őstag
Lenne egy egyedi mail cimem, egy webtarhely szolgaltatotol, amit beszeretnek uzemeltetni. A bejovo mailek kiszolgaltatojara kaptam toluk egy cimet, amit be is irtam es mukodik. A kimenore azt irtak, hogy a helyi internet szolgaltato smtp cimet kell beirni. Viszont neha kulonbozo wifirol menne, neha vodanetrol, s vodanal nem is talaltam smpt cimet... Nem ertem mit kellene ide beirni
Athens 2004
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #59210 üzenetére
bump, erre valami ötlet?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
l925
tag
válasz tomboy0013 #59246 üzenetére
tényleg ezt én is olvastam.. akkor a frissités denim része kb mindegy is a régebbi lumia tulajoknak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 128GB gyári független 100% hibátlan akku 100%
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen