Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
it EU-s panasz érkezett a videojátékos cégekre a fogyasztók becsapása miatt.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Van egy gmailos fiókom. A levelek szinkronizációjaként az a lehetőség van megjelölve, hogy ahogy a levelek megérkeznek, gondolom ez lenne a push. De nem jönnek meg a levelek push-sal, mitől lehet ez?
-
DonMedve
addikt
Uraim segítséget kérnék. Az Office 365-öt hogyan tudom aktíválni? Telefonon van ugye, de az MS fiókommal nem tudok belépni. Ha hülyeséget kérdezek előre is elnézést.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
valaki_xy
tag
Üdv!
A napokban megtellett a 1020-am, és ennek örömére igen androidos lett a működése /lassulás, akadozás, pár másodperccel később reagálás/, meg már a PfD-t is abba akarom hagyni, szóval NSRT lenne a megoldás, de két dolog tart vissza. Egyik az, hogy nem lennének mappák, ezt még talán ki is bírnám, mert nemsokára talán jön a Denim-el. A másik az, hogy telepítve van most a 6snap, de áruházban már nincs fennt. Az a kérdés, hogy azt valahogy vissza tudnám-e rakni?[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Hosszasan keresgéltem egy jó zenejátszó appot. Találtam a Loco Music Player-t. Nagyon jó,gyors,nekem minden szempontból megfelel. 1 hibája van, nem ismeri a FLAC formátumot. Írtam egy kommentet az apphoz, hogy flac supportot kérnék. Kaptam egy válasz e-mailt. Valami olyasmit írtak, hogy a wp OS nem támogatja a flac formátumot, legalább is etr hámoztam ki a szövegből. Ez tényleg így van? Lehet ezért olyan rosszak az olyan lejátszók, amik játszanak Flacot, mert meg van mókolva, hogy játsza, de ettől instabil, bugos lesz. Ilyen a Media center 8.1. Játszik mindent, de tiszta bug az egész.[ Szerkesztve ]
-
flesh
aktív tag
Lumia 930-on ilyennel találoztam:
Ez a program nincs is feltelepítve.
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
zsírsámán
senior tag
válasz szamovar #59139 üzenetére
Akkor próbáld meg először feltelepíteni a onedrive-ot(jelentkezz is be), majd utána nézd meg. Az alkalmazásokhoz tartozó beállításokat ott találod meg, hogy belépsz a beállításokba és jobbra lapozol egyet. Nálam L800-nál ott van ez az opció, szerintem nálad is ott kell lennie.
-
ZavaBalazs
őstag
Arra amúgy van valami normális magyarázat, hogy az action centre wifi kapcsoló lekapcsoláskor miért visz a wifi menübe, hogy ott még külön le kelljen nyomni, és miért nem csak lekapcsol, mint bármi más kapcsoló?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
veterán
válasz ZavaBalazs #59171 üzenetére
Mert lehet, hogy mast allitanal, pl masik wifi halozatot valasztanal, torolnel, etc.
Ha ki van kapcsolva, akkor pl csak siman bekapcsolja.
Kikapcsolni pedig ritkabban szoktak. Legalabbis en pl nem szoktam.
Nem feltetlenul a hazai felhasznalasi szokasokhoz terveztek a keszuleket es a rendszert
Ehhez vezetheto az adatforgalom kapcsolo hianya is valoszinuleg, hogy nekik nem jutna eszukbe annyit kapcsolgatni, hogy erre szukseg legyen.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
kolosanyi
veterán
válasz ZavaBalazs #59171 üzenetére
Nem bug, fícsör. MS-ék úgy gondolták, hogy csak bekapcsolni akarod gyorsan és ha magától nem csatlakozik, akkor második megnyomásra minden bizonnyal a wifi beállításokhoz akarsz menni, hogy ott aztán jól felcsatlakozz valami hálózatra.
(#59172) Crytec210
Na mondjuk ez a rész a droidnál sokkal jobban ki lett dolgozva, bár az se a stock rendszeren. Hosszan nyomod, beállításokba visz, röviden nyomod, kapcsolgat. Tök egyszerű.[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Pttypang #59172 üzenetére
Szerintem nagyjából ugyanannyiszor szokták ki meg bekapcsolni, általában +-1 a különbség
Értem én, hogy másik hálózat választására hasznos, de ez így logikátlan szerintem. Legjobb egy on-off lenne, ami hosszan nyomva menübe dob, vagy a switchek alá egy második gombsor, "open wifi settings" es társai (bár nem tudom ezek rendszer oldalról mennyire megoldhatóak) de így, hogy én pl az esetek 95%-ában csak kapcsolóként használom, ez inkább egy bosszantó apróság, mint hasznos feature (tudom, nem vesz el sokat az életemből az a +1 sec )
Na majd a win10!kolosanyi: Hát ezaz, ha már mindenképp be kell egyikkel hozni a wifi settingst, akkor talán még a bekapcsnál logikusabb lenne. No mindegy
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Phenom X4
csendes tag
Üdv.Olyan kérdésem lenne,hogy valaki esetleg nem próbálta már ezeket a MPJ battery közül valamelyik típust?(Én egy 820-hoz néztem egy 2500 mAh-est )
I'm Batman Sony Ericsson K300i ---> Sony Ericsson W300i ---> LG KP 500--->Nokia Lumia 820(8.1 Cyan)--->Xiaomi Mi Mix 2--->Samsung S21 FE
-
metaldog
aktív tag
Google drive-ot tudok letölteni wp-re vagy ne is keressem mert eddig nem találtam.
-
veterán
-
-
jubilleum
senior tag
Halihó!
Most olvasom hvg-n hogy wp tud ilyet:
" elég egyetlen pillantást vetni az asztalon heverő inaktív készülékre, a kijelzőn ilyenkor is megjelenik az óra,"
Ilyen opcióval nem találkoztam. Merre van? Nokia 735-öm van. -
Tim82
nagyúr
válasz jubilleum #59181 üzenetére
Glance screen (Gyorsnézet), az újabb szériás Lumiák közül csak a 830-ban van, ha jól emlékszem.
Elvileg megfelelő technológiájú ("kijelzőmemóriás") kijelző is kellene hozzá, a 735 nem ilyet kapott.
A régiek közül 620, 720, 820, 920, 925, 1020, 1520 biztosan tudta ezt, a 1320-at nem tudom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
v.attis
őstag
Glance-én nem frissül a naptárbejegyzés. Miért? Lumia 830.
-
Gare2
csendes tag
Sziasztok!
Platform váltás miatt eladnám a "gyűjteményemet" de nem tudom a jelenlegi reális árakat.
Légyszi segítsetek!Van egy Lumia 1020 kamera Grip-el és vezeték nélküli töltős hátlappal, 32GB-os. A másik készülék egy Lumia 925 ami szintén 32GB-os és van hozzá egy vezeték nélküli töltős hátlap. Plusz van egy vezeték nélküli töltő.
A csatolt képeken látszanak. (kivéve a grip ami még a fotós táskában van, de az is sárga.)A 1020-ra Grip-el együtt 70.000-et gondoltam, a 925-re a wireless töltővel 55.000-öt.
Szerintetek ez mennyire reális? (dobozok, papírok ilyesmi nincsen már meg a telefonokhoz.)Köszi a segítséget előre is!
-
dejaris
addikt
válasz ZavaBalazs #59174 üzenetére
Na en csak kikapcsolom ugy havonta egyszer es soha nem kapcsolom be, mert beallitom, hogy x ido mulva uzemeljen magatol
-
rfszabi
tag
Szaisztok !
Vettem egy SanDisk ultra 64GB-s microSD-t a Lumia 625-be.
Beteszem, leformázom minden ok.
Géppel összekötöm a telefont, szépen felmásolok mindent, megy is rendesen.
Miután újraindítom kiírja, hogy hibás a kártya, és formázzam le...
Más telefonban jól megy.
Ugyanilyen volt az előző kártyám, csak 32GB-s.
Ötlet ?L625 8.1 Cyan
-
Gare2
csendes tag
válasz antoniooooo #59189 üzenetére
Az igazság az, hogy telefonhoz akarnám oda adni, hátha akkor csábítóbb az ajánlat. De mondj egy tisztességes árat és megegyezünk!
-
MasterMark
titán
Üdv
Lumia 625-öm nem kapcsol be. Ha nyomom a bekapcsolót akkor kis idő múlva egy rövid rezgést kapok, ezután semmi.
Pár napja próbálkoztam frissíteni mert kiírta, hogy van új változat, de többszöri próbálkozásra is csak ezt kaptam:
Ma viszont próbáltam megnyitni a Here Drive-ot, de csak a logót kaptam aztán kilépett kezdőképernyőre. Többször egymás után se nyílt meg, gondoltam sebaj újraindítom. Na azóta nem kapcsol be.
Akksi fel volt töltve. Töltőre rádugva most szerintem nem tölt, mert olyankor be szokott kapcsolni automatikusan.
SIM-et kivettem, de ugyanaz.
PC-re dugva ezt látom:
Valaki valami ötlet?
Egyébként még garanciális, a T-mobilnál vettem, habár semmilyen papírom nincs hozzá, mert netes rendelés volt.
Switch Tax
-
rfszabi
tag
Elvileg ha belépsz a t-mobile.hu-n a Dokumentumok menüpont alatt vannak a szükséges papírok, de ha beviszed úgyis tudják azonosítani telefonszám alapján.
-
Bukk900
őstag
válasz MasterMark #59194 üzenetére
Esetleg nézd meg "a telefonom nem indul" gombra mit reagál. [link]
-
zzz03
őstag
válasz rfszabi #59191 üzenetére
HR segit rajta. De amugy ki tudja miert csinalja ezt, nekem kb fel evig megy az sd kartya normalisan aztan csakugy magatol elszall es kiirja ezt. Hr megoldja. De mostmar nem erdekel ezert nem hr-ezek. ugyis csak ujrainditasnal jelzi. Amugy hasznalatba nem venni eszre h gond lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Steam topic
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen