Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
Hirdetés
-
Kihívót kapott a legolcsóbb Redmi
ma A Tecno Spark 30C még ránézésre is a Redmi 14C ellenfelének készült, de a hardver is igen hasonló.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
Nem tudja valaki Expansys -nál Nokiákra gyári garanciát adnak? Elvileg úgy írják hogy ha van szervízhálózat akkor lehet odavinni de hát ki tudja....
-
Melack
veterán
100% Phone usage mitől lehet Battery Saverben? Ez megy lassan egy hete.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Integrale
veterán
válasz zozor76 #59094 üzenetére
Nem értem teljesen a problémát, de próbáld ki ezt:
Outlook/naptár/jobb felső sarok fogaskerék/ beállítások és ott látsz bal felső sarokban több naptáratMegnyitod azt amelyik nem stimmel, (nekem a születésnapi naptárral volt ilyen bajom pár hete), és egy szövegdoboz alatt, a közepe táján frissítés most.
"Bad reklám is reklám too"
-
zozor76
tag
válasz Integrale #59104 üzenetére
Jól érted, ezt csináltam, de ekkor sem jó. A telefonon megvan pár személynek a születésnapja, erre ma reggelre mind eltűnt, ugye 1adat kivételével. A kapcsolatoknál van olyan, hogy csak név, szül.dátum, ezek sem jelennek meg naptárban. Újra beírtam, ekkor viszont duplán szerepel, tehát a régit meg törölni kéne. Ez kb.20.adat, de ha nem találom a megoldást, csak az lesz, hogy törlöm a szül.dátumokat, majd újra bevésni őket... :/
-
azigazimoris
aktív tag
Az NSU nem a Product codenak megfelelő legfrissebbet fogja neki felrakni ?
Mert szerintem, akkor még honkitonki marad...Bár lehet, hogy jobb is, mostanság hamarabb jönnek a kínai frissítések...
[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Lall
veterán
válasz azigazimoris #59109 üzenetére
Igaz, NCS-t (Nokia Care Suite) akartam írni. Régen volt, keverem már őket. [link]
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gunszt
tag
Hello,
Olyan kérdésem lenne hogy hangprojektorra ami támogatja a bluetoothot és az nfc-t is képes a telefon zenét streamelni ? Gondolom a gyári lejátszóból igen, de leginkább az érdekelne hogy alkalmazásból is ? Itt pl a spotify-ra gondolok.
Egy ilyet szeretnék venni, LINK és a cél az lenne a tv mellett hogy mondjuk bluetoothon párosítva lejátssza a spotify zenéket is..
Valakinek tapasztalata ezügyben ? ja és Lumia 920 wp 8.1 dev preview
[ Szerkesztve ]
-
azigazimoris
aktív tag
Így már faszább a dolog.
Amikor megírtam a választ én is elgondolkodtam, melyik melyik :-)
Nem gyakran flashel az ember WP-tNokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Tim82
nagyúr
válasz gunszt #59111 üzenetére
Lumia 820 + Lidl-es SilverCrest BT hangszóró (NFC nincs) + xMusic Playerrel is megy gond nélkül.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
orangutan4
tag
Csoportokhoz jól látom, h nem lehet rendelni külön csengőhangot? Csak 1esével az emberekhez? Illetve 25 főnél nagyobb csoport nem létesíthető?
-
ribery22
tag
Szisztok!
Szerintetek hogyan lehetne egy nem okos Samsung telefonról átvinni a kontaktokat egy Lumia 530? Adatátvitel app megvolt, de nem találja őket, nem tud rendesen csatlakozni, az sms-ek sem jönnek át.
Kérdés 2: Sim-ről ugye lehet kontaktokat átrakni?
Köszönöm előre is segítségeteket!Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
edari
őstag
Sziasztok!
Hamarosan én is belépek a wp klubba egy 735-ös lumiával. Kérdésem az lenne, hogy az outlook-ból a névjegyeket tudom szinkronizálni? Vagy marad a régi sim-es szinkronizálás? -
orangutan4
tag
Az outlook levelező programra gondolsz ugye, és nem az outlook.com netes fiókra? Szerintem ki kell tudnod menteni a kontaktokat *.CSV- be , és azt meg be tudod tölteni az outlook os netes címjegyzékbe (v amivel regisztrálni fogsz). De ezt teló nélkül is ki tudod próbálni, csak próbáld meg abba a fiókba betölteni a kontaktokat, amivel be fogsz majd regisztrálni az új telón.
-
edari
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
törölt tag
Lumia 800-on wp7-en hogy regeljem a fiókot? Van egy
outlook.com
fiókom amit
összekapcsoltam a Facebookkal és a
Gmail fiokommal a webes felületen. Ha
az outlook.com fiókot adom meg Hard
reset után akkor az ugyanaz mintha
később adnám meg utólag a Facebook
és Gmail fiókot? Gondolok itt a chat
funkcióra és egyébre. Vagy egy teljesen
üres outlook.com fiókot javasoltok
először regelni, és utána adjam hozzá
a Gmail és Facebook fiókot? -
nicu71
addikt
köszi közben én is rátaláltam erre a leirásra hát egy kicsit macerás,de talán belevágok.Namost megvan a telkó a hongkongi illetőséggel.Próbaképp rádugtam a lumia softvare recoveryt,és a telefonon levő "belső vezérlóprogram verziószáma" nem egyezik a program által felkínálttal.Befrissitsem ?vagy hagyjam igy és inkább essek neki a hosszadalmasabb eljárásnak.
amugy a telefon up to date cyan."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
szamovar
tag
Valahogy betudom állítani egy Lumia 610-esen, hogy a képeket automatikusan feltöltse a onedrive-ra? Ha nem, akkor többes kijelölés hogy működik? Vagy a kábelt sehogy sem tudom megspórolni?
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok! Wp8.1 pfd alatt hogy tudok vpn-el kapcsolodni egy win7 -en futo vpn serverre? Csak user/pass auth van,a telefonon viszont elore megosztott kulcsot is meg kell adni..otlet?
-
SOAD19
addikt
Hali!
A 930-as topikban szó esett az aksi üzemidőről. A 1020-asomnál leteszteltem, hogy mennyit fogyaszt este. 9.5 óra alatt 18%-ot fogyasztott, kicsit sokallom. Aksi figyelő app. nincs fennt, kevés appnak engedtem a háttérben futást. Wifi bekapcsolva volt, negyed óránként lecheckolja az email fiókomat. Accu weather időjárás app.-om van a telefonon, lehet ezt is kerülnöm kellene. Vagy miket lenne érdemes még megnéznem. Vagy nem olyan rossz a merülésem, bár így csak 52 órát bírna ki.
(#59129) szamovar
A Fényképek beállításánál alul a Onedrive-nál tudod beállítani az automatikus feltöltést. Egyesével kijelöléni a Fényképeknél alul a középen található gombbal tudsz.
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
Lall
veterán
válasz #16695808 #59135 üzenetére
Akkor, hogy a válasz is meglegyen.
Elsődleges MS fiókot tudsz regisztrálni gmail-el címmel is. Csinálj egyet, mert az kell az áruházhoz, onedrive, stb... Aztán email és fiókonál állítsd be a gmail fiókod is és a facebookot. Sorrend mindegy a lényeg, hogy elsőként MS fiókot állíts, mert addig kb. semmid nem lesz.
Versed továbbra is dadaistának ítélem.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz moleculez #59137 üzenetére
Persze, lehet úgy is, de ha nem szeretne egy x. fiókot, akkor tudja a régi gmail-est is regelni outlookra. Amúgy én is az új outlook fiókot javaslom, az a legtisztább, legszárazabb érzés.
-
-
Porcupain
aktív tag
Tegnap végre kellett hajtanom egy alaphelyzetbe állítást a lumia 520 PfD (T) telefonom, mert már túl sok baja volt, és újra település után már denim-et ír ki, majd estére ki kapcsoltam és reggel már megint cyan-t szerepelt. Ez mitől van?
[ Szerkesztve ]
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
törölt tag
sziasztok,
találkozott már valaki olyan hibával, hogy van térerő a telefonon, de sem hívni nem lehet (a hívott szám nem elérhető) sem hívást indítani? telefon vagy szolgáltató hiba lehet?
üdv, N.
szerk.: boldog karácsonyt mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Pttypang #59147 üzenetére
nem kell restart, "egyszercsak" jó lesz. 2 hónapja küzdök egyébként a poblémával, szolgáltatónál már többször jeleztem, az utolsó alkalommal az volt a válasz, hogy náluk minden rendben van. a gond csak az, hogy 2 telefon van használatban (enyém és feleségemé), és mindkettővel előfordul (de nem egy időben). szóval jó lenne valahogy kizárni, hogy a telefonokkal lehet a gond vagy a szolgáltatót zaklassam tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Elden Ring
- Bődületesen nagy piaci rést talált az emberi leleményesség
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen