Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Íme a Silent Hill 2 Remake első másfél órája
gp Egy japán streamernek köszönhetően megnézhetjük, hogy fest a játék felújítása.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weiss
addikt
Használ itt valaki Runtastic-ot? Másnak is állandóan elveszti a GPS jelet?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
spider80
őstag
válasz Deadzone41 #59043 üzenetére
Szia! Múltkor is volt valakinek ilyen baja wp 7,5-el. Ne mobilon próbáld,hanem számítógépen a google fiókodban valahogy beállítani.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
kolosanyi
veterán
válasz Deadzone41 #59043 üzenetére
Szia!
Pont most vette át tőlem barátnőm a 800-at, ugyanez volt. Lépj be a gugliba webes felületen, ott találsz majd email értesítőt arról, hogy mobil eszközzel szinkronizálást kíséreltek meg. Az emailben lévő link elnavigál a megfelelő beállításhoz.
-
Kbali
nagyúr
válasz kisstamasp #59047 üzenetére
520: Valszeg a régiód nem HU, hanem USA, állítsd át
-
v.attis
őstag
Nem frissűl a glance screenen a névnap. Miért?
-
zozzzzzzzzzz
tag
Vodás 720-ra megjött a Denim, mindjárt be is fejezi a telepítést
-
weiss
addikt
(#59054) zojjektum + (#59053) kolosanyi
Köszi a válaszokat, kipróbálom őket.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
moleculez
veterán
válasz zozzzzzzzzzz #59059 üzenetére
930-ra meg majd kb jövőre... Most nem az a bajom, higy Neked Megjött, hanem hogy nekem nem.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
batai15
félisten
Boldog karácsonyt mindenkinek! Szilveszter is coming!
-
félisten
alkalmazás szalag és műveletközpont között mi a különbség?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
cattus
őstag
válasz Plazmacucci #59064 üzenetére
A szalag az a felső csík ami pár másodpercig jelenik meg a képernyő tetején, a műveletközpont pedig a felülről lehúzható felület.
Do the thing!
-
félisten
-
cattus
őstag
válasz Plazmacucci #59066 üzenetére
Arra jó, hogy egyből látod az értesítést még teljes képernyős alkalmazások használata közben is és egy mozdulattal meg is tudod nyitni az adott appot.
Do the thing!
-
Jaded
senior tag
Sziasztok!
Lőttem az előbb pár képet a Lumia Camerával, a smart sequence funkcióval. Ha az appban nézem vissza a képeket mozognak (olyasmi mint a Living Images). Ha felteszem gépre, akkor mi fogja így "lejátszani"? Ha simán camera rollban nézem, akkor nem mozognak. Ötletek? Lumia 925 a telefon.[ Szerkesztve ]
Renault Megane IV Limited
-
ferensz
senior tag
válasz tomboy0013 #59072 üzenetére
Jelenleg még nem
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
confuser
senior tag
válasz tomboy0013 #59075 üzenetére
Olvastam olyat, aki azt írta megszűnt, de volt aki azt, hogy nem változott. Szóval én csak akkor hiszem el, ha az enyémen megszűnik. Majd valamikor a héten felrakom, ha lesz rá időm.
-
dzoli87
aktív tag
Üdv!
Nekem olyan problémám lenne, hogy van egy Nokia BH-121 bluetooth headset-em.
Eddig normálisan mutatta az akku kapacitását, valamelyik nap frissült a készülékközpont és azóta mindig azt mutatja, hogy 3%-on van, bármit csinálok.
Többször leválasztottam majd vissza a headset-et is reseteltem telefont többször kikapcsoltam, de változatlan a dolog.
Ötlet esetleg?!Boldog Karácsonyt!
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Egy kis segítséget kérnék, miért van az hogy ha letöltök egy appot és FB-fiókkal akarok regisztrálni, mindig ezt az ablakot hozza be, holott az fb-ba be vagyok jelentkezve... ha itt meg megadod az adataim, elfogadja de kb 1 óra múlva már nem "emlékszik"rá és újra kéri a bejelentkezést...L930
Lumia 950XL
-
Zolly444
aktív tag
Hello
Először is kelemes ünnepeket szeretnék kívánni a fórumlakóknak
Másodszor pedig pár kérdésem lenne Van e informárció arról hogy kis hazánkba mikor lesz elérhető a Microsoft Lumia 535 gyártói garival, valamint ha esetleg valaki beszerezte külföldi shopból akkor meg tudná nekem írni hogy a OTA update, mennyire orvosolta a kijelző problémáit? -
Pikkolo^^
addikt
válasz captainnemo #59010 üzenetére
1., A dialógus ablak az biztonsági okból van, én Rapdialert használok.
2., A híváslistából is tudsz szerkeszteni, a tárcsázónál ha a könyvet választod akkor nem. Ki is van felülre írja, hogy "Call a contact".
-
captainnemo
aktív tag
válasz Pikkolo^^ #59080 üzenetére
2. Ebben igazad van, de az az ikon ami ott van, ahonnan a szerkesztés is elérhető generikusan mindenhol ott kéne lennie.
1. A rapdialert néztem és tetszett, de baromira idegesít, minden hívást még nyugtáznom kell. Értem az okát, mert tárcsázó progik ugyanazt a mechanizmust használják, mint amikor egy üzenetben lévő telefonszámra lehet hívást kezdeményezni. Na ott indokolt is a rákérdezés, de kéne lennie olyan módnak, ahol ez elkerülhető, pl. A tárcsázó alkalmazásoknál.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
1/ Hogyan tudok más régiójú romot rakni 930-ra (hogy legyen denim)
2/Szolgáltatói a teló, vissza kell rakni majd az "eredetit"?
3/garit befolyásolja?Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
orangutan4
tag
Üdv, email beállításánál, ha egy nem alap tipust akarok beállítani, hanem pop3 mal, akkor a kimenő SMTP nél mit kell megadni? Ha wifin használja az ember a telefonját, akkor mindig más neten keresztül levelezne:/ köszi
-
Dinter
addikt
Az normalis, hogy Twitch abban nem tudja lejátszani a streamet? Szerintem a ram lehet keves. Egy 2mp megy es megáll. 620
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
cellpeti
veterán
üdv
édesanyámnak van egy Nokia 530DS telója, és 8GB MicroSDHC karit nem látja. Ötlet?
LEformáztam NTFS-re így már meglátta, de azt írja ki a telefon, hogy nem elérhető a kártya. Miért lehet ez?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Daneeka
senior tag
Teljesen új WP felhasználó vagyok, pár óra nyomkodás után ezek a kérdések merültek fel bennem:
-HERE maps nem ismeri a négyes metrót?
-Van valami file böngészője amivel látom az androidos telóban használt sd kártya fájlait? -
zozor76
tag
Üdv!
Sikerült 1 hete teljesen beállítani, majd frissíteni az outlook naptár születésnapokat valamint a névjegyeket, amik rendesen meg is jelentek a gépen, meg a 820-on is. Erre ma csodálkozva vettem észre, hogy minden születésnap eltűnt, kivéve az 1 db házassági évfordulós dátumot, na az megmaradt. Ez hogy a fenébe sikerült? Van rá megoldás a helyreállításra, vagy marad megint a manuális bevitel+frissítés. Biztonsági mentést nem csináltam már 1hónapja... -
Partyface007
őstag
Sziasztok!
Először is Kellemes Karácsonyt mindenkinek
Rendelnék Expansystól ilyen kártyát akcióban:
SanDisk 32GB Class 10 Ultra microSDHC UHS-I memóriakártya (48MB/s, SD adapterrel)
sima szállítás túl lassú express szállítással viszont ugyanott vagyok mintha itthon venném ha 1 db-ot rendelek de esetleg ha becsatlakozna 2-3 ember akkor már megérné...
Budapest III. kerület személyesen adnám át postával nem szeretnék bajlódni...
akit érdekel keressen privátban legyen szíves
[ Szerkesztve ]
-
orangutan4
tag
Üdv, WP naptárba be lehet integrálni egy meglévő google naptárat valahogyan?
-
félisten
válasz orangutan4 #59096 üzenetére
Egyszerre tudja kezelni az outlookos es gmailes naptárat.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
nicu71
addikt
Lehetséges hogy ma kapok egy honkongi szoftverezésű 1520-at ,viszont nem emlékszem melyik progival lehet átflashelni magyar változatú ROM-ra ,légyszi segitsen valaki
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
orangutan4
tag
válasz Plazmacucci #59097 üzenetére
Ok köszi És akkor mit kell tennem, csak csatoljam a gmail-t email fiókként, és benne lesz a naptáram? Mert külön a naptár csatolását nem találtam meg.
-
Kbali
nagyúr
válasz orangutan4 #59099 üzenetére
Először gmail fiók csatolása, utána már a naptárban is hozzá tudod adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független 100% hibátlan akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen